Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Εκλογές στον ΣΚ.Ο.Φ. και απαναλειτουργία του σκοπευτηρίου.

















Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Απρίλη 2009, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΣΚ.Ο.Φ. (Σκοπευτικός όμιλος Φήκης) Τρικάλων. Οι εκλογές έγιναν στο χώρο του σκοπευτηρίου παρουσία των μελών και φίλων του συλλόγου. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Νασιάκος Κώστας Πρόεδρος
Σαλέπης Νίκος Αντιπρόεδρος
Νασιάκου Σοφία Γραμματέας
Ντόγκας Δημήτρης Ταμίας
Πουλιανίτης Ευάγγελος Μέλος
Τσιάκας Ευάγγελος Μέλος
Τσιαματσιούλη Μαρία Μέλος
Για την ελεγκτική επιτροπή: Δημουλάς Βασίλης και Χαρκοπλιάς Κώστας.
Μετά από 8 μήνες αδράνειας του σκοπευτηρίου, βρέθηκε τελικά λύση και το σκοπευτήριο του δήμου Πιαλείων, θα επαναλειτουργεί και πάλι. Έτσι, οι σκοπευτές - αθλητές και οι φίλοι κυνηγοί, θα μπορούν και πάλι να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ. Η κατηγορία sporting είναι ειδικά για κυνηγούς. Οι ώρες λειτουργίας προσωρινά, θα είναι: Από Τρίτη έως Παρασκευή 12:30 με 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από 09:00 με 21:00. Συγχρόνως στο χώρο του σκοπευτηρίου, θα λειτουργεί και το αναψυκτήριο, όπου έχει και πανοραμική θέα. Το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ανακοινωθεί σύντομα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Νασιάκος Κώστας Πρόεδρος κιν. 6932428827 και Σαλέπης Νίκος Αντιπρόεδρος κιν. 6977200738.
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ. Το δικό μας παιδί, «Ανδρώθηκε» σήμερα στο Καραϊσκάκη.


Ο Γιώργος (Γιωργάκης), μπορεί να έχασε την ευκαιρία στο 38ο λεπτό του αγώνα, να βάλει γκολ στο μεγάλο ντεμπούτο του σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα έχει όμως σίγουρα πολύ περισσότερες ευκαιρίες, απ’ ότι φαίνεται στη συνέχεια, στην μεγάλη επαγγελματική, ποδοσφαιρική του καριέρα, που μόλις άρχισε. Μπορεί σήμερα ο Ολυμπιακός να έχασε πόντους στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο Γιωργάκης όμως κέρδισε πόντους με την απόδοσή του και δικαίωσε τον Βαλβέρδε, που τον εμπιστεύτηκε από το ξεκίνημα του ματς. Σίγουρα για τον Γιώργο Νικλητσιώτη η σημερινή ημέρα «Κυριακή 12 Απρίλη 2009», είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και θα κάνει απ’ ότι φαίνεται πρόωρη Ανάσταση. Μαζί όμως με τον Γιώργο, χαιρόμαστε κι εμείς σαν Τρικαλινοί πολίτες, που σήμερα μας γέμισε υπερηφάνεια και ηθική ικανοποίηση. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και να διαπρέπει στα μεγάλα σαλόνια. Για μας που γνωρίζουμε τον Γιώργο Νικλητσιώτη, θα είναι πάντα ο «Γιωργάκης», ένα παιδί που διακρίνεται για το ήθος και τον άριστο χαρακτήρα του κι ας είναι τώρα στα μεγάλα σαλόνια. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον κ. Αντώνη Νικλητσιώτη, πατέρα του Γιώργου, το πιο πιθανό είναι ο Γιώργος να κάνει Ανάσταση στη Φωτάδα Τρικάλων, απ’ όπου κατάγεται και διαμένει η οικογένειά του.(Σημ. Εμείς οι κοντοχωριανοί και οι συγχωριανοί, έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε περισσότερο).
Διαβάστε περισσότερα...