Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Δεν άντεξε άλλο ο Στέλιος Βάσκος και εγκατέλειψε.

Περίπου στις 17:30 και ενώ βρισκόταν πριν τη Θεσσαλονίκη, σταμάτησε την υπερβατική προσπάθειά του ο μεγάλος Έλληνας ποδηλάτης Στέλιος Βάσκος. Όπως σας είχαμε αναφέρει στην προηγούμενη ανάρτηση του «ΤρίκαλαΟΛΑ», στην περιοχή επικρατούσαν δυνατοί πλαγιομετωπικοί άνεμοι που συντέλεσαν στο να ανακόψουν την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Στέλιου Βάσκου. Ο Στέλιος εξαντλημένος, είχε το ψυχικό σθένος να αναγγείλει στους συνοδούς του ότι εγκαταλείπει την προσπάθειά του. Με τη συνοδεία του γιατρού της αποστολής κ. Παπαδάκου, ο Στέλιος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προληπτικά. Η υγεία του εκτός της εξάντλησης δεν διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. που μεταφέρει τον Στέλιο Βάσκο στα Τρίκαλα, είναι ο Γιώργος Ζαρογιάννης και ο Αλέξανδρος Αλεξανδρής. Το πλήρωμα περίμενε την αποστολή σήμερα στην Ασπροβάλτα και θα συνόδευε τον Στέλιο μέχρι τον τερματισμό του στα Τρίκαλα.
Για όλους εμάς τους Τρικαλινούς και τους Έλληνες της οικουμένης, ο Στέλιος μέχρι εδώ που έφτασε, είναι σα να έχει πετύχει τον μεγάλο άθλο και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο σε αυτόν, όσο και σε όλα τα μέλη της αποστολής.

Γυρίζουν στα Τρίκαλα ΝΙΚΗΤΕΣ.
Ο Στέλιος Βάσκος έχει διανύσει συνολικά 1340 χλμ. σε 53 ώρες και 30 λεπτά, χωρίς να κατέβει από το ποδήλατό του!!!
Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γρηγόρης Πράπας, θα γίνει υποδοχή στο Στέλιο Βάσκο στις 9 σήμερα το βράδυ, έξω από το δημαρχείο Τρικάλων. Να είμαστε όλοι εκεί.

Σημ. Ο Βάσκος δεν εγκατέλειψε, αλλά σταμάτησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!