Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

«Κεραυνός εν αιθρία»!!! Συνέβη και αυτό το παράξενο καιρικό φαινόμενο.

Όλο παράξενα και έντονα καιρικά φαινόμενα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα Τρίκαλα. Αυτό εδώ πάντως ήταν πραγματικά για την περιοχή μας πρωτάκουστο. Από θαύμα γλύτωσαν τα παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα ποδόσφαιρο και θα το θυμούνται μέχρι τα γεράματά τους. Το περιστατικό συνέβη προχθές Σάββατο το απόγευμα 23-5-2009, στη Φωτάδα Τρικάλων.
Οι πιτσιρικάδες έπαιζαν μονότερμα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Φωτάδας, στο επάνω τέρμα που βλέπετε στη φωτό με το μεγάλο δέντρο. Εκείνη την ώρα άρχιζε να αναπτύσσεται μια συννεφιά στη γύρο περιοχή, ενώ στο σημείο είχε ήλιο και δεν υπήρχαν σύννεφα από πάνω! Αυτό είναι διαπιστωμένο από τα ίδια τα παιδιά και κατοίκους της Φωτάδας.
Ξαφνικά τα παιδιά, είδαν την αστραπή με τον κεραυνό να πέφτει πάνω στο μεγάλο δέντρο, το οποίο είναι πίσω από το τέρμα και να σπάει ένα μεγάλο κλωνάρι. Το κλωνάρι έπεσε μέσα στο γήπεδο.
Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή κανένα από τα παιδιά δε βρισκόταν σε εκείνο το σημείο που έπεσε το κλωνάρι, αλλά λίγα βήματα πιο δίπλα. Τα παιδιά τυχερά, γλύτωσαν και από τον κεραυνό και από το κλωνάρι. Πάντως αυτό που έπαθαν θα το θυμούνται για πάντα.
Μόνο δεν ξέρουν πότε να πάνε να παίξουν μπάλα, με ήλιο ή με συννεφιά? Το μεγάλο κλωνάρι απομάκρυναν οι υπεύθυνοι του γηπέδου χθες. Διαβάστε περισσότερα...

Ένα Τρικαλινό αστέρι κυκλοφορεί ανάμεσά μας, με πανελλαδική εμβέλεια…

ΝΑΣΤΙΑ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ
Το θηλυκό που αναστάτωσε πριν λίγες μέρες τον αντρικό πληθυσμό της Ελλάδας, με τη φωτογράφησή της στη εφημερίδα «Απογευματινή».
Ψήφο στη Νάστια Τρικαλιώτη (όχι στις Ευρωεκλογές…). Ψηφήστε την Νάστια Τρικαλιώτη στον παρακάτω σύνδεσμο για λογαριασμό της Απογευματινής, που είναι υποψήφια για την MISS ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ONLINE. Η ψηφοφορία λήγει το Σάββατο 30 Μαΐου 2009. Προλαβαίνετε.
http://www.apogevmatini.gr
Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Νάστια, φαίνεται να είναι ένα πολύ προσγειωμένο κορίτσι και θέλει να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει, όπως είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις που δίνει αυτές τις ημέρες. Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτό της Νάστιας Τρικαλιώτη, μετά και την έγκρισή της. Επίσης, η Νάστια μας υποσχέθηκε μία μίνι φωτογράφισή της στα νερά του Πηνειού, που γνωρίζει πόσο ρύπανση έχει υποστεί. Η 18χρονη καλλονή έχει και προσωπική σελίδα στο Facebook Nastia Trikalioti.
Δείτε όλη τη συνέντευξη της Νάστιας στην Απογευματινή, όπως αυτή δημοσιεύτηκε.


Νεαρή, φιλόδοξη και συνάμα πολύ όμορφη είναι και η σημερινή μας υποψήφια.

Νάστια Τρικαλιώτη είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, αλλά κι αυτό με το οποίο τη γνωρίζουν οι περισσότεροι. Η Νάστια, που μένει στα όμορφα Τρικάλα -εξ ου και το επίθετό της-, ενηλικιώθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες και αυτές τις ημέρες δίνει Πανελλήνιες για δεύτερη χρονιά.
«Πέρυσι έκανα μια απόπειρα να σπουδάσω Ιατρική στη Ρουμανία, αλλά τα μαθήματα ήταν πολύ δύσκολα και μάλιστα στη ρουμανική γλώσσα», μας ενημερώνει. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει σχέδια, να επιστρέψει στη γενέτειρά της και να αφοσιωθεί στο μεγάλο της πάθος, το τραγούδι. Έκανε μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζει και σήμερα, και ξεκίνησε να τραγουδάει σε μαγαζιά της πόλης της με μεγάλη επιτυχία.
Η αγάπη της για το τραγούδι και η επιθυμία για καριέρα στο χώρο είναι και ο κυριότερος λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. «Μέσα από έναν τέτοιο διαγωνισμό μπορείς να κάνεις πολύτιμες γνωριμίες και γενικά να βοηθηθείς επαγγελματικά. Δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω», τονίζει.
Από μικρή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αθλητισμό. Ασχολείται κυρίως με το στίβο και συγκεκριμένα τα 200 μέτρα, όμως, παρά τη σκληρή δουλειά, δεν θέλησε ποτέ να πάρει μέρος σε αγώνες. «Δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και, παρόλο που οι προπονητές μου με παρότρυναν συνεχώς, εγώ ποτέ δεν το τόλμησα», παραδέχεται. Παράλληλα με το στίβο η Νάστια ασχολήθηκε 3 χρόνια με την ενόργανη γυμναστική και πέντε με τον κλασικό χορό.
Στον ελεύθερό της χρόνο η 18χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει ιδιαίτερα να βγαίνει βόλτες με τους φίλους της και να οργανώνει μικρές αποδράσεις. Όταν δεν έχει τόσο καλό καιρό, προτιμάει να πηγαίνει σινεμά, ενώ, ανεξαρτήτως καιρού και μέρας, μια βόλτα στα μαγαζιά πάντα τη χαλαρώνει. «Τα ψώνια μού φτιάχνουν τη διάθεση, όπως άλλωστε στις περισσότερες γυναίκες».
Ψυχή της παρέας, αλλά και αυτή που θα τους συνετίσει με μία συμβουλή, όπως τονίζει, η Νάστια είναι ένα άτομο κοινωνικό με πολλές παρέες. Δηλώνει ανοιχτόμυαλη και μοντέρνα και δεν φοβάται να δοκιμάζει καινούρια πράγματα.
Δυνατό της σημείο θεωρεί το βλέμμα της, που είναι πολύ έντονο και ελκύει τους άντρες. «Πολλές φορές μού λένε να μην τους κοιτάω έτσι, γιατί τους τρομάζω», λέει γελώντας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ακραία καιρικά φαινόμενα, πριν από λίγο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην πόλη των Τρικάλων και στην ευρύτερη περιοχή, άρχισαν χθες το βράδυ, περίπου στις 21:30 και σταμάτησαν πριν λίγη ώρα περίπου στις 00:15. Τα κύρια χαρακτηριστικά ήταν η μεγάλη ένταση των ανέμων, πρωτοφανής για την περιοχή, που συνοδευόταν από έντονη βροχόπτωση κατά διαστήματα. Οι άνεμοι είχαν τη μορφή ανεμοστρόβιλου. Φαίνεται πως τα Τρίκαλα βρέθηκαν στο μάτι ενός μικρού κυκλώνα. Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε πολλές κλήσεις για πτώση δέντρων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Σίγουρα όμως, οι δυνατοί άνεμοι θα προκάλεσαν ζημιές σε θερμοκήπια και σε άλλες ευαίσθητες κατασκευές. Το ΤρίκαλαΟΛΑ δεν μπόρεσε να σας το μεταδώσει γρηγορότερα, επειδή στην περιοχή το ρεύμα ήταν κομμένο, λόγω της πρωτοφανούς καταιγίδας. Διαβάστε περισσότερα...