Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Χορτάσαμε αφίσες του Καραμανλή στην Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Μερικοί δεν το γνώριζαν ότι άλλαξε το πρόγραμμα του Καραμανλή και τον περίμεναν στο σπήλαιο της Θεόπετρας. Όσοι πέρασαν από την οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας, μπορεί να μην είδαν τον Πρωθυπουργό να πάει στη Θεόπετρα, τον έβλεπαν όμως σε όλο το δρόμο επί 20 χλμ. σε αφίσες! Αφισορύπανση δηλαδή.Τον χόρτασαν για τα καλά πάντως. Η φωτό είναι από το ύψος της Βασιλικής, με φόντο τα Μετέωρα. Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 4ου Πανελληνίου συνεδρίου ορεινής διάσωσης.

Με τη συμμετοχή πολλών μελών της Ε.Ο.Δ. (Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης), ορειβατικών συλλόγων και άλλων εθελοντικών ομάδων διάσωσης, ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του 4ου Πανελληνίου συνεδρίου ορεινής διάσωσης στην Καλαμπάκα. Χθες πρώτη ημέρα, έγινε πρακτική εξάσκηση σε διάσωση, στην περιοχή της Σαρακίνας. Σήμερα μέσα στο εκθεσιακό κέντρο του δήμου Καλαμπάκας, έγινε περισσότερο θεωρεία πάνω σε θέματα διάσωσης, πρώτες βοήθειες, βραβεύσεις μελών, προβολή βίντεο σε πραγματικές διασώσεις, διασώσεις σε ξένες χώρες, παρουσίαση ιατρικών συσκευών, παρουσίαση εντοπισμού συσκευής από την cosmote κ.α. Αύριο θα υπάρξει το πρακτικό μέρος σε θέματα διάσωσης, με τη συμμετοχή 3 ελικοπτέρων. Η επίδειξη θα είναι θεαματική και αξίζει να τη δει το κοινό της Καλαμπάκας και όχι μόνον. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 9 το πρωί.
Στο βίντεο μας μιλά ο κ. Βασίλης Ντόβας, υπεύθυνος της Ομάδας διάσωσης του παραρτήματος Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα...

1ο το ΤρίκαλαΟΛΑ σας μεταδίδει την επίσκεψη Καραμανλή

Επίσκεψη αστραπή του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην πόλη των Τρικάλων. Μόλις 19 λεπτά διήρκησε η επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων, του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, σήμερα 23 Μαΐου 2009. Ο πρωθυπουργός ερχόμενος από τη Λάρισα, σταμάτησε για λίγο στο νέο κόμβο των Ταξιαρχών, της Εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας. Εκεί τον υποδέχθηκαν θερμά πολλοί κάτοικοι της γύρο περιοχής. Αμέσως μετά αναχώρησε για την πόλη των Τρικάλων, όπου αφίχθη στο βρεφονηπιακό σταθμό της συνοικίας της Μπάρας, στις 12:06. Εκεί τον περίμεναν πολλοί Τρικαλινοί πολίτες και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, για να τον δουν από κοντά και να του σφίξουν το χέρι. Αφού είδε τους χώρους του σταθμού, στη συνέχεια πήγε δίπλα στο νέο 10ο δημοτικό σχολείο. Εκεί ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, του χάρισε μία εικόνα. Ο κ. Καραμανλής μετά τη σύντομη επίσκεψή του, αναχώρησε για την Καρδίτσα στις 12:25, όπου επισκέφθηκε κι εκεί διάφορα αναπτυξιακά έργα. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν, ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ο Υφυπουργός Εθνικής οικονομίας κ. Νίκος Λέγγας, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Το βράδυ ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα.
Σημ. Το βίντεο έχει μειωθεί σε ανάλυση και όλες οι φωτό, έχουν μειωθεί από 4000x, σε 400x. Στο αρχείο υπάρχουν σε πλήρη ανάλυση και στην αρχική ποιότητα.
Τηλ. επικοινωνίας κιν. 6976658568
Παρακολουθήστε από κάτω, το σχετικό βίντεο από την επίσκεψη Καραμανλή.
Αν έχετε απλή σύνδεση, το βίντεο θα αργεί να κατέβει. Θα προστεθούν πολλες φωτό

Διαβάστε περισσότερα...