Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ευρωπαϊκά Βραβεία 2009! Η δική σας ψήφος είναι η πιο σημαντική!

Στις 24 Αυγούστου, στις Βρυξέλλες, ανακοινώθηκαν οι 52 φιναλίστ των 4 κατηγοριών των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων eGovernment Awards, οι οποίοι ξεχώρισαν ανάμεσα από 260, από 34 Ευρωπαϊκές χώρες, (http://www.epractice.eu/en/awardsfinalists2009) για τη σημαντική συνεισφορά τους και αποδοτικότητα σε σχέση με τις υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Ο Δήμος Τρικκαίων, με το πρωτοποριακό έργο eDialogos (
http://www.epractice.eu/cases/eDialogos) είναι ένας από τους 24 φιναλίστ της κατηγορίας 2α. «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Ενδυναμώνοντας τους πολίτες» (http://www.epractice.eu/en/awards/finalists#category2a) και διεκδικεί ένα από τα 4 μεγάλα βραβεία.
Όλοι οι πολίτες της Ευρώπης, ως τελικοί αποδέκτες των ευρυζωνικών υποδομών και των ψηφιακών έργων, μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το διαγωνισμό και να ψηφίσουν τις 3 καλύτερες υποψηφιότητες. Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα μόλις λεπτά, αρκεί να κάνετε εγγραφή στο link
http://www.epractice.eu/en/awards/rules και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Ψηφίστε και κερδίστε μία ελεύθερη συμμετοχή στην τελετή απονομής των βραβείων στη Σουηδία!
Η τελική «αναμέτρηση» θα λάβει χώρα σε μία έκθεση, αφιερωμένη στα Ευρωπαϊκά Βραβεία, στο Malmo της Σουηδίας από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, όπου κριτές από όλη την Ευρώπη θα ψηφίσουν με τη σειρά τους και με τα δικά τους κριτήρια, τα καλύτερα έργα.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19 Νοεμβρίου, μετά από συμψηφισμό της γνώμης του Ευρωπαϊκού κοινού και των κριτών.
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Δήμου Τρικκαίων και του eDialogos, συμμετέχοντας ενεργά στα Ευρωπαϊκά δρώμενα, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία της χρονιάς!
Τμήμα επικοινωνίας
e-Trikala A.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!