Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα με τους αναλυτικούς πίνακες από το Νομό Τρικάλων.

Από τη Νομαρχία Τρικάλων ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, με τους αναλυτικούς πίνακες, ανά δήμο και τους σταυρούς προτίμησης. Στη Νομαρχία τις τελευταίες ημέρες είχε οργανωθεί το αυτόνομο τμήμα, που θα έδινε on line τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο με τον πιο άρτιο τρόπο. Αυτό επιτεύχθηκε χθες με τον καλύτερο τρόπο και σαν χρήστες του διαδικτύου πρέπει να δώσουμε τα εύσημα σε όσους οργάνωσαν και εργάστηκαν σε αυτό το τμήμα. Δείτε τα αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο. Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε το βίντεο της χθεσινής βραδιάς και μερικές ακόμη φωτό από τα επινίκια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο εκλογικό Τρικάλων.

Πολλές εικόνες κατέγραψε ο φακός του trikalaola από τα επινίκια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δείτε μερικές ακόμη φωτό και θα αναρτήσουμε κι άλλες. Δείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή βραδιά.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/zIipWMiBSfc
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται από τα Τρίκαλα, μετά το τέλος του θρίλερ της τελευταίας στιγμής.


Βάση των τελευταίων ανακοινωθέντων αποτελεσμάτων, εκλέγονται 3 βουλευτές από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και 2 από τη Ν.Δ. Μέχρι και πριν από λίγη ώρα, δεν είχε σαφηνιστεί πως παίζονταν οι έδρες στο Νομό Τρικάλων. Η τελική κατανομή των εδρών, αφού την έδρα το Κ.Κ.Ε. θα την πάρει από το επικρατείας, είναι:
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χρήστος Χάϊδος (ψήφοι 23.122)
Χρήστος Μαγκούφης (ψήφοι 16.206)
Σούλα Μερεντίτη (ψήφοι 14.569)
Ν.Δ.
Νίκος Λέγκας (ψήφοι 21.395)
Σωτήρης Χατζηγάκης (ψήφοι 17.179)
Διαβάστε περισσότερα...

Έχασαν εκλογές και Αρχηγό στη Ν.Δ.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί κανένας απλός Νεοδημοκράτης απόψε στο εκλογικό της Ν.Δ., μετά από τη βαριά ήτα που υπέστη το κόμμα τους. Και φυσικά δεν φταίνε οι ψηφοφόροι, αλλά η ηγεσία της Ν.Δ. για τη βαριά ήτα. Έτσι, την ίδια ώρα που στο εκλογικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γινόταν πανικός, στο εκλογικό της Ν.Δ. υπήρχαν λίγα στελέχη.
Σημ. Δεν θα παίξουμε το ηχητικό και ούτε γενικά πλάνα, που μας έκανε την υπόδειξη κάποιος «Κύριος» (δεν εικονίζεται στις φωτό), αλλά ο τρόπος που μας έγινε αυτή η υπόδειξη, μας πείραξε αφάνταστα και καταδεικνύει έλλειψη ψυχραιμίας κ.α. Επειδή δεν θέλουμε να δώσουμε έμφαση, σταματάμε εδώ. Όταν κάποια πράγματα λέγονται δημοσίως και μάλιστα φωναχτά, δεν μπορεί να τα έπιασε μόνο η κάμερα και κανένας περαστικός...
Διαβάστε περισσότερα...

Όντος, τα Τρίκαλα και η Ελλάδα, ξαναζεί απόψε στιγμές ’81!!!

Σήκω Ανδρέα για να δεις…
Η μεγάλη Νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με περίπου 9 μονάδες διαφορά, έκανε τους ψηφοφόρους του να βγει στους δρόμους και να πανηγυρίσει, ξαναζώντας τις στιγμές του ’81. Απόψε η βραδιά είναι ατελείωτη και στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιορτάζουν τα επινίκια, κατακλύζοντας την οδό Απόλλωνος.

Μερικές εικόνες από το εκλογικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πριν από λίγο και θα έχουμε κι άλλες.
Διαβάστε περισσότερα...