Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Σημαντικά έργα για δύο δήμους του Νομού Τρικάλων, εξήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.

Τους δήμους Βασιλικής και Πιαλείων επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, εξαγγέλλοντας σημαντικά αρδευτικά έργα. Το δημαρχείο Βασιλικής το επισκέφθηκε το απόγευμα και εξήγγειλε αρδευτικά έργα σε δ.δ. του δήμου. Το βράδυ επισκέφθηκε το δημαρχείο Πιαλείας, όπου εξήγγειλε την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στα δ.δ. του Ελευθεροχωρίου, Φήκης και Λιλής. Επίσης, εξήγγειλε το έργο αγροτικής οδοποιίας στο δ.δ. της Φιλύρας. Ο κ. Χατζηγάκης ανακοίνωσε επίσης πως το υπουργείο μελετά μέτρα στήριξης των αγροτών, αλλά και των κτηνοτρόφων. Ο δήμος Πιαλείων ως γνωστό, καλύπτει περίπου το 70% της παραγωγής κρέατος στο Νομό Τρικάλων. Στο δημαρχείο Πιαλείων παρίσταντο ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτης Γκούπας, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Αντινομάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης και οι Νομαρχιακοί σύμβουλοι Γιώργος Γεωργίου, Αχιλλέας Αλεξίου και Δημήτρης Τσίγκας. Από πλευράς δήμου Πιαλείων παρίσταντο ο δήμαρχος κ. Χρήστος Μάμαλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ηλίας Μητσιάκης και Ευάγγελος Κεραμίδας, ο Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Μαράβας, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο, ο κ. Χατζηγάκης μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους, δείπνισαν στην ταβέρνα «Το Αυλάκι» στη Φήκη.
Σημ. Ο φακός του trikalaola βρέθηκε στη ταβέρνα την ώρα που ο υπουργός μαζί με το επιτελείο του έφευγαν, ενώ προλάβαμε το δήμαρχο μαζί με τους Αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη δήλωση του δημάρχου Πιαλείων κ. Χρήστου Μάμαλη, για την επίσκεψη του υπουργού σε ανάλυση 640X480. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο του You Tube: http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/uploads/0/-__kFBl_24k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!