Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Από τη Ν.Δ. στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Είχαμε μια Κυβέρνηση για κλάματα, ελπίζω μετά τις εκλογές να μην έχουμε μια Κυβέρνηση για γέλια».

Την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γ. Καρατζαφέρη.
«Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας - τους Αθηναίους και τις Αθηναίες - που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάρας μετά τη συνάντηση.
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Με τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα έχουμε μια κοινή πορεία στη δημοσιογραφία 40 ετών. Συναντιόμαστε τώρα και πολιτικά. Έχουμε κοινές σκέψεις και ιδέες για την πατρίδα. Ο Δ. Κωνσταντάρας είναι ένας Βουλευτής με περγαμηνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει την πληρότητα εκείνη που αναζητά ο ΛΑ.Ο.Σ».
Όπως εξάλλου έκανε γνωστό ο κ. Καρατζαφέρης, «μαζί με το Δ. Κωνσταντάρα είναι και μια άλλη ομάδα - σημαντική - βουλευτών, των οποίων εξετάζουμε κατά περίπτωση την δικά τους θέση, για να ενταχθούν στο ΛΑ.Ο.Σ.».
«Να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις, ισάξιες και δυναμικές όπως του Δ. Κωνσταντάρα. Δημήτρη καλό βόλι!...», κατέληξε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..
Ερωτηθείς έξω από τη Βουλή αν σκοπεύει να προσελκύσει στο κόμμα του κι άλλους ανθρώπους από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης απήντησε: «Το θέμα δεν είναι τι βολεύει εμάς, αλλά τι εξυπηρετεί τον τόπο. Άλλωστε τα δικά μας ποσοστά εμφανίζονται να είναι υψηλά. Δεν κοιτάζω μόνο βιογραφικά από το χώρο της Ν.Δ. αλλά και ανθρώπων από άλλους χώρους».
Στην ερώτηση τέλος, αν προβλέπει αυτοδυναμία για τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Είχαμε μια Κυβέρνηση για κλάματα, ελπίζω μετά τις εκλογές να μην έχουμε μια Κυβέρνηση για γέλια».
Πηγή: sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!