Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ένα ακόμη Ανεκδοτάκι.

Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μια σε κάθε χέρι. Μια από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας...
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα. Η γριά σταματάει και λέει...
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά.- Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα! - Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό... Α! και τι έχεις στην άλλη σακούλα;
- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι... Διαβάστε περισσότερα...

Ανεκδοτάκι επίκαιρο.

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο; Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει: - Δεν είμαι σίγουρη.- Τότε, λέει ο Άγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις. Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει: - Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση. Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς.
Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
- Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.
Και ο Διάβολος της απαντά:
- Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!! Διαβάστε περισσότερα...

Η μετεκλογική σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.

Απολαυστικός και καυστικός κι απόψε ο Λάκης Λαζόπουλος, στην 1η του εμφάνιση μετά τις εκλογές. Ανέφερε και το ανέκδοτο που είχαμε δημοσιεύσει την περασμένη Παρασκευή.
Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό. Ξαφνικά, στην πορεία, μένει από μηχανική βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει οτοστόπ, να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου, κλπ. Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου, ρε μαλάκα!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου, ρε ηλίθιε!!!
Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια πολύ ωραία γυναίκα, της εξηγεί την πορείατου και αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά απόπολλές συζητήσεις η γυναίκα τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ΠΑΣΟΚ, μπράβο του απαντά αυτή χαρούμενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω καισυνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι. Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσματα σταματούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω, μπαίνουν στο δωμάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγμή, η γυναίκα λέει στον τύπο «ξέρεις εμένα όταν κάνω έρωτα μ' αρέσει να με κτυπούν». Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει να την κτυπά. Απέναντι από το κρεβάτι ήταν ένας καθρέφτης. Κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη και σηκώνει τα χέρια ψηλά, φωνάζοντας:
«Ε! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ, ΚΙΟΛΑΣ!!!»
Διαβάστε περισσότερα...

Στην εντατική του Νοσοκομείου Τρικάλων ο 49χρονος οικοδόμος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, ο 49χρονος οικοδόμος Βάϊος Μπασαγιάννης, που τραυματίστηκε από πτώση (βλ. προηγούμενο δημοσίευμα), μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και εν συνεχεία επέστρεψε και πάλι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μ.Ε.Θ. (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διαβάστε περισσότερα...

Εργατικό ατύχημα πριν από λίγη ώρα στα Τρίκαλα.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη στις 2:30 σήμερα το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της οδού Στουρνάρα στα Τρίκαλα. Ο 49χρονος οικοδόμος Βάϊος Μπασαγιάννης, παραπάτησε από τη σκαλωσιά και έπεσε από ύψος περίπου 2,5 μέτρων στο έδαφος. Ο άτυχος οικοδόμος τραυματίστηκε, πέφτοντας κάτω με την πλάτη. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Αυτή την ώρα γίνετε η εκτίμηση της κατάστασή του από τον τραυματισμό, κάνοντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Στο χώρο του ατυχήματος στεγάζετε το γνωστό καφενείο των μουσικών και γίνονται εργασίες ανακαίνισης της σκεπής.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιανού Τρικαλινού το όνομα συζητήθηκε έντονα χθες για Υπουργοποίηση;

Ο Νόμος Τρικάλων στη Νέα Βουλή θα εκπροσωπείται από 4 κυβερνητικούς βουλευτές. Οι 3 είναι, ο κ. Χάϊδος, ο κ. Μαγκούφης η κα. Μερεντίτη που εξελέγησαν με τους σταυρούς προτίμησης. Ο τέταρτος της παρέας, θα είναι ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, που ο κ. Παπανδρέου τον επέλεξε στο Επικρατείας και από χθες το πρωί, συζητήθηκε έντονα το όνομά του στους κύκλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για ενδεχόμενη Υπουργοποίησή του και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υγείας.
Ο κ. Μόσιαλος είναι σύμβουλος του κ. Παπανδρέου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, και έχει μεγάλη εμπειρία γύρο από το χώρο της Υγείας. Είναι επικεφαλής του Κέντρου για την Πολιτική και την Οικονομία της Υγείας του London School of Economics και είναι στη διεύθυνση του παρατηρητηρίου για τη Μελέτη των Συστημάτων της Υγείας. Ακόμη, είναι επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Παρίσι.
Ένας τεχνοκράτης Υπουργός δηλαδή.
Βεβαίως ο Τρικαλινός λαός, περιμένει να δει κι άλλον Τρικαλινό βουλευτή να γίνει Υπουργός. Είδομεν. Την ώρα που ο κ. Μόσιαλος βρισκόταν στην Αθήνα, η μητέρα του βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα επινίκια. Όπως μας είπε η συμπαθητική κα. Βασιλική Μόσιαλου, σαν μάνα που είναι, χαίρεται πάρα πολύ για το γιο της, που επιλέγει από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου στο Επικρατείας. Τώρα αν προκύψει και κανένα Υπουργείο, θα χαρεί ακόμη περισσότερο η κυρά Βασιλική. Στη φωτό από κάτω στο κέντρο η κα. Βασιλική Μόσιαλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Το έριξαν στους Πασοξήδες απ’ τον 5ο όροφο, αλλά δεν κατάφεραν να το σπάσουν…

Συνέβη κι αυτό!
Κατά τον εορτασμό των επινίκιων στο εκλογικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Τρίκαλα, κάποιος φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τη συγκέντρωση και έριξε ένα Ρόδι από παρακείμενη πολυκατοικία. Σκοπός βέβαια αυτού του θρασύτατου πολίτη, θα ήταν να ανοίξει κάποιο κεφάλι από κανέναν Πασόκο. Τελικά ούτε το κεφάλι κατάφερε να ανοίξει, καθώς δεν πέτυχε το στόχο του, ούτε το Ρόδι έσπασε!
Σημαδιακό αυτό…
Όρε κάψα που είχε ο άνθρωπος!
Διαβάστε περισσότερα...