Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Πορεία από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς απόψε στα Τρίκαλα.

Πορεία για το Πολυτεχνείο στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων, πραγματοποίησαν απόψε οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), Ανασύνταξη, Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ και το Νέο Αριστερό Ρεύμα), ενώ όλη την ημέρα είχαν στήσει περίπτερο και μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στην αρχή της Ασκληπιού. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο από την Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία Τρικάλων με ομιλίες και κατάθεση στεφανιών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ από την αποψινή πορεία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαχρονική η αξία και η σημασία του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

«Ψωμί – Παιδία – Ελευθερία»
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, η εκδήλωση για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν εκεί, Νομαρχία, δήμος, πολιτικά κόμματα, φορείς, σύλλογοι εργαζομένων, αντιστασιακές οργανώσεις και απλοί πολίτες, για να αποδώσουν φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης...
Στην αρχή έγιναν οι προσφωνήσεις και στη συνέχεια έγινε η κατάθεση των στεφανιών. Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου και τον Εθνικό Ύμνο. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ με 11 φωτό και αύριο θα ανεβάσουμε το βίντεο και όλες τις υπόλοιπες φωτό σε μορφή βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το βίντεο και οι 130 φωτό σε μορφή βίντεο από την επίσκεψη Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι «δουλειές με φούντες» στη Θεσπρωτία, αλλά…

Σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, εξιχνίασαν ένα ακόμη κύκλωμα που διακινούσε χασίς, με προορισμό την Αθήνα. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που διενεργούσαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, έκαναν σήμα να σταματήσει ύποπτο Ι.Χ. αλλά αντί να σταματήσει, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία προκλήθηκε και τροχαίο...
Στο τροχαίο τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένας αστυνομικός. Στο Ι.Χ. επέβαιναν δύο Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι μετέφεραν 42 κιλά και 174 γραμμάρια χασίς σε φούντα, αρίστης ποιότητας. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο εισαγγελέα.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη η αποδοχή του κόσμου στην έλευση της Ντόρας σήμερα στα Τρίκαλα.

Στην ολιγόωρη παραμονή της σήμερα στα Τρίκαλα, η κα Ντόρα Μπακογιάννη είδε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου προς στο πρόσωπό της. Η κα Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε το πρωί τα γραφεία της ΝΟΔΕ, στη συνέχεια τη Νομαρχία Τρικάλων, έπειτα σταμάτησε για λίγο σε καφετέρια της Ασκληπιού και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο, όπου μίλησε σε εργαζόμενους των STAGE. Τέλος, υπήρξε συγκέντρωση στο Φρούριο όπου και μίλησε σε συγκεντρωμένους Νεοδημοκράτες. Δείτε 12 ενδεικτικές φωτό και οι υπόλοιπες 130 φωτό, θα αναρτηθούνε αργότερα σε μορφή βίντεο. Επίσης θα δείτε και το βίντεο με το τι είπε στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους των STAGE στο δημαρχείο η κα Μπακογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...