Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο συμπολίτης Κώστας Κρομύδας σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, αρχίζει η νέα καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης». Στη νέα σειρά θα δούμε και τον συμπολίτη μας Κώστα Κρομμύδα. Ο Κώστας εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες, στις οποίες θα αναφερθούμε άλλη στιγμή. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει και η Κάτια Δανδουλάκη που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Κώστα θα έχεις ένθερμο κοινό από τα Τρίκαλα.
… H Κάτια αφήνει το εγγόνι της σε ένα ορφανοτροφείο και σκηνοθετεί το θάνατό του... Η Ελπίδα μεγαλώνει με την επιθυμία να ανακαλύψει την ταυτότητά της και παράλληλα ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο της μαγειρικής. Η Ξένια, η καλύτερή της φίλη, ονειρεύεται τη δόξα και το χρήμα. Μαζί θα αφήσουν το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν για να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και να ζήσουν τη ζωή τους. Μόνο που όταν η Ξένια ανακαλύψει κρυφά πως η ζάπλουτη Κάτια, που έχει τη μεγαλύτερη επιχείρηση catering της χώρας είναι η γιαγιά της Ελπίδας, θα αποφασίσει να ζήσει...τη ζωή της άλλης. Πόσο μακριά όμως μπορεί να φτάσει ένα ψέμα; H προδοσία, το όνειρο και ο έρωτας, σε ένα ντόμινο από ψέματα και αποκαλύψεις στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του mega με την ανεπανάληπτη Κάτια Δανδουλάκη στη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή.
Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Όθωνας Μεταξάς, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνος Παπαγιάννης, Ευδοκία Ρουμελιώτη Κώστας Αποστολάκης, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Νίκη Παλληκαράκη, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού και στον ρόλο του Δρ Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης.Πρωτότυπο σενάριο: Pablo Serra & Erika JohansonΔιασκευή σεναρίου: Γιώργος ΧρυσοβιτσάνοςΣκηνοθεσία: Δημήτρης ΑρβανίτηςΕκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!