Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

Μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώθηκε από τον δήμο Καλλιδένδρου χθες βράδυ στο γήπεδο του Βαλτινού.

Ο κόσμος θέλει γλέντια κι αυτό αποδείχθηκε χθες βράδυ (Πέμπτη 30-7-2009), στο γήπεδο του Βαλτινού. Ο δήμος Καλλιδένδρου διοργάνωσε μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά, με τη συμμετοχή πολυμελούς ορχήστρας αποτελούμενοι από γνωστούς τραγουδιστές. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και υπολογίζεται πως 1.000 περίπου άτομα έδωσαν το παρόν, από τα Δ.Δ. του δήμου Καλλιδένδρου και από άλλες περιοχές του Νομού Τρικάλων. Στην προσφώνησή του ο δήμαρχος Καλλιδένδρου κ. Κώστας Γκαμπλιώνης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή και ανέφερε πως η επιλογή να γίνει αυτή η εκδήλωση ήταν πετυχημένη. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους δύο αντιδημάρχους, τον κ. Γιώργο Φέκο και τον κ. Κώστα Μπακάλη για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ακόμη, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων του δήμου, για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους στην εκδήλωση (περισσότερα βλ. σχετικό βίντεο). Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Ακολούθησε ο χορός των επίσημων προσκεκλημένων και μετά η πίστα γέμισε από κόσμο και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο δήμαρχος Κόζιακα κ. Κίμων Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης, ο δήμαρχος Φαλώρειας κ. Αντώνης Ντιντής, η πολιτευτής κ. Λόρεν Κασοπούλου, ο Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γιώργος Καπέλος, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Καλλιδένδρου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Τ.Δ. του δήμου κ.α.
Ιδιαίτερη και με ηθικό δίδαγμα, ήταν η συμμετοχή όλων μαζί των ποδοσφαιρικών σωματείων του δήμου Καλλιδένδρου, ποδοσφαιριστές και παράγοντες μαζί, οι οποίοι έστησαν την καντίνα με τα σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά και ποτά.
Σχ. Άντε τώρα αυτοί να παίξουν αντίπαλοι…

Το γλέντι συνεχίζεται μέχρι και αυτή τη στιγμή που κάνουμε την ανάρτηση στο site.
Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο της βραδιάς, σε ανάλυση 640x480, μέσα από το You Tube κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/2/Dz600EXkg6s
Δείτε το 2ο μέρος του βίντεο “Tσιφτετέλια”, σε ανάλυση 640x480, μέσα από το You Tube στονπαρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/1/CmerV3UqzdQ
Αναμονή για το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ.
Σημ. Η 1η, 2η, 16η, 17η και 18η φωτό από κάτω προς τα πάνω, είναι από την καντίνα με τα σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά και ποτά, που λειτούργησε υπ’ ευθύνη των παιχτών και των παραγόντων, όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων μαζί, του δήμου Καλλιδένδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!