Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Βρήκε την… Αχίλλειο πτέρνα σήμερα το Πετρωτό στη Μπάρα.

Νικητής του σημερινού ντέρμπι στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, αναδείχθηκε το Πετρωτό. Μέσα στο γήπεδο της Μπάρας, το οποίο ήταν γεμάτο φιλάθλους, νίκησε τον Αχιλλέα με 0-1. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 2ο ημίχρονο ο Μούτσιος.
Δείτε 11 εικόνες από το 1ο ημίχρονο της συνάντησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εκδότρια με το… γλυκό κεντρί.

Η Σοφία - Κατερίνα Σκαρλάτου, είναι η νεαρότερη εκδότρια στα Τρίκαλα. Είναι μόλις 22 ετών, είναι ελεύθερη και τσιμπά «Ελεύθερα!!!». Το διαπιστώνει κανείς από τη στήλη της, που είναι στη 2η σελίδα της τοπικής εφημερίδας «ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» της Καλαμπάκας, στην οποία είναι και εκδότρια. Προχθές βρεθήκαμε στα γραφεία της εφημερίδας στην Καλαμπάκα και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με την εκδότρια, θέματα που αφορούν το trikalaola και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ...

Μείναμε φυσικά κατάπληκτοι για την όμορφη φιλοξενία της εκδότριας και του προσωπικού και αισθανθήκαμε οικείοι από την πρώτη στιγμή. Τα επιχειρηματικά σχέδια όμως της οικογένειας Σκαρλάτου, δε σταματούν στα όρια της Καλαμπάκας κι αυτό είναι καλό. Το σλόγκαν που έχει η εφημερίδα: «Είμαστε δίπλα στον πολίτη απέναντι στην εξουσία», μέχρι στιγμής είναι εφαρμόσιμο, όπως κι εμείς διαπιστώσαμε.
Όσο για τη νεαρή και όμορφη εκδότρια και να σας τσιμπήσει, το κεντρί της θα είναι… γλυκό.
Διαβάστε περισσότερα...