Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Μάγεψε απόψε ο Sankara στα Τρίκαλα.

Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με καλάθια πολλά…

Α.Σ. Τρίκαλα – Ηλυσιακός 70-67
Η μπάλα στους εκπληκτικούς φιλάθλους που βοήθησαν για μια ακόμη φορά με τη συγκινητική παρουσία τους στο γήπεδο. Περισσότερα σε λίγο.
Διαβάστε περισσότερα...

Βούλιαξε απόψε το Πύλης Μέγαρο στο χορό των Ηπειρωτών.

Πολυκοσμία απόψε (2,3-1-2010) στο κέντρο Πύλης Μέγαρο στον ετήσιο χορό των Ηπειρωτών...
Η καταπληκτική δημοτική ορχήστρα ξεσήκωσε τον κόσμο και το γλέντι καλά κρατεί. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και πλούσια λαχειοφόρος. Ικανοποιημένη από την μεγάλη προσέλευση δήλωσε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκη Χύτα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί από τον πολιτικό κόσμο του Νομού Τρικάλων. Δείτε μέρος του φωτορεπορτάζ και σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξουν κι άλλες εικόνες.
Διαβάστε περισσότερα...

Χορεύουν απόψε οι Τζουρτζιώτες Ασπροποτάμου.

Τον ετήσιο χορό πραγματοποιούν απόψε (2,3-1-2010) οι Τζουρτζιώτες στο κέντρο Υδροχόος. Στη αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο χορευτικά του συλλόγου (εφηβικό και ενηλίκων). Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ...
Σύντομο χαιρετισμό απήυθυναν, ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Θανάσης Μουστάκας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης. Στη συνέχεια χόρεψαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι και μετά η πίστα γέμισε από μερακλήδες… Σημειωτέο πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα και άλλοι γνωστοί Τρικαλινοί. Το γλέντι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι και αυτή την ώρα με τους ήχους παραδοσιακής δημοτικής ορχήστρας.
Δείτε λίγες εικόνες και άλλη στιγμή θα έχουμε περισσότερο φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποιείται απόψε ο χορός των Αγριελιωτών.

Στο οικογενειακό κέντρο Απόλλων Παλλάς, πραγματοποιείται απόψε (2,3-1-2010)ο χορός του συλλόγου Αγριελιωτών Τρικάλων...
Στην αρχή της εκδήλωσης απήυθηναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αλέκος Έξαρχος και ο δήμαρχος Παλαιοκάστρου κ. Γιώργος Στουρνάρας. Στη συνέχεια έγινε η λαχειοφόρος και εν συνεχεία οι παρευρισκόμενοι κατέκλισαν την πίστα, όπου το γλέντι συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα. Δείτε λίγες εικόνες και άλλη στιγμή θα έχουμε περισσότερο φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο με τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε το βίντεο με τα πυροτεχνήματα από τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς 2010, που έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.



Διαβάστε περισσότερα...