Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Προστέθηκε το 2ο μέρος του βίντεο από τον ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»


Παραμένει ακόμη ένα με τους τελευταίους τερματισμούς και τις απονομές. Διαβάστε περισσότερα...

Λεπτοκαρυά – Φανερωμένη 2-0

Δύο ενδεικτικές φωτό από τον αγώνα. Διαβάστε περισσότερα...

Κεφαλοβρυσιακός – Σωτήρα 0-1

Δύο ενδεικτικές φωτό από τον αγώνα. Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Καραϊσκάκια 2010»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Μουζακίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου, την ερχόμενη Παρασκευή 23 Απρίλη 2010, διοργανώνουν τα «Καραϊσκάκια 2010». Δείτε το πρόγραμμα...

...των εκδηλώσεων στην πρόσκληση.
Διαβάστε περισσότερα...

Λογγάκι – Ασκληπιός 0-1 (πριν από λίγο)

Το μοναδικό γκολ του ντέρμπυ, πέτυχε με πέναλτι ο Τζάνης στο 45’. Από το Λογγάκι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα ο Λάλος στο 45΄και ο Μπαμπούρης στο 55’. Ο Τζάνης είχε...
...δοκάρι στο 94’. Διαιτητές της συνάντησης ήταν: Μάμαλης, Πάντος, Βουτσελάς. Ενδεικτικές φωτό από τον αγώνα. Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή στον ΣΟΧΤ με το τέλος της χιονοδρομικής σεζόν

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε και "επίσημα" η χιονοδρομική σεζόν για το σύλλογό μας μετά την γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλο. Οι δεκάδες μικροί αθλητές του ΣΟΧΤ είχα αρκετό χρόνο και χώρο στο...
...αίθριο του Μύλου να θυμηθούν τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν και φέτος στο βουνό ενώ και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα διαφορετικό και πιο χαλαρό περιβάλλον. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην ακαδημία του συλλόγου ενώ ειδική βράβευση έγινε στον Γιώργο Μαργαρίτη για τις επιτυχίες του στο ορειβατικό σκι αφού και τη φετινή χρονιά αναδείχτηκε ως καλύτερος Έλληνας αθλητής στην κατηγορία εφήβων. Βέβαια και φέτος όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο αφού στήθηκε πλούσιο μπουφέ "από όλους για όλους".
Οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται με την μεγάλη γιορτή που θα στηθεί την ερχόμενη Κυριακή 25/4 στο ποτάμι στην κεντρική γέφυρα όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δοκιμάσουν αναρρίχηση, flying fox, κανο-καγιάκ και άλλες εκπλήξεις. Η φετινή εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Τρικάλων.
Βασίλης Σιδέρης http://soxt.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πατέρας μπορεί να προλάβει το «πρόωρο» κάπνισμα των παιδιών

Βρετανοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γονείς και εν προκειμένω ο πατέρας μπορεί με τη στάση του να οδηγήσει τα παιδιά του στο να μην αρχίσουν το κάπνισμα σε εφηβική ηλικία. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ που πραγματοποίησαν σχετική έρευνα αναφέρουν ότι τα παιδιά που συζητούν άνετα και συχνά με τον πατέρα τους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν δεν...
...ξεκινούν νωρίς το κάπνισμα. Η έρευνα διήρκεσε τρία χρόνια και σε αυτήν πήραν μέρος 3.500 παιδιά ηλικίας 11-15 ετών τα οποία όταν ξεκίνησε η έρευνα δεν είχαν καπνίσει ποτέ. Οι ερευνητές παρακολουθούσαν τη σχέση που είχαν τα παιδιά με τον πατέρα τους, κάθε πότε συζητούσαν καθώς και το αντικείμενο των συζητήσεων. Οταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, οι ερευνητές είδαν ποια παιδιά είχαν αρχίσει το κάπνισμα, ποια όχι και το είδος των σχέσεων που εί χαν αναπτύξει με τον πατέρα τους, αλλά και την οικογενειακή κατάσταση γενικότερα, αν και πότε γευματίζουν όλοι μαζί κ.ά.
Διαπίστωσαν ότι η στενή σχέση του παιδιού με τον πατέρα και οι συζητήσεις μαζί του για όσα σοβαρά θέματα το απασχολούν, αποτελεί τον πλέον καθοριστικό παράγοντα στο να αποφύγει το παιδί να ξεκινήσει το κάπνισμα σε νεαρή ηλικία. Το επίπεδο της σχέσης με τη μητέρα (ακόμη και αν αυτή είναι πολύ καλή) όσο και το υγιές οικογενειακό περιβάλλον (να τρώνε όλοι μαζί συχνά κτλ.) δεν φαίνεται να παίζει ουσιαστικό ρόλο όσον αφορά το κάπνισμα.
Οι ερευνητές επισημαίνουν, βέβαια, ότι οι καλές σχέσεις με τη μητέρα και το υγιές οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να μην επηρεάζουν το κάπνισμα αλλά έχουν ρόλο σε όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους της ζωής του παιδιού και καθορίζουν την ψυχική κατάσταση και συμπεριφορά του.
Πηγή: www.yourbaby.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Την 3η αναρριχητική - ορειβατική συνάντηση διοργανώνει ο Ο.Π.Ο.ΠΥΛΗΣ

Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σας προσκαλεί στην 3η αναρριχητική-ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 21-24 Μαΐου 2010. Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει προαιρετικά σε...
...camping στην όχθη του Πορταϊκού ποταμού δίπλα στο αναψυκτήριο Νερόμυλος. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν αγώνες Bouldering με έπαθλα στους νικητές, ελεύθερη αναρρίχηση στα πεδία της Πύλης και ορειβατικές αποδράσεις στα βουνά της περιοχής. Ο γνωστός στο χώρο της ορειβασίας Νίκος Μαγκίτσης μας τιμά με την παρουσίαση των ‘7κορυφών’, μετά την οποία θα ακολουθήσει το καθιερωμένο Party στον Νερόμυλο. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο blog του συλλόγου opopilis.blogspot.com και στο Group του συλλόγου στο Facebook : ‘ΟΠΟΠ (Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης)’.Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.
Όσοι θα θέλατε να λάβετε μέρος στους αγώνες θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας ή στο e-mail του συλλόγου (opoppilis@gmail.com)
Μ ε τιμή
Το ΔΣ του ο.π.ο.π.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
6945893316 ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
6977425719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Απεργεί το ΕΚΑΒ στις 22 Απριλίου

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
Από το 2008 η κρίση ως απειλή μετατράπηκε...
... το 2009 σε μείζον πρόβλημα πολλαπλών αδιεξόδων και το 2010 σε μείζονα εμπλοκή και σχετικό αδιέξοδο για τη χώρα μας. Οι κυβερνητικές ευθύνες, η πολιτική της Ε.Ε. το παιχνίδι διεθνών οργανισμών και διαφόρων οίκων, είναι συγκεκριμένα, ορατά και αδιαμφισβήτητα.
Βιώνουμε τη μεγαλύτερη επίθεση στα δικαιώματά μας μετά τη μεταπολίτευση. Οι πολιτικές που ακολουθούνται οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των Τραπεζών και των επιχειρήσεων.
Τα πακέτα των μέτρων διαδέχονται το ένα το άλλο και όλα ρίχνουν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Η εκτίμησή μας ότι τα μέτρα αυτά, εκτός από αντικοινωνικά και άδικα, είναι και αδιέξοδα για την οικονομία, γιατί οδηγούν σε ύφεση, επιβεβαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.
Το κλείσιμο των επιχειρήσεων, οι απολύσεις, η αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, η μείωση μισθών και συντάξεων, η παραπέρα απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι ιδιωτικοποιήσεις αλλά και η ακρίβεια, η μείωση του ΑΕΠ είναι το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών.
Η χώρα πλέον βρίσκεται προ των πυλών του ΔΝΤ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Στο όνομα της κρίσης, για την οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι, καταργούνται ιστορικές κατακτήσεις μας.
Στα πλαίσια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επικρατούν τα αντιλαϊκά μέτρα και η επίθεση δεν έχει τέλος.
 Μειώνουν κατακόρυφα τα εισοδήματά μας.
 Χάνουμε τον 14ο και τον 13ο μισθό.
 Απολύονται εργαζόμενοι στο Δημόσιο με διάφορες ελαστικές εργασιακές σχέσεις, συμβάσεις.
 Προωθείται η κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών με κυρίαρχο κριτήριο τον περιορισμό των μισθολογικών δαπανών και απειλούνται παροχές προς τους πολίτες.
Απειλούνται με αναγκαστικές και υποχρεωτικές μετατάξεις, ακόμα και με απόλυση, και μόνιμοι εργαζόμενοι (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου).
 Με το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ προωθείται η κατάργηση και η συγχώνευση πολλών υπηρεσιών και η απόλυση συμβασιούχων.
 Τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων στο Δημόσιο βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο.
 Το Τ.Π.Δ.Υ. αδυνατεί να καταβάλλει το εφάπαξ στους δικαιούχους.
 Πολλοί συνταξιούχοι πλέον δεν προλαβαίνουν να πάρουν το εφάπαξ αφού η καταβολή του καθυστερεί για δύο και πλέον χρόνια.
 Ανάλογα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται στο ΜΤΠΥ και στο ΤΕΑΔΥ.
Τα προβλήματα αυτά θα ενταθούν από το πάγωμα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και την παραπέρα επιδείνωση της σχέσης εργαζομένων – συνταξιούχων.

Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την υλοποίηση της απόφασης του ΔΕΚ για εξομοίωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών - γυναικών.
Νέες ανατροπές στους οικογενειακούς προγραμματισμούς προωθούνται και ιδιαίτερα για τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους.
Η Κυβέρνηση για να περιορίσει τις δαπάνες του Κράτους προωθεί νέες ανατροπές στο ασφαλιστικό.
Αντιμετωπίζει το ασφαλιστικό ως δημοσιονομικό και όχι ως κοινωνικό θέμα.
Θέτει ως στόχο το 2030 οι δαπάνες για το ασφαλιστικό, σε ποσοστό του ΑΕΠ, να βρίσκονται στα επίπεδα του 2008 (4,8%).
Μετατρέπουν το ασφαλιστικό σύστημα από κοινωνικό και διανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό και ανταποδοτικό. Σχεδιάζουν την αύξηση των ορίων ηλικίας, αλλάζουν τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων. Μειώνουν τις συντάξεις και μας ρίχνουν βορά, για όσους από εμάς θα έχουν την οικονομική δυνατότητα, στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Η υγειονομική μας περίθαλψη καταρρέει.
Αντί να ενισχυθεί οικονομικά ο ΟΠΑΔ φορτώνεται με νέα βάρη. Ρίχνουν στις πλάτες του ΟΠΑΔ τους ασφαλισμένους των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών (π.χ. ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) που η κερδοσκοπία τις οδήγησε σε κλείσιμο.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Μια πολιτική που δεν θα μειώνει τα εισοδήματα, που δεν θα ρίχνει στις πλάτες μας νέα φορολογικά βάρη, που δεν θα συρρικνώνει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα και δεν θα υποβαθμίζει τα κοινωνικά μας και δεν θα οδηγεί σε ύφεση και ανεργία.
 Να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα
 Πραγματικές αυξήσεις
 Στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων του Τ.Π.Δ.Υ. και του ΟΠΑΔ
 Να μην υλοποιηθεί η απόφαση του ΔΕΚ
 Δίκαιο φορολογικό σύστημα
 Αύξηση των θέσεων εργασίας, πλήρη και σταθερή εργασία, μόνιμη και ενιαία σχέση εργασίας στο δημόσιο, κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία συνολικά, πρέπει να αντισταθούμε.
Φτιάχνουν ένα σήμερα και αύριο για μας και τα παιδιά μας χωρίς δικαιώματα, χωρίς ασφάλιση και ασφάλεια, χωρίς εργασιακές σχέσεις.
Θυσιάζονται τα δικαιώματα στις αγορές, τα κέρδη, την ασυδοσία.

 Αυτή η πολιτική είναι κοινωνικά άδικη για τους εργαζόμενους και την κοινωνία αδιέξοδη για την πορεία της χώρας μας.
Οι εργαζόμενοι, ο καθένας από εμάς σήμερα καλείται να σταθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Να μην επιτρέψουμε την κατεδάφιση των δικαιωμάτων μας, να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους.
Συνεχίζουμε τον αγώνα. Απεργούμε, διαδηλώνουμε. Βγαίνουμε στους δρόμους
Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Όλοι στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010
Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνου Θόδωρος

Ο Γ. Γραμματέας
Κιτσόπουλος Αλέξης Διαβάστε περισσότερα...

Παρέμβαση Λέγκα για 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας και Λαϊκές Κατοικίες Φαρκαδόνας.

Την έγκριση δαπάνης για την πληρωμή κατασκευής βασικών υποδομών στις Λαϊκές Κατοικίες Δήμου Φαρκαδόνας καθώς και το θέμα της λειτουργίας του 5ου δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας προώθησε στη Βουλή, ο βουλευτής...
...της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας.
Συγκεκριμένα, με την πρώτη αναφορά, ο πρώην Υφυπουργός επικαλούμενος σχετικό υπόμνημα της Νομαρχίας Τρικάλων, ζητά από την αρμόδια Υπουργό Υγείας διευκρινήσεις, για τη μη έγκριση δαπάνης για την πληρωμή κατασκευής βασικών υποδομών στις Λαϊκές Κατοικίες Δήμου Φαρκαδόνας.
Σύμφωνα με το υπόμνημα, μέχρι σήμερα, και παρά το γεγονός ότι οι εργασίες για τη λειτουργία του συγκροτήματος κατοικιών για τη στέγαση αστέγων και απόρων οικογενειών ολοκληρώθηκαν, και έγινε η εγκατάσταση των επτά αναγνωρισμένων δικαιούχων οικογενειών, ξεκίνησε δε η διαδικασία αναγνώρισης των υπολοίπων δεκατριών, δεν εστάλη καμία πίστωση για την κατασκευή βασικών υποδομών όπως τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, η κατασκευή δρόμου πρόσβασης και η διαμόρφωση αύλειου χώρου. Η δαπάνη του έργου, σύμφωνα με τη Ν.Α Τρικάλων, ανέρχεται στο ποσό των 289.588,81 ευρώ.
Η δεύτερη παρέμβαση του Ν. Λέγκα απευθύνεται στις Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχει σχέση με την επίλυση του προβλήματος στέγασης του 5ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας το οποίο σήμερα, αναγκαστικά, λειτουργεί, με τα όποια προβλήματα αυτό συνεπάγεται, σε χώρο ενός νηπιαγωγείου.
Από το πολιτικό γραφείο
Διαβάστε περισσότερα...

Εντοπίστηκε γιάφκα με βαρύ οπλισμό

Την κεντρική «γιάφκα» του Επαναστατικού Αγώνα πιστεύει ότι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πρόκειται για διαμέρισμα του 5ου ορόφου σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Λευκάδος, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε διαμέρισμα εντοπίστηκε οπλισμός.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για...
...εντοπισμό Καλάζνικοφ, ενός οπλοπολυβόλο MP5 και ενός ρουκετοβόλο RPG, το οποίο φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας το 2007. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.
Το χώρο φέρεται να είχε νοικιάσει μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», με την ταυτότητα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, όνομα το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και στο γκαράζ στον Καρέα. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά και οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» Κωνσταντίνου Γουρνά βρέθηκαν τρεις πλαστές αστυνομικές ταυτότητες στα ονόματα Δημοσθένης Μανδαλώζης, οι δύο εξ΄αυτών, και Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος η άλλη.
Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, είχε νοικιαστεί εδώ και πέντε χρόνια. Σημειώνεται μάλιστα, ότι το πρώτο χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα έγινε στα δικαστήρια, στις 5 Σεπτεμβρίου 2003 με δύο βόμβες και αποτέλεσμα έναν αστυνομικό τραυματία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να έφτασε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέσω της εφορίας, καθώς μετά την ανακάλυψη των ψεύτικων ονομάτων που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, έψαχνε μέσω φορολογικών δηλώσεων τα μισθωτήρια συμβόλαια όπου είχαν κατατεθεί σε αυτά τα ονόματα.
Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα όπλα που βρέθηκαν, τα οποία θα δώσουν τις οριστικές απαντήσεις για το αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.

Πηγή: http://tvxs.gr Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το 1ο μέρος του βίντεο από τον ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»


Το βίντεο είναι από την Καλαμπάκα, που φαίνονται όλοι οι αθλητές και μέρος των τερματισμών στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Στο 2ο μέρος θα το ανεβάσουμε σήμερα το βράδυ, όπου περιλαμβάνονται οι υπόλοιποι τερματισμοί απ’ όλους τους αθλητές και όλες οι απονομές. Επίσης στο αρχείο του trikalaola υπάρχουν...
...φωτογραφίες απ’ όλους τους αθλητές που τερμάτισαν και απ’ όλους τους αθλητές στο πέρασμά τους από την είσοδο της Καλαμπάκας. Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκαν τα δύο τελευταία βίντεο από την κοπή πίτας του ΕΚΑΒ


Διαβάστε περισσότερα...

Κλειστά σήμερα τα περίπτερα στα Τρίκαλα

Όλα τα περίπτερα της πόλης των Τρικάλων είναι κλειστά σήμερα, λόγω απεργίας των περιπτερούχων. Πάντως εμείς εντοπίσαμε ένα...
...περίπτερο σε συνοικία της πόλης που ήταν είναι ανοιχτό το πρωί. Δεν ξέρουμε αργότερα αν κλείσει κι αυτό, μετά από παρέμβαση των υπολοίπων. Διαβάστε περισσότερα...