Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ κ. Κ.Π

Του Χρήστου Μακρυγιάννη
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ να ασχολείται ο κ. Κ.Π της Εφημερίδας ΕΡΕΥΝΑ μαζί μου. Φαίνεται ότι πιάσαμε ήδη δουλειά ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
Κ. Κ.Π στην τρίτη σελίδα της 13/10/2009 στην στήλη πολιτικό /ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ αναφέρεστε σε παράγραφο της επιστολής μου για τα ελληνικά του κ. Παπανδρέου, μήπως δεν το είπε ; μήπως το είπε κάπως αλλιώς και δεν το καταλάβαμε;. Oχι, βέβαια υπάρχει το video σε όλα τα sites ,κ. Κ.Π επίσης για τα λεγόμενα του Κ. ΧΑΙΔΟΥ υπάρχει video από ομιλία του στην ΒΟΥΛΗ που έπαιξε και σε εκπομπή του Λάκη Λαζοπουλου. Yπάρχει και αυτό στο διαδίκτυο αλλά τέτοια θα λέμε τώρα ; ξέρεις από ιντερνετ ; .!!!!
Στο θέμα μας τώρα η Μ.Ε.Θ του Νοσοκομείου Τρικάλων υπάρχει και δεν είναι έργο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε του κυρίου Χαιδου .Αναφερόμουν σε Μονάδα εντατικής Ιατρικής ή Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας 'η Στεφανιαία Μονάδα ή όπως αλλιώς θέλετε που αν πάθετε έμφραγμα, όπως συνέβη στην μητέρα μου την περίοδο των εκλογών θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Aλλά φαίνεται ότι εσείς δεν γνωρίζετε, εγώ μπορεί να μην ξέρω από πολιτική είδα και αυτούς που ξέρουν τι έκαναν και τι προσέφεραν στον νομό Τρικάλων και στον τόπο γενικότερα .
.Καμαρώστε κ Κ.Π ολόκληρος νομός και δεν έχουμε ένα αιμοδυναμικό εργαστήριο για απλή στενογραφία, για μια απλή αγγειοπλαστική (μπαλονάκι ) που γίνεται από έναν απλό καρδιολόγο .
Αντί να τα καυτηριάσετε αυτά ασχολείστε με αλλότρια
Θα καταλάβαινα αν απαντούσε το γραφείο του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τον κ. Παπανδρέου ή το πολιτικό γραφείο του κ. Χαιδου αλλά εσείς κ Κ.Π τι ζόρι τραβάτε; αντιπολίτευση στο ΛΑ.Ο.Σ ή απαξίωση των στελεχών ; σας πληροφορούμε ότι απλά δεν μασάμε και περιμένουμε εδώ να δούμε την( υγεία να πετάξει ) γιατί ξέρετε πληρώνουμε και εμείς αγαπητέ για την υγεία .
Όσο κύριε κ Κ.Π αν είναι δύσκολη η πολιτική δεν καιγόμαστε κιόλας ,το δύσκολο όμως είναι να είσαι σωστός και δίκαιος δημοσιογράφος, εκδότης, παραγωγός ραδιοφώνου ,Αξιωματικός κ.λ.π
Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
Υ.Γ συγγνώμη που δεν γράφω το όνομα σας αλλά υπογράφεται ως Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!