Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Καταιγιστικός απόψε ο Δημήτρης Ρέπας στην ομιλία του στα Τρίκαλα.

Bίντεο x2. Πατήστε το play κάτω αριστερά από την εικόνα κάθε βίντεο για να παίξει. Εάν δεν έχετε γρήγορη σύνδεση, όλα τα βίντεο θα αργούν να κατέβουν. Όλα τα βίντεο και οι φωτό, έχουν μειωθεί πολύ σε ανάλυση από την αρχική τους ποιότητα, για ευκολία του συστήματος. Στο αρχείο υπάρχουν στην αρχική τους μορφή. Αναμονή για το φωτογραφικό άλμπουμ.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ατάκα της γιαγιάς: «Άλλα πέντι, μέχρι τα ουγδουνταπέντι, να γέντς Προυθυπουργόςςς!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΟ του «ΤρίκαλαΟΛΑ». Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στην τελετή της παράδοσης της Εγνατίας οδού, στη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού, στα Γρεβενά προχθές. Μία ένθερμη υποστηριχτής του Πρωθυπουργού, του έδωσε πέντε κόκκινα τριαντάφυλλα και την ώρα που τα έδινε, του αναφώνησε την ατάκα: «Άλλα πέντι, μέχρι τα ουγδουνταπέντι, νε γέντς Προυθυπουργός…». Ο Πρωθυπουργός την ευχαρίστησε για την ατάκα – ευχή. Βρε καλή μου γιαγιά, τώρα που υπολογίζω τα χρόνια, δε μου βγαίνουν, δηλαδή, 5x4=20 + 53 που είναι ο Καραμανλής, μας κάνουν 73. Μήπως έκανες λάθος ή εμείς κάνουμε λάθος? Μη σ’ ακούσει κανένας Μητσοτάκης και φρίξει λόγω Ντόρας!
Στη φωτό δεξιά διακρίνεται και ο κ. Νίκος Λέγκας.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη σήμερα το πρωί του Γιώργου Παπανδρέου σε Οικονομέα και Καμπουράκη.

Στη συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε και μία φωτό του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου, όταν ήταν στα νιάτα, με πολλά μαλλιά και μούσι. Δείτε τις φωτό. Διαβάστε περισσότερα...

Το «ΤρίκαλαΟΛΑ» εύχεται σε όλους καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες και ειδικά τους απόδημους Έλληνες με τα μηνύματα που στέλνουν από: Γερμανία, Σουηδία, Ισπανία, Αγγλία, Βέλγιο, Κύπρο, Ηνωμένες πολιτείες από πολλές επαρχίες, Καναδά, Αυστραλία, Νότιο Αφρική κ.α. Ο μετρητής επισκέψεων στο site, έχει τοποθετηθεί στις 19 Μαΐου 2009 και έως αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 1307 επισκέψεις ενώ είναι μόνον η αρχή. Το site θα βελτιώνεται συνεχώς, με τη δικιά σας συμβολή. Έχουμε δημιουργήσει το «ΤρίκαλαΟΛΑ 2», όπου θα σας παραπέμπουμε μέσω συνδέσμου στην αρχική ανάρτηση του «ΤρίκαλαΟΛΑ» και θα υπάρχουν όλα τα φωτογραφικά άλμπουμ. Τα βίντεο θα υπάρχουν στην αρχική. Αυτό γίνεται από σήμερα, για να μην βαραίνει η αρχική σελίδα του «ΤρίκαλαΟΛΑ».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ταξιδεύοντας… με την αίσθηση ελευθερίας, πάνω σε δύο τροχούς.

Η ομάδα του FJR club hellas χθες στα Τρίκαλα. Περισσότερα σήμερα το απόγευμα, αφού ρίξουμε πρώτα ένα ταξιδάκι με μηχανή… στο όνειρο...
Διαβάστε περισσότερα...