Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Εγκαινιάστηκε σήμερα η νέα εξέδρα του δημοτικού κλειστού.

Εγκαινιάστηκε σήμερα η νέα πρόσθετη εξέδρα, στο ημίχρονο του αγώνα Α.Σ. Τρίκαλα – Μαρούσι...
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Προέδρου του Α.Σ. Τρίκαλα κ. Γιώργου Γιαννούλα, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Μαγκούφη, του τέως Υφυπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. κ. Νίκο Λέγκα, του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του Δημάρχου Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλου, καθώς και των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Είναι κι άλλοι «τρελοί» δεν είμαστε μόνο εμείς…

Διαβάστε περισσότερα...

Α.Σ. Τρίκαλα – Μαρούσι 69-81

Έχασε δίκαια σήμερα ο Α.Σ.Τ. από το πολύ καλό Μαρούσι. Το Μαρούσι ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν άφησε περιθώρια στην Τρικαλινή ομάδα να αντιδράσει...
Ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Μπαρτζώκας από την απόδοση της ομάδας του η οποία πέτυχε το στόχο της. Από την άλλη ο Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Αμαρουσίου. Από τηους παίχτες μίλησαν στην συνέντευξη τύπου, ο Κατσαρές από τον Α.Σ.Τ. και ο Μιλόσεβιτς από το Μαρούσι. Σήμερα μπορεί να έχασε ο Α.Σ.Τ. αλλά αυτή την όμορφη και μοναδική εικόνα της συμφιλίωσης των οπαδών των δύο σωματείων ήταν κάτι το εξαιρετικό. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, άξιζε να δουν μόνο και μόνο αυτή την εικόνα. Μπράβο και στους δύο. Για όλο το σκηνικό της συμφιλίωσης θα αναφερθούμε σε επόμενο δημοσίευμα, καθώς και περισσότερο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι. Επίσης έγιναν και τα εγκαίνια της νέας πρόσθετης κερκίδας. Και σ’ αυτό θα έχουμε ξεχωριστή ανάρτηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Γοργογύρι – Πρόδρομος 0-2


Ένα ακόμη τοπικό συναρπαστικό ντέρμπι για το Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Το γήπεδο του Προδρόμου χρησιμοποιείται σαν έδρα και από τις δύο ομάδες...
Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Προδρόμου ήταν η νικήτρια, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Καμπλιώνης του Ιωάννη, ένα στο 38’ και ένα στο 70’. Το Γοργογύρι ήταν καλύτερο στο 1ο ημίχρονο και μέχρι το ημίωρο. Μετά το παιχνίδι μετριάστηκε, με την ομάδα του Προδρόμου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να ανεβάσει στη συνέχεια ρυθμό, πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ στο 2ο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να επιτύχουν τέρματα. Στο γήπεδο ήταν και δύο από τις παλιές δόξες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Μαντάς και ο αεικίνητος Σπύρος Καραμπούλας, ο οποίος είναι ακόμη ενεργός, αλλά δεν μαρτυράμε που παίζει για να τον ζητήσουν για μεταγραφή. Στον πάγκο του Γοργογυρίου ήταν επίσης ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψε κι αυτός τη δικιά του ιστορία, ο Χρυσέας Κωτούλας. Πανευτυχής βέβαια ήταν ο προπονητής του προδρόμου Γιάννης Καμπλιώνης μαζί με τον Πρόεδρο Γρηγόρη Καραμπούλα, συντάκτη της Έρευνας και της ιστοσελίδας goaltrikala.gr Το διαιτητικό τρίο ήταν Μαριώλης, Δημουλάς και η νεαρή Χριστίνα Φαρμάκη, όπου δεν τις ξεφεύγει τίποτα από τη θέση του λάινσμαν. Στο τέλος του αγώνα οι παίχτες του Γοργογυρίου ήπιαν τον καφέ της παρηγοριάς στο παραδοσιακό καφενείο της Ειρήνης Ντακούλα στο Γοργογύρι. Ο Λάκης Αργυρίου, φίλος και παλιός συμμαθητής, λέει να βγάλει ξανά δελτίο, καθώς είναι και πολύ ανεβασμένος. Περισσότερο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα θα έχουμε μαζί με το βίντεο με τις καλύτερες φάσες του αγώνα, που θα ανεβάσουμε στις αρχές της επόμενης βδομάδας.
Άρε Θανάση δεν θα ξεχάσω ποτέ την ντρίπλα που μου έκανες το 1983 και μετά έβαλες γκολ!

Διαβάστε περισσότερα...

Το Φλαμπουρέσι στο διαδίκτυο.

Η παρακάτω ιστοσελίδα είναι μια ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την προβολή του χωριού μας...
Η ιστοσελίδα δεν είναι τίποτα άλλο από μια ιδέα η οποία υπήρχε στο μυαλό όλων αλλά δημιουργήθηκε από τον Μίλτο Πλιάτσικα, έχοντας πάντα την συντονισμένη βοήθεια της Ιωάννας Φλόκα… μας αναφέρουν φίλοι του trikalaola. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.flabouresi.weebly.com/ Καλή αρχή παιδιά, μπράβο σας.
Διαβάστε περισσότερα...