Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Τελείωσε πριν από λίγο, η όμορφη εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς, στο δημοτικό σχολείο Φωτάδας.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, με πλήρες κείμενο, πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε ο μεγάλος αγώνας ψαρέματος στην λίμνη Πλαστήρα.

Ξεκίνησε πριν 45 λεπτά ο 2ος Πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος στη λίμνη Πλαστήρα, που διοργανώνει ο σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας».
Τα ζευγάρια των συμμετοχών έφτασαν τα 42, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Η εκκίνηση έγινε παρουσία του Αντινομάρχη Καρδίτσας κ. Γιώργο Παπάρα, του πρώην βουλευτή Καρδίτσας κ. Νίκο Σαλαγιάννη και των τοπικών αρχών.
Θα είμαστε on line συνδεδεμένοι με το χώρο και όταν πιαστεί το πρώτο καλό ψάρι, θα σας ενημερώσουμε.

Ενημέρωση 13-6-2009: Σήμερα το πρωί αλιεύτηκαν δύο Κυπρίνοι, ό ένας 1200 gr και ο άλλος 1000 gr. Διαβάστε περισσότερα...

Ο θρυλικός Κώστας Χρυσάνθης, βγάζει λόγο στο κοινό του…

Παλιός ραδιοερασιτέχνης ο φίλος μας Κώστας Χρυσάνθης και ραδιοφωνικός παραγωγός στον «FM 100 ράδιο ζυγός» σήμερα. Ο Κώστας μας κρατάει συντροφιά τα βράδια με μουσική που επιλέγει ο ίδιος. Την περίοδο 92 – 96, είχε τον σταθμό «Ράδιο Τρίκαλα» στα FM, μαζί με τον αδερφό του Αποστόλη. Την περίοδο 84 – 89, βγαίναμε κι εμείς στα FM, με το όνομα «Νίκος ο Playboy». Παλιές καλές εποχές, όποιος τα θυμάται. Μετά άρχισαν να εκπέμπουν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια στην τηλεόραση και πολλοί άκουγαν τα δικά μας τραγούδια μέσα από τις συχνότητες της TV, από τις παρεμβολές. Έτσι βρώμισε η δουλειά και το σταματήσαμε το σπορ.
Ο Κώστας έχει κρατήσει ακόμη και σήμερα τον παλιό χαρακτήρα του ραδιοερασιτέχνη
«…Ο Βασίλης θα αφιερώσει στη Μαρία, η Μαρία στον Βαγγέλη, ο Βαγγέλης με τη σειρά του θα αφιερώσει στην Ελένη, ή Ελένη θα αφιερώσει με πολύ – πολύ αγάπη στον Άγγελο…»
Η επικοινωνία αυτή με το ακροατήριο, σου δίνει μια ηθική ικανοποίηση, που δύσκολα περιγράφεται, αν δεν την έχει ζήσει κανείς. Ο Κώστας μας υποσχέθηκε πως θα κάνουμε μια μέρα πρόγραμμα μαζί, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά.

Γεια σου Κωστάκη μεγάλε.
Σημ. Στη φωτό είναι λίγο αγριεμένος, γιατί τα χώνει στον bill Konstantako για τη μπαλαντέζα…
Διαβάστε περισσότερα...

Διαμαρτυρία για την κατασκευή του μνημείου του υψώματος «731» χθες το βράδυ, μέσω της εκδήλωσης των ΚΑΠΗ.

Δημόσια εξέφρασε χθες το βράδυ, τη διαμαρτυρία για την κατασκευή του μνημείου του υψώματος «731», στην περιοχή του Νομού Τρικάλων, το μέλος του ΚΑΠΗ Καρδίτσας κ. Βαγγέλης Κωστόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «...έχουμε κι εμείς εκατοντάδες νεκρούς πάνω σ' αυτό το ύψωμα...», εννοώντας τους Καρδιτσιώτες πεσόντες, του υψώματος «731».
Σημ. Ο κ. Βαγγέλης Κωστόπουλος είναι αρθρογράφος της εφημερίδας «Πρωινός Τύπος» της Καρδίτσας.
Τα όσα είπε ο κ. Κωστόπουλος, δείτε στο σχετικό βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

«Λεβεντιά» και χάρη, χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Μεγάλη χορευτική επίδειξη από τον χορευτικό σύλλογο «Λεβεντιά», χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί και σήμερα στον ίδιο χώρο, με άλλου είδους χορευτικές επιδείξεις.
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, με περισσότερες φωτό.

Δείτε από κάτω το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση. Διαβάστε περισσότερα...

Ο λόγος στα κορίτσια και τα αγόρια της… τρίτης ηλικίας, του 12ου Πανελληνίου ανταμώματος ΚΑΠΗ.

Τελείωσε πριν 45 λεπτά, η εκδήλωση του 12ου Πανελληνίου ανταμώματος ΚΑΠΗ, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «Ματσόπουλου» στα Τρίκαλα. Η εκδήλωση άρχισε χθες στις 6:30 μ.μ. και τελείωσε στις 11: 45 το βράδυ, με μεγάλη συμμετοχή, από 20 ΚΑΠΗ της χώρας. Όλοι οι συμμετέχοντες το χάρηκαν, διασκεδάζοντας με χορούς και τραγούδια από τις περιοχές τους.
Περισσότερα με πολλές φωτό, τις επόμενες ημέρες.
Δείτε από κάτω το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα...