Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Συνδύασε θέατρο και τραγούδι… «Η Μαρουσιάνα το κορίτσι της Πίνδου»

Μια όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε χθες βράδυ (Τρίτη 11-8-2009), στη Φιλύρα του δήμου Πιαλείων Τρικάλων. Το παραδοσιακό θέατρο Ξυλοπάρικου, στα πλαίσια των περιοδειών του και στα πλαίσια των «Τσιτσανίων 2009», παρουσίασε τη νέα κωμωδία «Η Μαρουσιάνα το κορίτσι της Πίνδου», με συντονιστή τον μοναδικό Βασίλη Μπιλιάλη. Μετά την παράσταση, ορχήστρα με Τρικαλινούς καλλιτέχνες, παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα, με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Στην ορχήστρα συμμετείχαν: Στα δημοτικά, ο Γιώργος Κολτσίδας κλαρίνο, Δημήτρης Χατζής τραγούδι, Γιάννης Σούλτης βιολί, Μιχάλης Παλμουτσής κιθάρα και Γιώργος Ντίνας κρουστά. Στα λαϊκά, ήταν ο διαχρονικός Νίκος Σιάφης (γεια σου Νικολάκη μεγάλε…) στο τραγούδι και ο Ευθύμης Γρηγορίου στο μπουζούκι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο δήμαρχος Πιαλείων κ. Χρήστος Μάμαλης, οι αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου.
Ο Νομάρχης δοκίμασε την τύχη του στο μικρόφωνο και ως τραγουδιστής και τα κατάφερε μια χαρά, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ο Νομάρχης μας αποδείχθηκε πως έχει καλλιτεχνική φλέβα.
Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο μέσα από το You Tube, σε ανάλυση 640X480, με την ερμήνευση ενός δημοτικού τραγουδιού, σε άρτια εκτέλεση από την ορχήστρα. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/0/A6Vh53j7uZE
Σημ.
Υπάρχουν κι άλλες φωτό από την εκδήλωση, μαζί με ένα ακόμη βίντεο, τα οποία θα αναρτήσουμε άλλη μέρα. Νίκο και Αποστόλη δε ξέχασα τις φωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!