Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αγνοείται μία κοπέλα ορειβάτης στον Όλυμπο.

Σε εξέλιξη έχουμε αυτή την ώρα επιχείρηση ανεύρεσης μίας κοπέλας ορειβάτη, που χάθηκε όταν αποκόπηκε από την υπόλοιπη παρέα της σε μονοπάτι. Η κοπέλα χάθηκε περίπου στις 3 σήμερα το μεσημέρι και ανήκει σε ορειβατικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες αυτή την ώρα γίνονται στο καταφύγιο κρεβάτια, σε υψόμετρο 1100 μ. πάνω από το χωριό Δίο. Στις έρευνες συμμετέχουν και πολλά μέλη από την Ε.Ο.Δ. (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) παράρτημα Τρικάλων. Σημειωτέο, οι Τρικαλινοί εθελοντές διασώστες, συμμετείχαν σήμερα σε συνέδριο Α’ βοηθειών στη Χαλκιδική και από εκεί πήγαν κατευθείαν στην περιοχή όπου χάθηκε η κοπέλα. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές προς το παρόν αυτή την ώρα.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως.
Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο από τον αγώνα Βαλτινό – Παραληθαίοι 2-2 και το ρεπορτάζ.

Δυνατό παιχνίδι χθες ( Σάββατο 17-10-09) στο Βαλτινό, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τους Παραληθαίους 2-2 για το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την ολιγόλεπτη διακοπή που έγινε στο 57’, όταν ο διαιτητής Γρατσάνης σφύριξε πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Αμέσως μετά σημειώθηκαν διαπληκτισμοί μεταξύ παιχτών και παραγόντων της ομάδας των Παραληθαίων, με τον διαιτητή. Ο διαιτητής σ’ αυτή τη φάση απέβαλε τον Γκανά από τους Παραληθαίους και αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια. Ύστερα από διαβούλευση, το παιχνίδι ξανάρχισε. Την αμφισβητούμενη φάση μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο, αν και δεν είναι πλήρως διευκρινιστική. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, μια πολύ ωραία φάση έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου ο Γκανάς, μετά από ένα ωραίο σουτ, από χτύπημα φάουλ, βρήκε στο «γ» της δοκού του Ευθυμίου. Το 0-1 έκανε στο 18’ ο ίδιος παίχτης, μετά από μακρινό τεχνικό σουτ, όπου κρέμασε τον Ευθυμίου. Σημ. Στο βίντεο δεν καταγράφηκε από την αρχή η φάση του γκολ. Στο 38’ ο Ρούκας μετά από μπάσιμο που έκανε στην περιοχή του Βλαχάβα, έκανε με κοντινό πλασέ το 1-1. Στην αμφισβητούμενη τώρα φάση στο 57’, ο Βλαχάβας απέκρουσε το πέναλτι με εκτίναξη στην αριστερή του γωνία που εκτέλεσε ο Ρούκας. Στο 75’ ο Κυριάκος θα σημειώσει το 2-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. 5 λεπτά αργότερα, ο Καραΐσκος θα κάνει το τελικό 2-2 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Νικολούσιο.
Δείτε το σχετικό βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, μια προσφορά του trikalaola στους αναγνώστες του.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#p/a/u/0/koIKMIbb0XA
Από το ματς υπάρχει πολύ φωτογραφικό υλικό, το οποίο θα αναρτήσουμε άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Δενδροχώρι – Πρίνος 2-1

Τοπικό ντέρμπυ στο γήπεδο του Δενδροχωρίου σήμερα το απόγευμα, με το Δενδροχώρι να φιλοξενεί το Πρίνος για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Μοιρασμένες οι φάσεις, με το Δενρωχώρι να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να πάρει τη νίκη τελικά με 2-1 και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Το Δενδροχώρι είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό. Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή κ. Πάντο και στο βοηθό του για ακύρωση γκολ από θέση οφσάιντ. Μια αμφισβητούμενη φάση, την οποία ακόμη και στο βίντεο δεν μπορεί να διευκρινιστεί, λόγω του ότι η κάμερα δεν βρισκόταν στην ίδια ευθεία. Στο 23’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Πολύζο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2ο γκολ στο 50' με τον Παπακώστα. Στο 85’οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Κορομηλάς. Το διαιτητικό τρίο ήταν, Πάντος, Τανάγιας και Νταλούκας. Ο διαιτητής έδειξε μία κόκκινη κάρτα σε παίχτη του Πρίνους και 10 συνολικά κίτρινες και στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του διεξάγονταν υπό βροχή.
Από τον αγώνα υπάρχει το σχετικό βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και φυσικά τα γκολ , το οποίο θα αναρτήσουμε πιθανώς αύριο στο trikalaola.
Διαβάστε περισσότερα...

Υπό βροχή η εκδήλωση «Τσιαβαλιάρεια ‘09» στην Πιαλεία Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πιαλεία Τρικάλων, η προγραμματισμένη εκδήλωση «Τσιαβαλιάρεια ‘09». Η καθιερωμένη εκδήλωση έγινε προς τιμήν του 1ου Έλληνα πεσόντα του Ελληνοϊταλικού πολέμου, τον ήρωα Βασίλειο Τσιαβαλιάρη, 28 ετών τότε.
Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο ήρωας Β. Τσιαβαλιάρης, έπεσε μαχόμενος στο ύψωμα Γκόλιο, του 21ου φυλακίου των Ελληνοαλβανικών συνόρων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον δήμο Πιαλείων, με τη συμβολή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και τις καταθέσεις στεφανιών, οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου σε στεγασμένο χώρο, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των γερόντων. Στην αρχή έγιναν οι προσφωνήσεις του δημάρχου Πιαλείων κ. Χρήστου Μάμαλη και του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη. Απαγγέλθηκαν ποιήματα από μαθητές του σχολείου Πιαλείας, ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία του μουσικού γυμνάσιου Τρικάλων, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, αποτελούμενη από τους, Χρήστο Κιτσόπουλο και Άρη Ντίνα και ακολούθησε ομιλία από τον κ. Πολυχρόνη Νταλάση. Μετά Τιμήθηκαν οι τρεις γεροντότεροι κάτοικοι της Πιαλείας. Ο γεροντότερος κάτοικος Πιαλείας είναι ο κ. Απόστολος Λεμόνας, που είναι 101 χρονών. 2ος γεροντότερος είναι ο κ. Γιώργος Παφίλης και 3η είναι η κα. Στυλιανή Ευσταθίου. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που πήραν μέρος στα αγωνίσματα των δρόμων θυσίας και του ποδηλατικού αγώνα. Σε όλους προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό, κριθαράκι με πρόβειο κρέας. Αύριο θα έχουμε πιο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση, με όλες τις βραβεύσεις.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν τυπωμένες φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και σε οποιοδήποτε μέγεθος από την εκδήλωση, να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6976658568.
Διαβάστε περισσότερα...