Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

2η συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής – διακομματικής επιτροπής για τις εκλογές.

Στη σημερινή (14 Σεπτεμβρίου 2009), δεύτερη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής-διακομματικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου συμμετείχαν οι κ.κ. Κώστας Τρέλης και Γιώργος Καρανάσιος (εκπρόσωποι της Ν.Δ.), Θανάσης Τσιάρας (εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Γιώργος Καΐκης (εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.) Χρήστος Τσιόλας (εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.), Γιώργος Χονδρός (εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), Σιλβή Τσάλα (εκπρόσωπος της «Ανταρσίας») και Ευαγγελία Σαπουνά (εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. μ-λ).
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και καθορίστηκαν οριστικά οι χώροι που τα κόμματα θα τοποθετήσουν τα πανώ και τις γιγαντοαφίσες τους, μοιράστηκαν οι θέσεις στις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ καθώς και οι θέσεις των ξύλινων περιπτέρων που θα χρησιμοποιήσουν τα κόμματα ενόψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Ακόμη οριστικοποιήθηκαν και οι ημερομηνίες στις οποίες τα κόμματα θα πραγματοποιήσουν τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα. Συμφώνησαν λοιπόν:
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον χώρο του ξενοδοχείου «Αχίλειον».
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. επίσης στον χώρο του ξενοδοχείου «Αχίλειον» και προς τον χώρο του εκλογικού κέντρου του κόμματος.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε. επίσης στον χώρο του ξενοδοχείου «Αχίλειον».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!