Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ποιανού Τρικαλινού το όνομα συζητήθηκε έντονα χθες για Υπουργοποίηση;

Ο Νόμος Τρικάλων στη Νέα Βουλή θα εκπροσωπείται από 4 κυβερνητικούς βουλευτές. Οι 3 είναι, ο κ. Χάϊδος, ο κ. Μαγκούφης η κα. Μερεντίτη που εξελέγησαν με τους σταυρούς προτίμησης. Ο τέταρτος της παρέας, θα είναι ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, που ο κ. Παπανδρέου τον επέλεξε στο Επικρατείας και από χθες το πρωί, συζητήθηκε έντονα το όνομά του στους κύκλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για ενδεχόμενη Υπουργοποίησή του και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υγείας.
Ο κ. Μόσιαλος είναι σύμβουλος του κ. Παπανδρέου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, και έχει μεγάλη εμπειρία γύρο από το χώρο της Υγείας. Είναι επικεφαλής του Κέντρου για την Πολιτική και την Οικονομία της Υγείας του London School of Economics και είναι στη διεύθυνση του παρατηρητηρίου για τη Μελέτη των Συστημάτων της Υγείας. Ακόμη, είναι επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Παρίσι.
Ένας τεχνοκράτης Υπουργός δηλαδή.
Βεβαίως ο Τρικαλινός λαός, περιμένει να δει κι άλλον Τρικαλινό βουλευτή να γίνει Υπουργός. Είδομεν. Την ώρα που ο κ. Μόσιαλος βρισκόταν στην Αθήνα, η μητέρα του βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα επινίκια. Όπως μας είπε η συμπαθητική κα. Βασιλική Μόσιαλου, σαν μάνα που είναι, χαίρεται πάρα πολύ για το γιο της, που επιλέγει από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου στο Επικρατείας. Τώρα αν προκύψει και κανένα Υπουργείο, θα χαρεί ακόμη περισσότερο η κυρά Βασιλική. Στη φωτό από κάτω στο κέντρο η κα. Βασιλική Μόσιαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!