Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Στην Καλαμπάκα απόψε ο Νίκος Χρυσόγελος.

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε απόψε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων κ. Νίκος Χρυσόγελος μαζί με συνεργάτες του. Η αφορμή της επίσκεψης, είναι το πολύ σοβαρό πρόβλημα της αμμοληψίας που γίνεται διαχρονικά στον Πηνειό ποταμό και τους παραποτάμους του. Η συζήτηση όμως δεν επικεντρώθηκε μόνο στο θέμα της αμμοληψίας, αλλά και γενικότερα στην προστασία του Πηνειού και του περιβάλλοντος. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις στις οποίες τοποθετήθηκε και εξέφρασε τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων ο κ. Χρυσόγελος. Την αφύπνιση των πολιτών πρωτίστως και την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση διαφόρων κοινωνικών ομάδων σε περιβαλλοντολογικά θέματα συστήνει ο κ. Χρυσόγελος. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανέφερε, θα είναι στο πλευρό των πολιτών, σε κάθε είδους περιβαλλοντολογικό πρόβλημα και σε κάθε περίπτωση θα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ούτος ώστε το πρόβλημα αυτό να εισακουστεί και αν χρειαστεί, το θέμα θα φτάνει μέχρι την Ευρωπαϊκή Ένωση...
Η μίνι συγκέντρωση έγινε στο οικογενειακό κέντρο “PALAZZO” στην Καλαμπάκα και σ’ αυτή συμμετείχαν πολιτικά πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους, δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι φορέων, απλοί πολίτες και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Αύριο το πρωί ο κ. Χρυσόγελος θα βρίσκετε στα δικαστήρια Τρικάλων για το θέμα του Αχελώου.
Σε λίγη ώρα θα ανεβάσουμε το βίντεο με την αποκλειστική δήλωση που έκανε στο trikalaola ο κ. Νίκος Χρυσόγελος. Δείτε τις πρώτες φωτό και θα ανεβάσουμε κι άλλες.
Διαβάστε περισσότερα...

Γερμανία, ο σύγχρονος Φοίνικας: 20 χρόνια μετά την πτώση του τείχους.

Στις 13 Αυγούστου 1961 ένας τείχος μήκους 45 χιλιομέτρων άρχισε να κατασκευάζεται χωρίζοντας στα δυο μια πόλη η οποία για 28 ολόκληρα χρόνια βίωσε πιο έντονα από όλους τις συνέπειες του Ψυχρού Πολέμου. Η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων μεταξύ των τότε δύο Γερμανιών πάρθηκε απροειδοποίητα κ μονομερώς μέσα σε μια νύχτα από το Κομουνιστικό καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας. Το ξαφνικό κλείσιμο των συνόρων ανάγκασε χιλιάδες κατοίκους του Βερολίνου, οι οποίοι εκείνη την ημέρα βρέθηκαν στις αντίθετες πλευρές της πόλης, να μείνουν εγκλωβισμένοι για πολλά χρόνια μακριά από τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα…
Το τείχος του Βερολίνου, δε χώρισε την πόλη κ τη χώρα μόνο γεωγραφικά αλλά οι συνέπειές αυτής της διαίρεσης με πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό κ πολιτισμικό αντίκτυπο είναι ακόμα ορατές στον επισκέπτη της Γερμανικής πρωτεύουσας μαζί με τα εναπομείναντα ίχνη του τείχους σε διάφορα σημεία της πόλης.
Σήμερα, 20 χρόνια από την πτώση του το Σιδηρούν Παραπέτασμα, όπως αλλιώς ονομάστηκε το τείχος του Βερολίνου, από σύμβολο διαίρεσης όχι μόνο ενός λαού αλλά κ μιας ολόκληρης ηπείρου, μετατράπηκε σε σύμβολο ενότητας αφού η πτώση του ενίσχυσε τα δεσμά μεταξύ Ανατολικής κ Δυτικής Ευρώπης και αποτέλεσε την αφετηρία για την αναγέννηση, ως σύγχρονος Φοίνικας, της πάλαι ποτέ ισχυρής Γερμανίας, αυτή τη φορά ως δύναμη σταθερότητας και εγγύησης της ενωμένης Ευρώπης. Ταυτόχρονα, το τείχος αποτελεί ίσως το σημαντικότερο μνημείο του Ψυχρού Πολέμου και το διατηρητέο τμήμα του, μήκους 1,5 χιλιομέτρου περίπου, δίπλα στις όχθες του ποταμού Σπρέε, αποτελεί χώρο έκφρασης πολλών καλλιτεχνών για τις δημιουργίες τους εμπνευσμένες από το ίδιο το τείχος και τα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία του.
Το Σαββατοκύριακο βρέθηκα για πρώτη φορά στο Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους και είχα την τύχη να ζήσω από κοντά κάποιες από τις εκδηλώσεις για την 20ή επέτειο της πτώσης του τείχους. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα πολύ από τον τρόπο με τον οποίο οι Βερολινέζοι κατάφεραν μια τόσο μελανή στιγμή της ιστορίας τους να τη μετατρέψουν σήμερα σε ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα με πολλαπλά κοινωνικοπολιτικά κ πολιτισμικά οφέλη για τους ίδιους και τη χώρα τους.
Τελικά, η επιβίωση, η εξέλιξη και η πρόοδος ενός λαού δεν είναι αποτέλεσμα συγκυριών και τυχοδιωκτικής συμπεριφοράς αλλά προϊόν μελέτης, καλού σχεδιασμού, συντονισμού, εργατικότητας και πειθαρχίας και οι Γερμανοί αυτά τα στοιχεία τα έχουν σε αφθονία στα γονίδιά τους.
Βασίλης Ντόβας
Επιστημονικός συνεργάτης ΒΙΑΝΕΞ
Υπεύθυνος επικοινωνίας ΕΟΔ Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!

Κρίμα πόσο γρήγορα οι πολίτες βρέθηκαν σε τοίχος ,πόσο γρήγορα ξεφούσκωσαν οι ελπίδες , οι υποσχέσεις, τα όνειρα , κρίμα και πάλι κρίμα.
Ο κ. Παπανδρέου είχε πει προεκλογικά που πήγαν τα λεφτά έλα ντε; Που πήγαν κύριε Παπανδρέου ; δεν θυμάστε ; 20 χρόνια υπουργός ήσασταν στην κυβέρνηση του πατέρας σας δεν σας το είπανε εσάς ; μάλλον όχι .
Οι πολίτες πιστέψανε σε σας κ. Παπανδρέου και σας ψηφίσανε ειδικά οι αγρότες αλήθεια η σύνταξη για τα 550 ? έχετε ακουστά τι απέγινε ; στους αγρότες δώσανε 30 ? παραπάνω δηλαδή 360 ? ,τώρα για τα 550? άστο καλυτέρα...
Κρίμα για τους αγρότες , κάποιοι φωνάζανε για τα μεγάλα πράσινα τέλη στα αυτοκίνητα που ήταν μαζί με την απόσυρση , τα είχε βάλει ο κ,. Σουφλιάς οι μάγοι του Πασόκ κράτησαν τα τέλη και αποσύρανε την απόσυρση, ε ρε γλέντια, τέτοια οικονομία ξέρω να κάνω και εγώ κύριε Παπανδρέου που δεν είμαι και οικονομολόγος
Θα μου πείτε η οικονομία που βρήκαμε ήταν σε κακά χάλια και δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω , δεν είδα όμως να μειώνεται τους μισθού σας ,τους συμβούλους σας , τους παρατρεχάμενους , αν και από ότι μάθαμε γνωρίζατε για την κατάσταση της οικονομία μας .
Για τα παιδιά των stage δεν μπορούμε να πούμε και πολλά όλοι γνωρίζουν ότι χωρίς αυτά τα παιδιά δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε, αλλά βλέπεται δεν είχαν υποχρεωθεί σε πολιτικούς του Πασόκ ώστε να είναι μελλοντικοί όμηροι των πολιτικών τους γραφείων οπότε τους απολύουμε και προσλαμβάνουμε δικούς μας με συμβάσεις έργου ,σε κάτι τέτοια το Πασόκ δεν πιάνεται .
Πως θα ξαναβγούμε βουλευτές? Μας ρωτήσατε !!!!
Για τον κ. υπουργό προστασίας του Πολίτη δεν περιμέναμε κάτι καινούριο πρώτα ο πολίτης ,σκέψου απέλυσε από τηλεοράσεως τον αρχηγό της Αστυνομίας γιατί ; γιατί δεν αναγνώρισε έναν από τους πρωτεργάτες του πολυτεχνείου που πήγε να του αφαιρέσει εξάρτημα της στολής του ; κύριε υπουργέ τον να μην έχει ηθικό ο αξιωματικός ξέρετε τι είναι ; να αφήνει τους εγκληματίες να αλωνίζουνε , έτσι δεν είπατε για τον ΑΡΧΗΓΟ ; ;αλλά όταν αποφάσισε να κινηθεί αλλά δεν σας ρώτησε ποιόν να συλλάβω ; έγινε RAMBO .
Για τον κ. Ραχωβίτσα ένα αξιωματικό αστέρι στείλτον στην Πελοπόννησο να σταματήσει τις σκούπες διαμαρτύρονται οι Πακιστανοί, Αλβανοί, Ινδοί , αν διαμαρτύρονται και οι Έλληνες διότι δεν μπορούν να ζήσουν στην Πατρίδα τους
έ είμαστε Πολίτες του κόσμου ., ρωτήστε τον κ. Παπανδρέου έχει κάνει και από αυτό .
Στα τοπικά μας τώρα, διαβάζω για τις περιοδείες του κ. Χαιδου στα χωριά και για ενημέρωση προβλημάτων του δήμου και της Νομαρχίας , δεν τα ξέρει τα προβλήματα ο κ. Χάιδος ; τώρα θα τα μάθει; Αλήθεια τι έγιναν οι διαρροές στον τύπο μέχρι και αντιπρόεδρο της Βουλής το έφερναν , οι καθημερινές επιστολές στον τύπο;. Για τα κακώς δρώμενα του νομού τώρα όλα καλά ; .
Αλήθεια κ. Μερεντίντη διάβασα ότι συναντηθήκατε με τον πρόεδρο των φίλων του σιδηροδρόμου γιατί ;για να ενημερωθείτε ; το τραίνο δεν επανήλθε δεν το ξέρατε; .
Το τραίνο έγινε προαστιακός στην Ξάνθη από την προηγούμενη κυβέρνηση με ημερήσια έσοδα 70? και έξοδα 4000? βλέπε εφημερίδα veto 8/11/2009 που είσαι κ. Στυλιανίδη με τις ιδέες σου .
Αν μπορείτε κ Μερεντίτη κάντε καμιά επίσκεψη στο υπουργείο συγκοινωνιών αν υπάρχει ακόμη και ενημερώστε ότι το έκανε η κακή δεξιά μπας και μας λυπηθούνε και μας το φέρουνε ξανά το τραίνο .
Διαβάζω επιστολές αντιπαράθεσης στον τοπικο τύπο μεταξύ των κ.κ Σπαθή και Τσέλιου αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά ο κ. Σπαθής στο( trikalanews.gr) ο τρόπος διαχείρησης του δημοσίου χρήματος από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα !!!!!! γνωρίζω το θέμα μόνο από τον τύπο αλλά να μιλάει ο πρώην δήμαρχος για ηθικό θέμα για διαχείριση δημοσίου χρήματος
ΕΛΕΟΣ !!! σκάνδαλο είναι κ. Σπαθή να μην θυμάστε η να κάνατε ότι δεν θυμάστε αλλά μάλλον δεν θέλετε να θυμάστε ._
Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση στην συμπρωτεύουσα του βιβλίου «Οδοιπορικό στα Μνημεία του Νομού Καρδίτσας: Αρχαιότητες – Ναοί – Νεότερα Μνημεία».

Επίσημη παρουσίαση στην συμπρωτεύουσα του βιβλίου «Οδοιπορικό στα Μνημεία του Νομού Καρδίτσας: Αρχαιότητες – Ναοί – Νεότερα Μνημεία».Με ιδιαίτερη χαρά και ενδιαφέρον αγκαλιάστηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 2-11-2009 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και αφορούσε την επίσημη παρουσίαση στην συμπρωτεύουσα του βιβλίου «Οδοιπορικό στα Μνημεία του Νομού Καρδίτσας: Αρχαιότητες – Ναοί – Νεότερα Μνημεία». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρδιτσιωτών Θεσσαλονίκης «ο Καραϊσκάκης». Η κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου επιβεβαίωσε, με τον καλύτερο τρόπο, την πολιτική που η Ν.Α. Καρδίτσας ασκεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στην πολιτιστική προβολή & ανάδειξη του νομού μας και στην ανάπτυξη του «πολιτιστικού τουρισμού».Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Νομάρχη Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου και του Προέδρου του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Θεσσαλονίκης «ο Καραϊσκάκης» Δρ. Δημήτρη Νάκου, οι οποίοι και υπογράμμισαν τη μεγάλη σημασία αυτής της έκδοσης. Ακολούθησαν οι ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων καθηγητών του Α.Π.Θ... Ειδικότερα, για τη θεματική ενότητα με τίτλο «Προϊστορικοί και Ιστορικοί Χρόνοι» μίλησε η κα Αικατερίνη Παπαευθυμίου–Παπανθίμου, Καθηγήτρια της Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., η οποία παρουσίασε συνοπτικά τη δομή και τη θεματική της συγκεκριμένης ενότητας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις σημαντικότερες αρχαιολογικές θέσεις του νομού από τα προϊστορικά έως τα ιστορικά χρόνια. Τόνισε το μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και τη μακρά ιστορία της περιοχής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η συγκεκριμένη έκδοση δεν αποτελεί ένα απλό λεύκωμα που απεικονίζει τα μνημεία του νομού Καρδίτσας, αλλά έναν καλαίσθητο τόμο, με κείμενα που υπογράφουν ειδικοί επιστήμονες, με πλούσια εικονογράφηση και βιβλιογραφία αλλά και εξαιρετική επιμέλεια, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τον ειδικό επιστήμονα όσο και τον φιλομαθή αναγνώστη. Είναι δε πολύ αισιόδοξο που το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Νομαρχίας Καρδίτσας με αρχαιολόγους του ΥΠ.ΠΟ. και άλλους ειδικούς επιστήμονες και είναι ευχής έργο η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, αλλά και να βρει πολλούς μιμητές». Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Αθανάσιος Σέμογλου, Επίκουρος Καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., ο οποίος μίλησε για την ενότητα του βιβλίου «Βυζαντινά και Μεταβυζαντινά Μνημεία του Ν. Καρδίτσας». Αναφέρθηκε συνοπτικά στα σημαντικότερα μνημεία αυτών των περιόδων και στο ερευνητικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν, τονίζοντας παράλληλα ότι το βιβλίο «συνθέτει και ενοποιεί το σύνολο των γνώσεων μας και περιλαμβάνει σύντομες, αλλά πολύτιμες, αξιολογήσεις των μνημείων της
περιοχής, προσφέροντας μία σταθερή αφετηρία εκκίνησης για περαιτέρω επιστημονικές έρευνες και στοχευμένες αναζητήσεις». Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι η έκδοση αυτή «απευθυνόμενη στο ευρύ κοινό που αναζητά μέσα από την περιπέτεια την ιστορική και καλλιτεχνική ταυτότητα του τόπου του, αλλά και στον εξειδικευμένο ερευνητή που θέτει πολλαπλά ερωτήματα μέσα από τη θεώρηση ενός φρέσκου και εν πολλοίς άγνωστου υλικού, έχει ήδη εκπληρώσει τους στόχους της». Τέλος, για τις ενότητες του βιβλίου «Νεότερα Μνημεία του Νομού Καρδίτσας» και «Η πόλη της Καρδίτσας: Ιστορική Αναδρομή», μίλησε η κα Θάλεια Μαντοπούλου-Παναγιωτοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.. Αναφερόμενη συνοπτικά στη θεματική αυτών των ενοτήτων, στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση του κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς, «το οποίο αποτελεί μοναδικό δείγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής από σκυρόδεμα, μέταλλο και γυαλί σε πανελλήνια κλίμακα … και φανερώνει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πόλης … και την επικράτηση ενός μοντέρνου και ανοιχτού πνεύματος». Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι «Βιβλία σαν το ‘Οδοιπορικό’ είναι ανεκτίμητα και αποτελούν μια μεγάλη προσφορά στην κοινωνία [καθώς, μεταξύ άλλων,] προωθούν και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του κοινού στις συνεχείς προσπάθειες προστασίας των τόπων πολιτιστικής κληρονομιάς, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια και βιώσιμα αποτελέσματα. Εύχομαι τα παράδειγμα του Νομού Καρδίτσας να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της χώρας». Όλοι οι ομιλητές εξήραν τη συμβολή των συγγραφέων του βιβλίου – του κ. Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη, της Δρος Σταυρούλας Σδρόλια, του κ. Δημήτρη Παλιούρα, και της κας Φωτεινής Λέκκα – όχι μόνο στην παρούσα έκδοση αλλά, γενικότερα, στη μελέτη, διάσωση και ανάδειξη του αρχαιολογικού & μνημειακού πλούτου της περιοχής, μέσα από την πολυετή εμπειρία και γνώση τους αλλά και τις συνεχείς επιτόπιες έρευνές τους.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συγγραφείς του βιβλίου, εκτός από τον κ. Δημ. Παλιούρα, η Αντινομάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού της Ν.Α. Καρδίτσας κα Ερμιόνη Βασιλού, πολλοί Θεσσαλονικείς καρδιτσιώτικης καταγωγής, φοιτητές, αρχαιολόγοι, εκπαιδευτικοί κ.ά.. Τη διοργάνωση τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους: ο πατήρ Γεώργιος Θεοδωρής ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, εκπρόσωποι των Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, Καθηγητές του Α.Π.Θ., καθώς και οι Πρόεδροι πολλών θεσσαλικών Πολιτιστικών Συλλόγων που έχουν έδρα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το βιβλίο μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκομένους.
Από τη Νομαρχία Καρδίτσας.
Διαβάστε περισσότερα...

Πήρε «εκδίκηση» το Γενέσι… (Κύπελλο)

Μετά τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, όπου το Γενέσι είχε χάσει στην έδρα του από το Αχιλλέα Μπάρας, ήρθε η ώρα σήμερα να ανταποδώσει και να πάρει τη νίκη με 2-0. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πρίνους (έδρα Γενεσίου), είδαν ένα πολύ καλό ματς...
Το 1ο ημίχρονο έληξε 0-0. Στο 2ο το Γενέσι μπήκε αποφασισμένο να πάρει τη νίκη. Το 1-0 ήταν αυτογκόλ και το 2ο πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τάτσιος. Στην 1η φωτό η φάση του αυτογκόλ και στη 2η το γκολ με το πέναλτι. Προς το τέλος του αγώνα έπεσε τέτοιο σκοτάδι, από τη βαριά συννεφιά, που παραλίγο να άναβαν τους προβολείς.
Διαβάστε περισσότερα...

Βαλτινό – Οικουμένιος 4-0 (Κύπελλο)

Έληξε πριν από λίγο ο αγώνας Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Τρικάλων, Βαλτινό – Οικουμένιος 4-0.
Τα 4 γκολ μπήκαν όλα στο 2ο ημίχρονο (με την έλευση του φακού του trikalola).
To 1-0 έκανε ο Ρούκας, το 2ο και το 3ο πέτυχε ο Παπαχρήστος και το 4ο ο Σκράπαρης. Ο φακός έπιασε τη φάση του 1ου γκολ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβαίνει κι άλλο η στάθμη στον Πηνειό.

Δείτε τις νέες φωτό που βγάλαμε πριν από μισή ώρα. Οι δύο από την παλιά γέφυρα Καραβόπουρου και μία από τον Πορταϊκό ποταμό, έξω από την γαλακτοβιομηχανία La farm.
Διαβάστε περισσότερα...

Υπερχείλισε ο Πηνειός.

Η έντονη χθεσινοβραδινή βροχόπτωση, είχε σαν αποτέλεσμα να υπερχειλίσει ο Πηνειός σε πολλά σημεία. Η στάθμη ανεβαίνει συνεχώς επικίνδυνα και αυτή την ώρα έχουν πλημυρίσει τα αγροκτήματα του Παραποτάμου, Βαλομανδρίου. Μεγάλες ποσότητες νερού κατεβάζει και ο Πορτάϊκός ποταμός καθώς και όλοι οι παραπόταμοι του Πηνειού.
Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτό που τραβήχτηκαν πριν από 10 λεπτά.
Αργότερα θα έχουμε πολλές εικόνες καθώς και βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα...