Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Έτρεξε μαζί με το σκύλο της τα 21 χλμ. του ημιμαραθώνιου!

Μια ιδιαιτερότητα είχαμε στον 9ο ημιμαραθώνιο δρόμο, που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Ράξα του δήμου Παραληθαίων Τρικάλων. Μία δρομέας έτρεξε μαζί με το σκύλο της (το λυκόσκυλο που βλέπεται στη φωτό) τα 21 χλμ. του ημιμαραθωνίου. Όπου υπήρχε σταθμός με νερά για να ξεδιψάνε οι αθλητές, η δρομέας έδινε συνεχώς νερό στον αγαπημένο της σκύλο, ο οποίος δεν έχανε από τα μάτια του την αφεντικίνα του. Οι φωτογραφίες του trikalaola που τραβήξαμε έξω από το χωριό Πλάτανος, είναι χαρακτηριστικές. Ήταν πάντως μια ξεχωριστή στιγμή και σε όσους αγώνες έχουμε πάει, δεν το έχουμε ξανασυναντήσει.
Μπράβο στη δρομέα και στο αγαπημένο της λυκόσκυλο.
Παρακαλούνται οι διοργανωτές να αποστείλουν ένα μετάλλιο στο σκύλο «δρομέα»… για να έρθει και του χρόνου, μαζί με την αφεντικίνα φυσικά.
Διαβάστε περισσότερα...

Δοκάρι με τον Σαλπιγγίδη στο 76’

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα σε 3 λεπτά 2-0 η Εθνική το Λουξεμβούργο με Καραγκούνη και Γκέκα.

Μέχρι στιγμής
Διαβάστε περισσότερα...

Δουλειές με «φούντες» οι Αλβανοί… αλλά τις μυρίζονται τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα εξαρθρώθηκε μία ακόμη σπείρα τριών Αλβανών από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας. Οι τρείς Αλβανοί μετέφεραν χασίς σε φούντα άριστης ποιότητας με ημιφορτηγό κλεμμένο, συνολικού βάρους 332 κιλών και 778 γραμμάρια, συσκευασμένα σε μικρά πακέτα. Η σύλληψη έγινε στην Πλαταριά του Δήμου Σιβώτων σήμερα στις 10:00 το πρωί. Δύο αυτοκίνητα Ι.Χ. ήταν προπομπός του ημιφορτηγού που μετέφερνε το χασίς. Η μεγάλη ποσότητα χασίς προορίζονταν για την Αθήνα. Η συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή.
Τίγκα το φορτηγάκι από φούντα καθαρή…
Διαβάστε περισσότερα...