Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έμειναν στο 1-1 Φήκη και Φλαμούλι σήμερα το απόγευμα.

Το 1-0 έκανε ο Άρης Μούτσια και το 1-1 ο Νίκος Κατσιαφλιάνης. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ με 10 φωτό του αγώνα και τις φάσεις με τα 2 γκολ που μπήκαν στο 1ο ημίχρονο. Άλλη στιγμή θα έχουμε το πλήρες φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Κολοσσιαίος ο Α.Σ. Τρίκαλα…


Μετά την Α.Ε.Κ. σειρά απόψε είχε ο Κολοσσός Ρόδου. Με τον αέρα του νικητή ο Α.Σ. Τρίκαλα, νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 87-75 και έκανε δύο στα δύο. Ο κόσμος έκανε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο δημοτικό κλειστό, όπου δεν έπαψε στιγμή να εμψυχώνει τους παίχτες. Πανευτυχής και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γιαννούλας, που βλέπει την ομάδα του να πετυχαίνει μέχρι στιγμής το απόλυτο. Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτό από τον αγώνα και αύριο θα υπάρξει κι άλλο φωτορεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα προς μερίδα Μ.Μ.Ε.

Επειδή επανειλημμένος έχει παρατηρηθεί μερίδα των Μ.Μ.Ε. των Τρικάλων και των Αθηνών, να χρησιμοποιούν φωτογραφικό υλικό από το trikalaola και δεν αναφέρουν την πηγή προέλευσης της φωτογραφίας και του κειμένου, θα συνιστούσαμε λίγο περισσότερο σεβασμός, σε πρώτη φάση. Τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. αναφέρουν ευκρινώς την πηγή προέλευσης, δηλ. "Το φωτογραφικό υλικό ή η φωτό, είναι από το site www.trikalaola.blogspot.com" όπως είναι και το σωστό. Για να βγει μια φωτό, χρειάζονται κάποιες θυσίες και κάποιοι έχουν δώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσουν φωτογραφικές μηχανές πανάκριβες και έχουν εργασθεί ατέλειωτες ώρες επάνω στη δημιουργία της φωτογραφίας. Μερικές φορές μάλιστα με μοντάζ, αφαιρείται η επιγραφή του trikalaola. Εμείς πάντως δεν πρόκειται να κάνουμε το ίδιο. Αν αυτό συμβεί, παρακαλώ να μας το υποδείξετε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους καθαρή συνεργασία.
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο ακόμη τροχαία έγιναν στα Τρίκαλα τη νύχτα που μας πέρασε.

Δύο τραυματίες σε ισάριθμα τροχαία, είχαμε τη νύχτα που μας πέρασε. Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο 3ο χλμ. Τρικάλων Καλαμπάκας, στις 03:15, με έναν 35χρονο ελαφρά τραυματισμένο...
Μία ώρα αργότερα στο 6 χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας, είχαμε εκτροπή αυτοκινήτου, με έναν 19χρονο από την Καρδίτσα. Ο 19χρονος είχε εγκλωβιστεί στο αναποδογυρισμένο του αυτοκίνητό του και για το απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 2 οχήματα και του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός στάθηκε τυχερός και δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στα μαλακά, επάνω σε βατιόνα.
Στη φωτό οι άντρες της πυροσβεστικής, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το νεαρό οδηγό.
Διαβάστε περισσότερα...