Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Τρικάλων.

Τα έργα της ασφαλτόστρωσης σε διάφορα σημεία της πόλης των Τρικάλων επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παζαΐτης.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:
Τον χώρο του 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Τρικάλων όπου το συνεργείο έχει ήδη ολοκληρώσει την ασφαλτόστρωση του προαύλιου των δύο εκπαιδευτηρίων. Πρόκειται για έργο που αποτελούσε διακαή αίτημα των καθηγητών και μαθητών καθώς ο παλιός ασφαλτοτάπητας είχε καταστραφεί και εγκυμονούσε κινδύνους για τους προαυλιζόμενους μαθητές. Πλέον μαθητές και καθηγητές θα διαθέτουν έναν άνετο, καθαρό και βεβαίως χωρίς λακκούβες προαύλιο χώρο.
Άσφαλτος επίσης έπεσε και στο μικρό τμήμα της οδού Θεμιστοκλέους, όπου αυτή συναντά την οδό Βύρωνος. Με την ασφαλτόστρωση αυτή κλείνει οριστικά μια μακροχρόνια «πληγή» που ταλαιπωρούσε τους περίοικους και βεβαία δεν πρόσφερε καλή εικόνα για την πόλη καθώς επρόκειτο για κεντρικότατο σημείο της.
Τέλος ο κ. Παζαΐτης επισκέφθηκε την οδό Κοραή όπου επίσης έχουν ξεκινήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης μετά την επέκταση των πεζοδρομίων που ολοκληρώθηκε στην συγκεκριμένη οδό. Ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων και δήλωσε ότι πρόκειται για παρεμβάσεις που θα ωφελήσουν άμεσα τους δημότες και θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα των αντίστοιχων περιοχών.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαβάστε περισσότερα...

Κλοπή του 5μετρου Πύθωνα στα Τρίκαλα, καταμαρτυρούν τα νέα δεδομένα.

Για δεύτερη φορά το φίδι αλλάζει τόπο, ίσως και χέρια.
Ο μεγάλος Πύθωνας περίπου 5 μέτρων, είχε ξεφύγει από το κλουβί του ιδιοκτήτη στις 14 Αυγούστου 2009 και είχε εντοπιστεί μετά από κατοίκους της γύρω περιοχής, κοντά στο εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων. H σύλληψη του φιδιού έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Το φίδι είχε μεταφερθεί στο ζωολογικό κήπο και το επισκέπτονταν καθημερινά δεκάδες πολίτες για να το δουν. Πριν δέκα περίπου ημέρες, το τεράστιο φίδι είχε επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του κ. Γιώργο Γιούτσο. Χθες βράδυ (16 προς 17-9-09) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, γυρνώντας στο σπίτι του ο κ. Γιούτσος, διαπίστωσε πως η πόρτα της αποθήκης που ήταν το κλουβί με το φίδι, είχε παραβιαστεί και το κλουβί ήταν ανοιχτό, χωρίς το φίδι να είναι μέσα. Αμέσως πήγε σε ένα περιπολικό που ήταν που ήταν στην αρχή της εμποροπανήγυρης (το σπίτι του κ. Γιούτσου είναι κοντά στο χώρο της εμποροπανήγυρης) και ανέφερε το συμβάν στου άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Εν συνεχεία πήγε και στην πυροσβεστική. Στην οικία του κ. Γιούτσου, πήγαν άνδρες της Πυροσβεστική υπηρεσίας Τρικάλων και έψαξαν στη γύρο περιοχή για το φίδι, αλλά οι προσπάθειες ήταν άκαρπες. Σήμερα το πρωί έλαβε γνώση και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Παζαΐτης, ο οποίος μας είπε πως υπάλληλοι του δήμου, ερευνούν την γύρο περιοχή, μέχρι το ποτάμι και στο χώρο της εμποροπανήγυρης, για τον εντοπισμό του φιδιού. Ο κ. Γιούστος έχει υπόνοιες πως το φίδι μπορεί και να μην το πήραν τελικά οι επίδοξοι ληστές, διότι σε απόσταση 15 περίπου μ. από το κλουβί, χθες το βράδυ βρήκε κομμάτι από το δέρμα (πουκάμισο) του φιδιού, πράγμα που τον βάζει σε υποψίες πως το φίδι πέρασε από εκεί. Πιθανώς οι κλέφτες να άφησαν το φίδι για κάποιο λόγο, γιατί σε απόσταση μόλις 100 μ. αρχίζει η εμποροπανήγυρη των Τρικάλων.
Τελικά αν το φίδι κλάπηκε, τότε μάλλον θα πουληθεί αδρά στη μαύρη αγορά ή πιθανώς και να το ξαναδούμε να κόβει βόλτες στην εμποροπανήγυρη…
Πάντως κ. Γιούστος μας επιβεβαίωσε πως το φίδι είναι ακίνδυνο και όποιος το δει να πάρει τηλέφωνο αμέσως στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από το You Tube. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/zxBTAKbr1vQ
Διαβάστε περισσότερα...

Το έσκασε για δεύτερη φορά το Πύθωνας στα Τρίκαλα.

Δεν πέρασε λίγος καιρός που ο Πύθωνας 5 μέτρων το έσκασε από τον ιδιοκτήτη του και συνελήφθει από την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων. Το φίδι είχε μεταφερθεί στο ζωολογικό κήπο Τρικάλων.
Σε λίγη ώρα θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς έγινε, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Πριν λίγο μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του Πύθωνα, με την πυροσβεστική υπηρεσία και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρικάλων κ. Τάκη Παζαΐτη. Το φίδι ή κλάπηκε ή ξέφυγε ξανά.
Άνθρωποι του δήμου, ψάχνουν να βρουν το φίδι σε πιθανά σημεία. Το σημείο όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην εμποροπανήγυρη Τρικάλων και έχει πολύ κίνηση.
Σε λίγη ώρα πιο έγκυρη ενημέρωση με φωτό και βίντεο από το σημείο.
Το trikalaola μεταδίδει 1ο την είδηση στο διαδίκτυο.
Δείτε το βίντεο, για όσους δεν το έχουν δει, από την 1η απόδραση και την τοποθέτηση του φιδιού στο ζωολογικό κήπο Τρικάλων.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/40/wdPdhrIOx3g Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο από τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Μελίνας Κανά. στη Θεόπετρα Καλαμπάκας.

Προστέθηκε το βίντεο από τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Μελίνας Κανά, που έγινε στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, την Παρασκευή 11-9-09. Στη συναυλία υπήρξε και έκτακτη συμμετοχή με το Σωκράτη Μάλαμα, που τραγούδησε το «Πριγκηπέσα». Το βίντεο με το Σωκράτη Μάλαμα το έχουμε αναρτήσει και είναι στη δεξιά μπάρα των βίντεο.
Για να δείτε το βίντεο με Θαλασσινό και Κανά, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο του τελικού στα διπλά περάσματα του αγώνα Τ.Τ.R.C

Δείτε το βίντεο του τελικού στα διπλά περάσματα, του αγώνα Τ.Τ.R.C (Thessaly Track Racing Championship), που έγινε στα Τρίκαλα την Κυριακή 13-9-09. Στον τελικό συμμετείχαν οι: 1ος ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BMW E36 M3 με
2ο τον ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ OPEL MANTA.
Θα προστεθεί σταδιακά όλο το βίντεο του θεαματικού αγώνα και του προηγούμενου που έγινε βράδυ τον Ιούνιο.
Για να δείτε το βίντεο μέσω You Tube κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Διαβάστε περισσότερα...