Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Συμμετέχετε στη μίνι δημοσκόπηση.

Γνωρίζετε σε ποιο σημείο της πόλης των Τρικάλων βρίσκετε το άγαλμα που βλέπετε. Απαντήστε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Η δημοσκόπηση θα κρατήσει 3 ημέρες και μετά θα ακολουθήσει άλλη που σχετίζεται πάλι με το άγαλμα. Έχει σημασία.
Διαβάστε περισσότερα...

Στιγμές χαλάρωσης σήμερα…

Γνωρίζουμε πως τη σήμερον ημέρα για μερικούς μπορεί να είναι πρόκληση, να βρίσκεις χρόνο από αυτόν που δεν υπάρχει και να ασχολείσαι με ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι. Σήμερα συνδυάσαμε δουλειά και ψάρεμα μαζί...
Το πρωί βρεθήκαμε στη Λαμία για δουλειά, ενώ το απόγευμα κλέψαμε χρόνο και πήγαμε στη Γλύφα για ψάρεμα. Οι φωτό είναι αποψινές από το λιμάνι της Γλύφας. Να ενημερώσουμε τα φιλαράκια πως στο ψυγείο καταφέραμε να μπουν καμιά 5-6 κιλά λαυράκια, τσιπούρες και μια κιλάρα μουρμούρα. Όλα διαλεχτά κομμάτια! Όλα αυτά στο λιμάνι. Η σημερινή εξόρμηση είναι αφιερωμένη στα φιλαράκια που ασχολούνται με το ψάρεμα. Αύριο ο φίλος μας ο Γιάννης από Καρδίτσα, ο οποίος πέρασε απέναντι στην Εύβοια απόψε μαζί με την παρέα του, περιμένουμε να μας στείλει τη φωτό που μας υποσχέθηκε με την ψαριά, άμα πιάσει φυσικά. Ευχόμαστε όλοι σας το Σαββατοκύριακο, να μπορέσετε να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι.
Διαβάστε περισσότερα...