Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Δεν είναι κρίμα;…

Δεν είναι κρίμα στη χώρα που γεννήθηκε το Ολυμπιακό ιδεώδες, που γεννήθηκε ο πολιτισμός, στη χώρα του Σωκράτη και του Αριστοτέλη, στη χώρα που η σημαία της κυματίζει απόψε στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που προβάλει τώρα η ΕΤ1, να πέσει τόσο χαμηλά στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων, γιατί δε διαχειριστήκαμε σωστά το δημόσιο χρήμα… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ;
Διαβάστε περισσότερα...

Η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων τώρα στην ΕΤ1

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση προς τους επισκέπτες του trikalaola

Λόγω τεχνικού κολλήματος, δε μπορούμε να έχουμε πολλές αναρτήσεις στην αρχική σελίδα. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου έως 10 θέματα.
Για να βρείτε το θέμα που έχουμε αναρτήσει και δεν το βλέπετε στην αρχική σελίδα, στο τελευταίο θέμα της αρχικής σελίδας, γράφει από κάτω: «παλαιότερες αναρτήσεις» με μικρά γράμματα.
Πατήστε πάνω στην επιγραφή για να βρείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Αν δεν το έχετε βρει ακόμη, ξαναπατήστε «παλαιότερες αναρτήσεις», μέχρι να εμφανιστεί το θέμα σας. Αν το θέμα δεν είναι πρόσφατο, τότε πηγαίνετε στη δεξιά μπάρα, στην αρχειοθήκη με τις ημερομηνίες αναρτήσεων (κάτω από τα ενδεικτικά βίντεο σε μικρογραφίες που έχουμε τοποθετήσει) και βρείτε το θέμα σας.
Για τα βίντεο.
Όταν ανεβάζουμε ένα βίντεο, πρώτα το αναρτήζουμε στην αρχική σελίδα. Από τώρα και στο εξής τα βίντεο δεν θα τα βλέπετε στην αρχική σελίδα, διότι βαραίνει και αργεί να ανοίξει.
Για να δείτε όλα τα βίντεο που έχουμε αναρτήσει, πατήστε απευθείας πάνω στο εικονίδιο, ( με την τηλεόραση) στη δεξιά μπάρα όπως τώρα βλέπετε την οθόνη σας που γράφει TV trikalaola You Tube και θα σας ανοίξει το κανάλι των βίντεο. Εκεί θα βρείτε όλα τα βίντεο που έχουμε έως τώρα ανεβάσει (177 βίντεο έως τώρα).
Στις μικρογραφίες των ενδεικτικών βίντεο στη δεξιά μπάρα, για να δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος τα βίντεο, κάντε διπλό κλικ πάνω στο βιντεάκι που σας ενδιαφέρει.
Σας προτείνουμε να μην κάνετε διπλό κλικ γιατί θα ακούτε διπλό ήχο. Αν κάνετε μονό κλικ θα βλέπετε το βίντεο στο μέγεθος της μικρογραφίας όπως είναι. Καλύτερα να βρείτε το βίντεο απευθείας μέσα από το κανάλι, στη δεξιά μπάρα. Αν πάτε στο κανάλι βίντεο, μην ανοίγετε περισσότερα από ένα βίντεο κάθε φορά, διότι θα σας κολλάνε και δε θα παίζουν. Να κλείνετε πάντα το ένα βίντεο και μετά θα πάτε στο άλλο. Συνήθως στο 2o μέρος κάθε βίντεο που αναρτήζουμε, υπάρχουν ενσωματωμένες οι φωτογραφίες.
Και το βίντεο και οι φωτογραφίες που βλέπετε, έχουν μειωθεί πολύ σε ανάλυση για να μπορέσουν να ανέβουν στο διαδίκτυο και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ποιότητα που υπάρχουν στο αρχείο μας.
Δεν μπορούμε να βάλουμε πολλά βίντεο στη δεξιά μπάρα, διότι βαραίνει η σελίδα. Όταν θα ανοίξει η σελίδα του trikalaola.gr θα έχουμε κι εκεί ξεχωριστά την βιντεοθήκη.
Στο τέλος κάθε θέματος, τις περισσότερες φορές υπάρχει συνέχεια με περισσότερα γραφόμενα ή περισσότερες φωτογραφίες. Πατάτε πάντα το «διαβάστε περισσότερα…».
Επίσης για μια ακόμη φορά σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλά θέματα μαζί με βίντεο που δεν έχουμε ακόμη αναρτήσει. Τίποτα δεν έχει χαθεί από το αρχείο μας (πάνω από 180 ώρες βίντεο) και όλα θα ανέβουν σταδιακά.
Αυτά προς ενημέρωση των επισκεπτών του trikalaola που δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί με την εύρεση των θεμάτων στη σελίδα μας.
Σας ευχαριστούμε. Διαβάστε περισσότερα...

Ο χορός του ιδρύματος ΣΤΕΓΗ (2ο μέρος φωτορεπορτάζ και βίντεο)

(δελτίο τύπου)
Τον ετήσιο χορό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Παρασκευή 26-2-2010 στο κέντρο «Τα αηδόνια» , η ΣΤΕΓΗ Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Τρικάλων που εδρεύει στην Πύλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους...
...ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Τρικάλων κ. Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα και κ. Παναγιώτα Βράντζα, η Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης κ. Στυλιανός Μπαλατσούκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγ/τιών και Βιοτεχνών κ. Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, αντιπροσωπεία των Προσκόπων Τρικάλων με επικεφαλή τον Περιφερειακό Έφορο κ. Ευριπίδη Αναστασίου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» κ. Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Σωματείου ατόμων με αναπηρία κ. Κων/νος Αναγνωστόπουλος και αντιπροσωπεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».
Η Διευθύντρια της ΣΤΕΓΗΣ κ. Αικατερίνη Αθανασίου, καλωσόρισε εκ μέρους της ΣΤΕΓΗΣ τους παρευρισκομένους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον συμπολίτη μας Στρατηγό κ Νικόλαο Παπαγεωργίου , που ως συνεργάτης του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ», ήταν ο άνθρωπος που διαμεσολάβησε για την γενναιόδωρη χορηγία του ιδρύματος πριν από 4 χρόνια, που άλλαξε ριζικά την εικόνα της ΣΤΕΓΗΣ.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ» και της ΣΤΕΓΗΣ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Αργυρούσης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους αρωγούς της ΣΤΕΓΗΣ και ιδιαίτερα το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη για τη συνεχή και αμέριστη προσφορά του, καθώς επίσης και το Δ/ντή Κοινωνικής Πρόνοιας Τρικάλων και Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου και της ΣΤΕΓΗΣ κ. Γεώργιο Κανάτα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Αργυρούσης στη δράση και τους σκοπούς του διεθνώς κοινωφελούς ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ» , που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ΣΤΕΓΗΣ.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, η Αντιδήμαρχος Τρικάλων κ. Ελένη Αργυροπούλου – Καλλιάρα και η Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου και της ΣΤΕΓΗΣ κ. Ευάγγελος Τασούλας έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά.
Η ΣΤΕΓΗ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης τους δεκάδες τρικαλινούς επαγγελματίες χορηγούς της.
Από το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΣΤΕΓΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Καλό μήνα καλή Άνοιξη σε όλους-ες

Τελειώνουμε την κουραστική μέρα μας, με τις ανθισμένες ανεμώνες και κορομηλιές από το άλσος του Διαλεχτού (στο δρόμο για Περιστέρα δεξιά). Οι ανεμώνες έχουν ανθήσει όλες και το λιβάδι γίνεται πανέμορφο. Δείτε 6 φωτό. Και μη ξεχάσετε να βάλετε το Μάρτη για να μη μαυρίσετε… Διαβάστε περισσότερα...