Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Σενάρια από 4 έως 9 δήμους στα Τρίκαλα.


Η Νέα Διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης», επί τάπητος απόψε στο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων. Παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του Ι.Τ.Α. από τον δήμαρχο Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλο.
Χωρίς ουσιαστικές προτάσεις για τον αριθμό των δήμων και τα σύνορα, η αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων.
Μ. Ταμήλος: «…έχουμε τα κότσια να προτείνουμε μια λύση εμείς; …τα όρια του δήμου Τρικάλων να περιοριστούν στα πεδινά …θέλουμε δήμο ισχυρό με 87 χιλ. κατοίκους»

Χ. Λάππας: «…τη πρόταση για το χωροταξικό του Ι.Τ.Α., φαίνεται ότι βιάζεστε να υιοθετήσετε ένα εξώγαμο παιδί σας…»...


Θ. Σπανός: «…γνώμη μου είναι οι 4 δήμοι για τα Τρίκαλα.
Τοποθετήσεις για το θέμα, έκαναν πολλοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Εκτός του Καλλικράτη, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Δείτε το σχετικό βίντεο με στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση και το φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πολύ καλό Χάρη.

Πράγματι σε χαλαρώνει, αφού με πέρασε ο πονοκέφαλος μόλις το διάβασα! Εφόσον δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση, θα διαβάζουμε αυτό… Μπράβο στον άγνωστο συγγραφέα του κειμένου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέες μεταγραφές στον Α.Ο.Τ.

Ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Αγγελόπουλου για 1,5 χρόνο καθώς επίσης ο δανεισμός από τον Πανθρακικό του ποδοσφαιριστή...
...Σταύρου Μαυρομάττη για 6 μήνες
Από την ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Ο χορός 3ου ΚΑΠΗ Τρικάλων (φωτογραφίες – βίντεο)

Την περασμένη Πέμπτη 28-1-10 πραγματοποιήθηκε ο χορός του 3ου ΚΑΠΗ Τρικάλων, στο κοσμικό κέντρο Πύλης Μέγαρο. Δείτε 18 φωτό (όλες οι εικόνες έχουν μειωθεί στα 400x), καθώς και το βίντεο. Οι υπόλοιπες......φωτογραφίες, έχουν προστεθεί στο τέλος του βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...