Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Π.Α.Ο. Καλαμακίου – Βυτουμάς 5-1

Με το ευρύ σκορ 5-1 κέρδισε σήμερα το απόγευμα ο Π.Α.Ο. Καλαμακίου στο γήπεδο των Ρογγίων τον Βυτουμά, για το πρωτάθλημα της Β1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Τρικάλων.
Τα γκολ για το Καλαμάκι πέτυχαν, 3 ο Γιώργος Δημόπουλος, 1 ο Βαγγέλης Μπανιάς και 1 ο Νίκος Δημόπουλος. Το γκολ για την ομάδα του Βυτουμά πέτυχε ο Γιάννης Μανώλης. Η νεοσύστατη ομάδα του Σωτήρη Δημόπουλου είναι αήττητη μέχρι τώρα και φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Περισσότερα για τη νεοσύστατη ομάδα του Καλαμακίου θα έχουμε σε άλλο ρεπορτάζ. Από τον αγώνα καταγράψαμε σε βίντεο τα τελευταία λεπτά και θα το αναρτήσουμε πιθανώς αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από την Καλαμπάκα.


Με κάθε επισημότητα έγινε η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας σήμερα στην πόλη της Καλαμπάκας. Η Φλόγα έφτασε στην είσοδο της πόλης της Καλαμπάκας στις 16:05 και στη συνέχεια με τους λαμπαδηδρόμους, μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έφτασε εκεί στις 16:22.

Εκεί έγινε μια λιτή τελετή, όπου έγιναν οι προγραμματισμένες προσφωνήσεις από το δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Βύρων Μπουτίνα και από τους εκπρόσωπους του Καναδά και της Ελλάδας. Το πρόγραμμα της υποδοχής προλόγιζε ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας. Μεταξύ του δημάρχου κ. Β. Μπουτίνα και των αντιπροσωπιών, αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα. Στο τέλος παρουσιάστηκαν διάφοροι τοπικοί χοροί από χορευτικό της Καλαμπάκας. Επόμενος προορισμός της Ολυμπιακής Φλόγας είναι το Μέτσοβο.
Από όλη την εκδήλωση υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ που κατέγραψε ο «ΝΕΟΣ» φακός του trikalaola. Τις εικόνες αυτές θα τις αναρτήσουμε άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη ΝΙΚΗ του Α.Σ. Τρίκαλα!!!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Τρίκαλα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Α.Ε.Κ.
Τελείωσε πριν από λίγο ο αγώνας Α.Ε.Κ. – Α.Σ. Τρίκαλα με σκορ 86-94. Καλή αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...

Κράτα Α.Σ. Τρίκαλα 2000!!!

Τέλος 3ης περιόδου και…
ο Α.Σ. Τρίκαλα προηγείται μέσα στην Α.Ε.Κ. με 62-77
Διαβάστε περισσότερα...

Α.Σ. Τρίκαλα



Στο Facebook δημιουργήθηκε ένα γκρουπ για την ομάδα του Α.Σ. Τρίκαλα 2000 που δημιούργησε ο καλό φίλος Βαγγέλης Γκαραγκούνης. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και γίνετε μέλη της ομάδας: http://www.facebook.com/pages/trikalaolablogspotcom-gr-/255682235061?ref=ts#/group.php?gid=158251267110&ref=ts
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα διαχειριστή του trikalaola

Μετά την μικρή ανάπαυλα, επανερχόμαστε και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς που επιβάλει η καθημερινότητα. Δείτε στις φωτό που ακολουθούν, το αποτέλεσμα της «Χαλάρωσης…»
των δύο ημερών, που πραγματοποιήθηκε σε μέρη της Εύβοιας. Ξέρουμε ότι για μερικούς ίσως να αποτελεί πρόκληση τέτοιο χαλάρωμα την σήμερον δύσκολη εποχή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ζωή έχει λίγες απολαύσεις και πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι.
Γι’ αυτό Χαλαρώστε και λίγο…
Καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε περισσότερα...