Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου για μικρά παιδιά έγιναν σήμερα το πρωί.

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου για μικρά παιδιά, έγιναν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Διαβάστε περισσότερα...

Πρεμιέρα σήμερα για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία με το ντέρμπι Γενέσι – Αχιλλέας Μπάρας 0-1.

Στο γήπεδο του Πρίνους βρέθηκε σήμερα ο φακός του trikalaola και κατέγραψε τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, Γενέσι – Αχιλλέας Μπάρας. Νικητής αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Μπάρας με το φτωχό σκορ 0-1. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου πλούσιο σε καλές φάσεις και χαρακτηρίστηκε από την ένταση και που επικράτησε, ιδίως στα τελευταία λεπτά. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, το πέτυχε στο 41’ με προβολή από κοντά ο Τάκης Φιλλίπου.
Δείτε το σχετικό βίντεο του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/ynW0hoIINBA
Για το ρεπορτάζ του αγώνα, καθώς και για άλλα παιχνίδια, δείτε το στην ιστοσελίδα: goaltrikala.gr με την οποία συνεργάζεται το trikalaola. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από ανατροπή Ι.Χ.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 8:05, στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καλαμπάκας- Αμπελίων, έξω από το χωριό Διάβα. Συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά τζιπ με Ι.Χ., με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να ξεφύγει από την πορεία του και να εκτραπεί σε παρακείμενο αυλάκι. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ. Θ. Π. και της κόρης του Ε. Π. που ήταν συνεπιβάτης. Πατέρας και κόρη είναι κάτοικοι Αμπελίων Καλαμπάκας. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας και το ΕΚΑΒ. Αρχικά μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Αυτή την ώρα εκτιμάται η κατάσταση της υγείας τους. Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση η τροχαία καλαμπάκας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο κ. Ραγκούσης επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας της ενώσεως συντακτών.

Αμέσως μετά την ομιλία του στα Τρίκαλα ο κ. Γιάννης Ραγκούσης , επισκέφτηκε την έκθεση φωτογραφίας του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ). Η έκθεση εγκαινιάστηκε χθες (Παρασκευή 25-9-09)το βράδυ στις 8 η ώρα στο Πάρκο Ματσόπουλου και θα παραμείνει ανοιχτή, έως το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Φιλολογικό Ιστορικό Λογοτεχνικό Σύνδεσμο Τρικάλων (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.). Στην έκθεση παίρνουν μέρος οι εκθέτες: Θανάσης Βογιατζής, Θανάσης Καλλιάρας, Δημήτρης Κατσανάκης, Χρήστος Μπεχλιβάνος, και Βαγγέλης Ρηγόπουλος. Η θεματολόγια είναι τα θεσσαλικά τοπία. Αξίζει να επισκεφτείτε την έκθεση και να δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες, που κατέγραψαν με το φωτογραφικό τους φακό τα μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ.
Σημ. Από την επίσκεψη στο εκλογικό και στην έκθεση φωτογραφίας, υπάρχει και βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί άλλη στιγμή. Διαβάστε περισσότερα...