Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

…μην αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα!


Όποια και να είναι η επιλογή σας, είτε είναι ψήφος αρεσκείας είτε είναι ψήφος διαμαρτυρίας, ψηφήστε!!! Μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίσουν για σένα…
www.trikalaola.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα...

Έγινε μπαμπάς χθες ο καλός φίλος Γιάννης Οικονόμου από το Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Η καλύτερη στιγμή της ζωής του η χθεσινή για τον Γιάννη Οικονόμου, καθώς η γυναίκα του Μελπομένη Μπουσταντζή, έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο αγοράκι. Ο τοκετός έγινε στη μαιευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας χθες το πρωί, όπου και συναντήσαμε το φιλαράκι μας τον Γιάννη, μαζί με την αδερφή του, η οποία είναι νοσηλεύτρια εκεί. Βέβαια ο Γιάννης, προσπαθούσε να το συνειδητοποιήσει, πως έγινε μπαμπάς και το χαμόγελο αμήχανα έφτανε μέχρι τ’ αυτιά. Ο Γιάννης είναι αντιδήμαρχος του δήμου Φαλώρειας και εργάζεται στα ΕΛΤΑ Τρικάλων, ενώ η γυναίκα του είναι καθηγήτρια Γερμανικών.
Γιάννη και Μελπομένη, να σας ζήσει το αγοράκι, να το χαίρεστε και με μια κορούλα.
Σημ. Δήμαρχε Αντώνη Ντιντή, ετοίμασε το αρνί και ερχόμαστε… Φίλε Γιάννη όταν θα αρχίσουν για τα καλά τα κλάματα του παίχτουρα, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως έγινες χαζο-μπαμπάς...
Διαβάστε περισσότερα...

Γιόρτασε την άνοδο ο Α.Ο. Φήκης απόψε, βάζοντας κρασί στο… «Αυλάκι».

Ο φακός του «ΤρίκαλαΟΛΑ», βρέθηκε πριν λίγο στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Π.Ο. Φήκης, για την άνοδο της ομάδας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που στην αρχή της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, ξεκίνησαν από τον Π.Ο. φήκης. Οι τιμώμενοι ποδοσφαιριστές ήταν: Γιώργος Κολτσίδας, Βαγγέλης Νασιάκος και Σάκης Τσιρογιάννης. Αναμονή (τις επόμενες ημέρες) για πλήρες κείμενο, πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.
Σημ. Απολαυστικός ο Πρόεδρος Δημήτρης Ντόγκας. Πρόεδρε έδωσες ρέστα! Τον Πρόεδρο θα τον απολαύσετε στο βίντεο. Αυτή τη στιγμή που αναρτήζεται το θέμα στο ΤρίκαλαΟΛΑ, το γλέντι ακόμη συνεχίζεται.
Υ.Γ. Ζητούμε συγνώμη για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών των απονομών. Λόγω λάθους στην επιλογή προγράμματος, οι απονομές του Σάκη Τσιρογιάννη και του Βαγγέλη Νασιάκου (Κώστας Νασιάκος ξάδερφος του Βαγγέλη), δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η απονομή του Γιώργου Κολτσίδα από τον Υφυπουργό κ. Νίκο Λέγκα, στην προσπάθειά μας να την κάνουμε καλύτερη την σβήσαμε κατά λάθος κι έτσι οι στάσεις της απονομής που βλέπετε, επιλέχθηκαν μέσα από την ταινία του βίντεο.
Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε με βίντεο και φωτογραφίες συγχρόνως, τις ωραίες αυτές στιγμές, κάναμε και λάθη.

Διαβάστε περισσότερα...