Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος μίλησε… και η Λάρισα μίλησε…

Βούλιαξε η κεντρική πλατεία της Λάρισας απόψε στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργου Παπανδρέου. Παλαιές εποχές θύμιζε απόψε η μεγαλειώδη συγκέντρωση. Από την εποχή του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου είχε να γνωρίσει τέτοιες στιγμές ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στο τέλος της ομιλίας, ανέβηκαν όλοι μαζί οι υποψήφιοι βουλευτές της Θεσσαλίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επάνω στο βήμα.
Στη φωτό ο κ. Παπανδρέου μαζί με τους Τρικαλινούς υποψήφιους βουλευτές.
Υπάρχουν πολλές αποκλειστικές εικόνες μόνο από το trikalaola και βίντεο φυσικά.
Διαβάστε περισσότερα...

Ένωση Δροσερού Μουριάς – Γόμφοι 3-1

Γειτονικό ντέρμπι με 3 κόκκινες κάρτες, μία για την ένωση και δύο για τους Γόμφους.
Ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο έπεσαν όλα τα γκολ στο 1ο ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Μπούρα, προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, με γκολ του Χάρη Ποντίκα. Το δροσερό όμως πέρασε στην αντεπίθεση και ισοφάρισε γρήγορα με γκολ του Ανδρέα Κολότσιου. Δεν αρκέστηκαν στην ισοφάριση οι παίχτες του Κώστα Μπούρα και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, ένα με τον Στέφανο Βαρμπομπίτη και ένα με τον Θανάση Τζέλιο. Το 1ο ημίχρονο έληξε με το 3-1, σκορ που ήταν και το τελικό, αφού στο 2ο ημίχρονο, παρόλο που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν πετύχουν τέρμα.
Το trikalaola κατέγραψε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις από το 2ο ημίχρονο και αύριο θα ανέβει το σχετικό βίντεο, μαζί με περισσότερες φωτογραφίες.
Διαβάστε περισσότερα...

Πηγή – Ασπροκκλησιά 2-0

Καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με την Ασπροκλησιά να υπερέχει στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο όμως η ομάδα της Πηγής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Τα γκολ για την Πηγή ο Κράβαρης και ο Τσίγκας. Προπονητής της Πηγής είναι ο Χρήστος Βαγενάς και προπονητής της Ασπροκκλησιάς ο Ηλίας Γκουλιάφας. Το 1ο ημίχρονο έχει βιντεοσκοπηθεί από το trikalaola και θα ανεβάσουμε αύριο το σχετικό βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, καθώς και περισσότερες φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα...

Κρηνίτσα – Παλαιόπυργος 2-2

Υπάρχει και το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από το 2ο ημίχρονο. Περισσότερα το βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο Κεφαλόβρυσο – Λεπτοκαρυά 0-1

Ένα καλό ματς έγινε σήμερα το πρωί, για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, του 1ου ομίλου, στο γήπεδο του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου. Η τοπική ομάδα έχασε στην έδρα της από την Λεπτοκαρυά με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ στης συνάντησης, το πέτυχε στο 27’με κοντινό πλασέ ο Μπέτας. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε στο trikalaola ο προπονητής της Λεπτοκαρυάς Γιάννης Μπουλούτσος. Ενώ απογοήτευση για την ήτα από τον προπονητή του Κεφαλόβρυσου Θανάση Ασκητή.
Παίχτες από την ομογένεια στη Λεπτοκαρυά.
Δύο Έλληνες παίχτες από τη Σουηδία που επαναπατρίστηκαν πρόσφατα, έχει στο δυναμικό της η ομάδα της Λεπτοκαρυάς. Ο κόουτς μας είπε πως επρόκειτο για τον γκολκίπερ και τον στόπερ, οι οποίοι μάλιστα στη Σουηδία, παίζαν σε ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Από το αγώνα υπάρχει σε βίντεο το 1ο ημίχρονο, με τις καλύτερες φάσεις και θα αναρτηθεί ή σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...