Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου αγοριού από πτώση σιδερένιας εξώπορτας.

Παραλίγο τραγωδία σήμερα στις 7 η ώρα το απόγευμα στον Πυργετό Τρικάλων. Δύο αδερφάκια, ενώ έπαιζαν στο γήπεδο του Πυργετού, καταπλακώθηκαν από τη μεγάλη σιδερένια εξώπορτα του γηπέδου, βάρους περίπου 150 κιλών. Το συμβάν έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους γονείς που ήταν κοντά και αμέσως μετέφεραν τα δύο παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Σοβαρά τραυματίστηκε το 4χρονο αγοράκι Φ.Κ., το οποίο φέρει πολλαπλά κατάγματα και άλλα τραύματα, κυρίως στο πρόσωπο, άνω και κάτω γνάθο, ζυγωματικά και ρινικό οστό. Περισσότερο τυχερή στάθηκε η μικρότερη αδερφούλα του αγοριού, η 2,5 ετών Γ.Κ. Το κοριτσάκι είχε μόνο ένα θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, όπου του έγινε συρραφή. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου πιθανώς να υποβληθεί σε εγχείρηση.
Μετά το συμβάν, η πόρτα μπήκε ξανά στη θέση της, όπως φαίνετε στη φωτό. Το θλιβερό συμβάν όμως έγινε και οι υπεύθυνοι του σταδίου θα πρέπει να ελέγξουν καλά τον μηχανισμό της μεγάλης συρόμενης εξώπορτας, για να μην ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό. Οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι είναι αθίγγανοι και διαμένουν στην Λευκάδα, διαμαρτύρονταν έντονα και εξαπέλυσαν πυρά κατά παντός υπευθύνου.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το σημείο που έγινε το ατύχημα. Κέντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.youtube.com/watch?v=V9EoFgIFT8g
Αργότερα θα έχουμε και τηλεφωνική επικοινωνία για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού. Νεότερη ενημέρωση (25 – 7 – 09, 11:04 π.μ.): Διαπιστώθηκε εσωτερικό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!