Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τρέχει στη δημοσιογραφία και… στις μεγάλες αποστάσεις ο Γιάννης Ντάσκας.

Χρόνια στη δημοσιογραφία ο Γιάννης Ντάσκας, έχει μάθει να τρέχει για να προλάβει τα γεγονότα. Και όταν λέμε τρέξιμο, εννοούμε πραγματικό τρέξιμο, όπως έτρεξε τα 30 χλμ στον 3ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων, την περασμένη Κυριακή 20-9-09. Ο Γιάννης είχε τρέξει και πέρυσι στον ίδιο αγώνα. Ο γιος του σπουδάζει στα Γιάννενα και είχε έναν επιπλέον λόγο να πάρει μέρος στον αγώνα. Λόγω των πολλών δημοσιογραφικών υποχρεώσεων, ο Γιάννης καταφέρνει να κλέψει χρόνο από τη δουλειά του για την προπόνησή του. Έτσι, καταφέρνει πάντα να βρίσκεται σε φόρμα και να παίρνει μέρος και σε αγώνες. Σαν Σουλιώτης, πάντα τιμά τον τόπο καταγωγής του και πίσω από την φανέλα που τρέχει, γράφει με μεγάλα γράμματα «ΣΟΥΛΙ». Οι δύο τίτλοι δρομέας και δημοσιογράφος, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, «Το τρέξιμο».
Πάντως στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, αποκλείεται να τον προλαβαίνουν… στη δημοσιογραφία.
Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισε το ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων Προθυπουργών.

Άρχισε πριν από 3 λεπτά το ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων Πρωθυπουργών, του κ. Κ. Καραμανλή και του κ. Γ. Παπανδρέου. Διαβάστε περισσότερα...

Κινηθείτε τζάμπα σήμερα με τα mini bus στην πόλη των Τρικάλων.

Επί τη ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας μετακίνησης χωρίς αυτοκίνητο, σήμερα (Τρίτη 22-9-09), σας κάνει δώρο τη μετακίνησή σας με τα mini bus, ο δήμος Τρικάλων (δε γίνεται κάθε μέρα;…). Ο δήμος Τρικάλων, όπως δήλωσε στο trikalaola ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Παζαΐτης, σχεδιάζει να αυξήσει τα αστικά δρομολόγια εντός πόλης, από 4 σε 6. Δηλαδή, να προστεθούν άλλες δύο γραμμές, ή μία προς το ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» και μία προς το δέλτα Λαρίσης. Επίσης σχεδιάζει κι άλλους ποδηλατοδρόμους, οι οποίοι θα συμβάλουν σημαντικά στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών με ποδήλατο. Οικολογική πόλη δηλαδή τα Τρίκαλα… είδομεν.
Αρκεί η δημοτική αρχή να υλοποιεί αυτές τις παρεμβάσεις και όχι να μένει μόνος στους σχεδιασμούς.
Διαβάστε περισσότερα...