Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 20χρονος Γιώργος Μπουρνόβας.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 20χρονος Γιώργος Δημ. Μπουρνόβας, και υπέκυψε στα τραύματά του. Ο άτυχος νεαρός είχε τραυματισθεί βαριά σήμερα στις 5:30 το πρωί, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε, προσέκρουσε σε τοίχο, στο κέντρο του χωριού Πετρωτό Τρικάλων, όπου και διέμενε. Είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υποβλήθηκε αμέσως σε εγχήρηση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά το μεσημέρι στις 14:50. Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί ευγενικό και ιδιαίτερα αγαπητό στη μικρή κοινωνία του Πετρωτού. Έχει έναν αδερφό δίδυμο και μία μεγαλύτερη αδερφή.
Μετά από ενημέρωση συγγενικού προσώπου της οικογένειας, η κηδεία θα γίνει αύριο (Κυριακή 9-8-09) στις 7 το απόγευμα στο Πετρωτό. Διαβάστε περισσότερα...

Στα Τρίκαλα πριν λίγο ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Άτυπη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στα Τρίκαλα, ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων της Ελλάδας, κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ο κ. Τρεμόπουλος συμμετέχει στην κατασκήνωση εναλλακτικής διαβίωσης του «Ιασώ», στον Κλεινό Καλαμπάκας και επισκέφθηκε για λίγες ώρες την πόλη των Τρικάλων, όπου είχε επαφές με τοπικά στελέχη και φίλους. Η συνάντηση έγινε στις 4 το μεσημέρι σε καφενείο της συνοικίας του Πύργου. Ο κ. Τρεμόπουλος αύριο θα μεταβεί στη Μεσοχώρα, όπου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον Αχελώο, της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Αχελώου Ρους».
Δείτε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις που έκανε στο φακό του trikalaola.
Ο κ. Τρεμόπουλος απαντά και για τις σκληρές κριτικές που του έγιναν, σε παλαιότερες δηλώσεις του για τα Εθνικά θέματα.
Ο κ. Τρεμόπουλος ανέφερε επίσης, πως είναι εφικτή μία συζήτηση με την Aνανεωτική πτέρυγα. Εξάλλου αυτό έχει διατυπωθεί και επίσημα στο Ηράκλειο.
Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το προηγούμενο βίντεο, εξεργαστήκαμε νέο. Δείτε το νέο ολοκληρωμένο βίντεο, με τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του κ. Τρεμόπουλου, μέσα από το You Tube, σε ανάλυση 640x480. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/0/KtiPEB2R9Pw
Μπορείτε να το δείτε απευθείας δεξιά στην οθόνη σας, όπου υπάρχει σε μικρογραφία, μαζί με άλλα βίντεο. Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Πετρωτό Τρικάλων


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 5:30 τα ξημερώματα, στο Πετρωτό Τρικάλων. Δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 20χρονος Γιώργος Δημ. Μπουρνόβας κάτοικος Πετρωτού, ξέφυγε της πορείας του, για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο σπιτιού, στο κέντρο του χωριού. Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης, ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 20χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο τραυματίας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , με μεγάλο εσωτερικό αιμάτωμα. Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι απαραίτητες εξετάσεις του τραυματία,
στις 8:00 π.μ. διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του τραυματία κρίνεται πολύ σοβαρή. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Τρικάλων.
Διαβάστε περισσότερα...

Γέμισε το γήπεδο… χορευταράδες απόψε στο Πρίνος.

Οι ομάδες του δήμου Κόζιακα έκαναν καλή προετοιμασία για τη νέα σεζόν κι αυτό αποδείχθηκε απόψε στο service που είχαν, για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, που ήρθε να διασκεδάσει και να απολαύσει την Λούλα Παππά με το επιτελείο της.
Περισσότερα αύριο το απόγευμα με περισσότερες φωτό και το βίντεο της βραδιάς.
Ο φακός πρέπει να ξεκουραστεί και λίγο…
Διαβάστε περισσότερα...