Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Νικητής του ντέρμπι ο Αίολος.

Ο Αίολος απόψε στο δημοτικό κλειστό, έδειξε ποιος είναι το φαβορί για την άνοδο στην Α2. Οι Τρικαλινοί επικράτησαν της ομάδας του Φοίνικα Λάρισας με σκορ 66-58. Ο Αίολος ήταν μπροστά στο σκορ και στις 4 περιόδους. Από τον αγώνα υπάρχει το σχετικό βίντεο με διάφορες στιγμές του παιχνιδιού και πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα που θα αναρτήσουμε αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...

ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση της ΛΕΔ, την δημιουργία της Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών και της τράπεζας αίματος.Πέντε χρόνια γεμάτα από εθελοντική προσφορά προς τους τρικαλινούς πολίτες αλλά και διάδοσης του καταδρομικού πνεύματος των ειδικών δυνάμεων, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας.
Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία μας με τις τοπικές αρχές και τους διάφορους φορείς της πόλης μας και αρκετών Δήμων του νομού μας ήταν άψογη και εποικοδομητική, αποδεικνύοντας το πνεύμα που μας διακατέχει.
Η τρικαλινή κοινωνία μας έχει αγκαλιάσει αναγνωρίζοντας το εθελοντικό μας έργο. Δεν το βλέπουν όμως ελάχιστοι που διακατέχονται από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τους προσπερνάμε και κοιτάζουμε μπροστά.
Ημερίδα συνεργασίας με Π.Υ.
Η συνεργασία της ΛΕΔ με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι ένα κομμάτι διαφορετικό, στο οποίο είτε σε καλοκαιρινούς, είτε σε χειμερινούς μήνες, η εκπαίδευση από τα στελέχη του τμήματος των Τρικάλων, είναι συνεχόμενη. Εξάλλου ο διοικητής κ. Αθανασίου, ο υποδιοικητής κ. Σπανός αλλά και όλα τα στελέχη της Π.Υ., είναι πάντα πρόθυμα να μας ενημερώσουν για θέματα δασοπυρόσβεσης, χρήση πυροσβεστικών μέσων, αρμοδιότητες πεζοπόρων τμημάτων αλλά και αποστολές διάσωσης στον ορεινό όγκο του νομού.
Το περασμένο διάστημα μάλιστα οργανώθηκε άλλη μια ημερίδα ανάμεσα σε κλιμάκιο της Π.Υ. και τμήμα της ομάδας διάσωσης της ΛΕΔ. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής, υποπυραγός Κρυσταλλία Μαυροδόγλου και οι αρχιπυροσβέστες, Γεώργιος Τζάλλας και Ευάγγελος Ντινόπουλος, ήταν κατατοπιστικοί στην εκπαίδευση του αντικειμένου. Μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε πρακτική εξάσκηση στους πυροσβεστήρες αλλά και στη χρήση ειδικής μάσκας με μποτίλια οξυγόνου.
Ο πρόεδρος της ΛΕΔ Τρικάλων, Λουκάς Σκύφτας, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στη Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συνεχή συνεργασία με την Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης.
Συμμετοχή στην παρέλαση
Για μια ακόμη Εθνική Επέτειο, η ΛΕΔ θα τιμήσει το έπος του ’40 με τη συμμετοχή της Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών στην παρέλαση της πόλης των Τρικάλων. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΛΕΔ, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο πεσόντων «1912-1922 του 5ου Συντάγματος Πεζικού», μπροστά από τη ΣΜΥ.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίκαλα – Εορδαϊκός 3-0


<
Έδειξαν υπεροχή και πήραν δίκαια τη νίκη με 3-0 τα Τρίκαλα, σήμερα στο δημοτικό στάδιο κόντρα στον Εορδαϊκό...
div
Το 1-0 έκανε ο Ένοκ στο 10’, το 2-0 έκανε ο Γιώτας στο 31’ και στην επανάληψη, ο Μανουσάκης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0. Το trikalaola κατέγραψε σε βίντεο το 2ο ημίχρονο του αγώνα και αύριο θα το ανεβάσουμε στο διαδίκτυο. Το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα δείτε το στο goaltrikala.gr στο σύνδεσμο:
Περισσότερο φωτορεπορτάζ αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...

«Έβρεξε» γκολ σήμερα στο γήπεδο της Πιαλείας.

Καταιγίδα η ομάδα της Διάβας σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Πιαλείας, όπου νίκησε την τοπική ομάδα με το ευρύ σκορ 0-5. Η ομάδα του Γρηγόρη Ζαρκάδα, πέραν απ’ το σκορ που πέτυχε, σημειωτέο ότι παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο και δίκαια είναι μπροστά στη βαθμολογία. Το 0-1 έγινε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Δημήτρη Λίτσιο...
Το 0-2 έγινε στο 14’ από τον Μανώλη Παπαγεωργόπουλο. Στο 28’ ο Λίτσιος θα πετύχει το 2ο προσωπικό του γκολ και το 3ο της ομάδας της Διάβας. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα από τα ομορφότερα γκολ των ερασιτεχνικών γηπέδων, που πέτυχε με μακρινό σουτ στο 34’ ο Μάριος Γραβάνης. Στην επανάληψη η ομάδα της Πιαλείας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι τελικές προσπάθειες για να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής, δεν ευδόκησαν. Έτσι η Διάβα που είχε την υπεροχή, κατάφερε το τελικό χτύπημα με το 5ο γκολ, να το πετυχαίνει στο 62’ ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Δημήτρη Κορδαλή, ήταν να σημαδέψει ένα δοκάρι στο 66’. Το διαιτητικό τρίο ήταν Καπερώνης, Στεφόπουλος, Καραντάκος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί.
Από τον αγώνα θα δείτε τις καλύτερες φάσεις σε βίντεο που πιθανώς να το ανεβάσουμε αύριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία ώρα + στη διασκέδαση απόψε στο “Brothers” με τον Ηλία Ψινάκη.

Την τούρτα των γενεθλίων έκοψαν απόψε στο κατάμεστο “Brothers” για τα 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διασκέδασης. Στη μεγάλη παρέα και ο Ηλίας Ψινάκης, που ήρθε ειδικά για την περίσταση.
Φωτορεπορτάζ από τη βραδιά, που θα κρατήσει μία ώρα παραπάνω, λόγω αλλαγής της ώρας και μη ξεχάσετε να την αλλάξετε. Άλλη στιγμή θα αναρτηθούν και οι υπόλοιπες φωτό της βραδιάς.


Διαβάστε περισσότερα...