Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Γιόρτασε την άνοδο ο Α.Ο. Φήκης απόψε, βάζοντας κρασί στο… «Αυλάκι».

Ο φακός του «ΤρίκαλαΟΛΑ», βρέθηκε πριν λίγο στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Π.Ο. Φήκης, για την άνοδο της ομάδας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που στην αρχή της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, ξεκίνησαν από τον Π.Ο. φήκης. Οι τιμώμενοι ποδοσφαιριστές ήταν: Γιώργος Κολτσίδας, Βαγγέλης Νασιάκος και Σάκης Τσιρογιάννης. Αναμονή (τις επόμενες ημέρες) για πλήρες κείμενο, πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.
Σημ. Απολαυστικός ο Πρόεδρος Δημήτρης Ντόγκας. Πρόεδρε έδωσες ρέστα! Τον Πρόεδρο θα τον απολαύσετε στο βίντεο. Αυτή τη στιγμή που αναρτήζεται το θέμα στο ΤρίκαλαΟΛΑ, το γλέντι ακόμη συνεχίζεται.
Υ.Γ. Ζητούμε συγνώμη για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών των απονομών. Λόγω λάθους στην επιλογή προγράμματος, οι απονομές του Σάκη Τσιρογιάννη και του Βαγγέλη Νασιάκου (Κώστας Νασιάκος ξάδερφος του Βαγγέλη), δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η απονομή του Γιώργου Κολτσίδα από τον Υφυπουργό κ. Νίκο Λέγκα, στην προσπάθειά μας να την κάνουμε καλύτερη την σβήσαμε κατά λάθος κι έτσι οι στάσεις της απονομής που βλέπετε, επιλέχθηκαν μέσα από την ταινία του βίντεο.
Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε με βίντεο και φωτογραφίες συγχρόνως, τις ωραίες αυτές στιγμές, κάναμε και λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!