Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Οι φωτογραφίες του αγώνα Αίολος – ΧΑΝΘ

Δείτε σε μορφή βίντεο τις φωτογραφίες του αγώνα Αίολος – ΧΑΝΘ. Η ανάλυση της φωτογραφίας και η ποιότητα του βίντεο με την πραγματική φωτό, δεν έχει καμία σχέση. Η πραγματική ανάλυση είναι 4750x.



Διαβάστε περισσότερα...

Στο δημαρχείο Τρικάλων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου δημοτικού.

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκε σήμερα (12 Νοεμβρίου 2009) στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων που βρίσκεται στην περιοχή των Σαραγίων. Στη συνάντηση παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Αργυροπούλου και Δημήτρης Παζαΐτης...
Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχολείο της πόλης. Έγινε αρχικά αναφορά στο θέμα της μεταφοράς του Νηπιαγωγείου που λειτουργεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού με αποτέλεσμα να περιορίζεται πολύ ο χώρος προαυλισμού των μαθητών του σχολείου. Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι ήδη έχει συμφωνηθεί και με την Νομαρχία η μεταφορά του εν λόγω Νηπιαγωγείου δίπλα από την είσοδο της ΚΟΜΔΕ στα Σαράγια, σε ένα χώρο που και οι κάτοικοι και γονείς επίσης συμφωνούν.
Ακόμη έγινε συζήτηση για επιπλέον προβλήματα, όπως τα μικρά πεζοδρόμια που πρέπει να τσιμεντωθούν προκειμένου να μην εμποδίζουν την διέλευση των μαθητών, η έλλειψη διαβάσεων στις οδούς καθώς και η δημιουργία δενδροστοιχίας που να λειτουργεί και ως ηχοπέτασμα στην αυλή του σχολείου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Αίολος – ΧΑΝΘ 70-63

Μπορεί απόψε να καρδιοχτύπησε ο Αίολος στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα με την ΧΑΝΘ, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει. Περίπου 1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, η ΧΑΝΘ προηγούνταν με διαφορά 3 πόντων τον άστοχο μέχρι εκείνη τη στιγμή Αίολο...
Στο τέλος όμως ο Αίολος κατάφερε να καλύψει αυτή τη διαφορά και να τελειώσει των αγώνα με 7 πόντους διαφορά υπέρ του και να βρίσκεται τώρα στο ρετιρέ.
Δείτε 8 φωτό από τον αγώνα και το σχετικό φωτορεπορτάζ θα το ανεβάσουμε σε μορφή βίντεο σε λίγη ώρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Απαγχονίστηκε σήμερα το μεσημέρι Τρικαλινός έμπορος αυτοκινήτων.

Απαγχονισμένος βρέθηκε από δικούς του ανθρώπους σήμερα στις 2:30 περίπου το μεσημέρι, μέσα στην αντιπροσωπία αυτοκινήτων MAZDA, όπου διατηρούσε στον περιφερικό Ιωαννίνων, ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων Κώστας Δρόσος...
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σχετική έρευνα διεξάγει η ασφάλεια Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα...

Ένωση Δροσερού Μουριάς – Πορταϊκός 1-1.

Περισσότερα αύριο και με το σχετικό φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δενδροχώρι – Πηγή 2-2

Έληξε πριν από λίγη ώρα ο αγώνας Δενδροχώρι – Πηγή, όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. Περισσότερα μαζί με το σχετικό φωτορεπορτάζ αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Αμαζόνες Μ. Καλυβίων – Μαγνησιακός 3-1 (Γυναικείο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου).

Τελείωσε πριν από λίγη ώρα ο αγώνας Αμαζόνες Μεγ. Καλυβίων – Μαγνησιακός 3-1.
Τα γκολ: Το 1-0 η Γιαννούλα στο 8’. Το 2-0 έκανε η Σακελλάρη στο 22’. Το 2-1 για τον Μαγνησιακό πέτυχε η Μήτα στο 30’ και το τελικό 3-1 έκανε και πάλι η Γιαννούλα στο 55’. Περισσότερα αύριο και με πολύ φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Παρατηρήστε τις δύο σημερινές (14-11-09) φωτό και αύριο ο σχολιασμός.

Είναι σε περιοχή των Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα...