Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Δεν πρόλαβαν να το πάρουν μαζί τους οι ληστές...
Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο τους οι 3 κουκουλοφόροι ληστές, που προσπάθησαν να σηκώσουν ολόκληρο το Α.Τ.Μ. της EUROBANK. Το μηχάνημα ήταν τοποθετημένο μέσα στο Νοσοκομείο, δεξιά από την κύρια είσοδο. Οι ληστές όμως δεν μπήκαν από την είσοδο αυτή, αλλά επέλεξαν μια πλαϊνή είσοδο, αυτή που οδηγεί στο τμήμα φυσιοθεραπείας και επικοινωνεί με το χώρο που ήταν το μηχάνημα. Διαβασμένοι καλά όπως φαίνεται οι ληστές. Κατά τις 2:30 το βράδυ, οι ληστές αφού παραβίασαν την πόρτα, που φαίνεται στη φωτό, έφτασαν στο μηχάνημα και το ξήλωσαν. Την ώρα εκείνη όμως, τους είδε μια νοσηλεύτρια και αμέσως ειδοποίησε τη security του Νοσοκομείου. Ένα υπάλληλος της security πήγε στο σημείο, αλλά ήταν άοπλος και μάλιστα ένας από τους ληστές του επιτέθηκε. Λίγο μετά κατέφθασε στο σημείο και η ΕΛ.ΑΣ. όπου έκαναν τις πρώτες έρευνες. Μετά οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και έφυγαν από το ίδιο σημείο που εισήρθαν. Απ’ έξω είχαν ένα αγροτικό, που μάλλον σχεδίαζαν να μεταφέρουν με αυτό το μηχάνημα.
Το αγροτικό ήταν όμως μιας συνοδού που ήταν το βράδυ στο Νοσοκομείο. Το πρωί που κατέβηκε να το πάρει το αγροτικό, προς έκπληξή της έλειπε. Το είχε πάρει η ασφάλεια το βράδυ για να το εξετάσει. Οι ληστές διέφυγαν τρέχοντας προς τον παράδρομο δεξιά από την είσοδο των επειγόντων, όπου μάλλον τους περίμενε άλλο αυτοκίνητο.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το σημείο της απόπειρας ληστείας. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:

http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/b4rQY9S0iZ4 Διαβάστε περισσότερα...

Επιχορήγηση του Iδρύματος «ΜΕΛΑ» στο δήμο Τρικάλων.

Με το ποσό των 100.000 ευρώ επιχορηγεί το Ίδρυμα «Μελά» τον Δήμο Τρικκαίων, ποσό που θα επενδυθεί στις εργασίες που απαιτούνται για την επέκταση του 4ου Νηπιαγωγείου του Δήμου μας.
Όπως είναι γνωστό, το 4ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Τρικκαίων στην 5η πάροδο Καλαμπάκας (όπισθεν 12ου Δημοτικού Σχολείου) κατασκευάστηκε πριν από μερικά χρόνια κατόπιν δωρεάς ύψους 200.000 ευρώ του Νηπιακού Επιμελητηρίου «Μελά» και αποτελεί πραγματικό στολίδι όχι μόνο για την περιοχή αλλά και συνολικότερα για την πόλη μας. Επιπλέον, η κατασκευή του αποτέλεσε την απαρχή της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των νηπιαγωγείων της πόλης μας.
Με την κοινοποίηση της απόφασης του Νηπιακού Επιμελητηρίου «Μελά» ικανοποιείται το αίτημα των κατοίκων της περιοχής και των διδασκόντων στο νηπιαγωγείο για επέκταση των χώρων του. Με το ποσό των 100.000 ευρώ θα δημοπρατηθεί το έργο της επέκτασης με βάση τη μελέτη που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα δωρεά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος δήλωσε επί πλέον ότι: «η πολιτική που έχουμε ακολουθήσει στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια αξιοποιώντας και το τελευταίο ευρώ των προσφορών από ιδρύματα ή ιδιώτες, δικαιώνεται. Θα ακολουθήσουμε χωρίς καμιά παρέκκλιση τον ίδιο δρόμο προς όφελος των δημοτών μας».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Απόπειρα ληστείας τη νύχτα που μας πέρασε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέχρι στιγμής, άγνωστοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν το μηχάνημα A.T.M. Δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί τι ακριβώς συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε μόλις θα έχουμε ασφαλείς πληροφορίες.
Από το σημείο σε λίγη ώρα θα έχουμε και φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα...

Νεκρός βρέθηκε 22χρονος αλλοδαπός στα Τρίκαλα.

Νεκρός βρέθηκε από τους οικείους του, πριν από λίγη ώρα, στο σπίτι του όπου διέμενε, στην οδό Μιαούλη στα Τρίκαλα, 22χρονος αλλοδαπός. Ο άτυχος νεαρός, πιθανώς να απεβίωσε την ώρα που κοιμόνταν, καθώς οι δικοί του τον βρήκαν σε πλήρη ακαμψία. Σύμφωνα με τους οικείους του, ο νεαρός τώρα τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Για το συμβάν έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Τρικάλων. Διαβάστε περισσότερα...