Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Γυμναστικές επιδείξεις στο Τραμπολίνο από τους αθλητές του Γ.Α.Σ. ΦΙΚΟΣ

Γέμισε μικρούς μαθητές και μελλοντικοί αθλητές, σήμερα το πρωί το Γυμναστήριο Φήκης. Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, Φήκης, Φιλύρας και Αγίου Βησσαρίωνα, συνοδεία των δασκάλων, παρακολούθησαν τις γυμναστικές επιδείξεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές του Γ.Α.Σ. ΦΙΚΟΣ. Ενθουσιασμένοι έμειναν οι δάσκαλοι και οι μαθητές από την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των ασκήσεων.
Συστηματική δουλειά γίνεται στον Γ.Α.Σ. ΦΙΚΟΣ.
Ο Γ.Α.Σ. (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος) ΦΙΚΟΣ ιδρύθηκε το έτος 2000 και είναι μέλος της Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία). Προπονητής είναι ο Βούλγαρος Peter Videf, παλιός πρωταθλητής στον ακροβατικό διάδρομο και είναι στην Ελλάδα από το 1993. Ο σύλλογος έχει έως τώρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Παγκόσμιο. Φέτος τον Ιούνιο, ο σύλλογος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Καβάλα με καλές διακρίσεις. Ο Σπύρος Ντόγκας πήρε ασημένιο μετάλλιο στο διπλό μίνι τραμπ και χάλκινο στο Τραμπολίνο στους Παμπαίδες Α’. Χάλικινο στο ομαδικό διπλό μίνι τραμπ πήραν οι: Αφροδίτη Κουτή, Κλεονίκη Μανούρα, Αθανασία Μανούρα και Στεφανία Τζημοπούλου.
Η Όλια Τσιρογιάννη ήρθε 4η στο διπλό μίνι τραμπ, ο Ευθύμης Σαλέπης 9ος στη γενική. Ο Θανάσης Αμβράζης 10ος στη γενική και η Ρέα Σκαμπαρδώνη έκανε καλή εμφάνιση στον ακροβατικό διάδρομο. Οι αθλητές που είναι στο σύλλογο, είναι από τη Φήκη, τα γύρω χωριά και από τα Τρίκαλα. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά τα απογεύματα. Υπάρχει το τμήμα αρχαρίων και προχωρημένων. Σκοπός των υπευθύνων, είναι να πλαισιώσουν το σύλλογο περισσότερα παιδιά. Το γεγονός ότι υπάρχει στην επαρχία (εκτός πόλης Τρικάλων) ένα σύλλογος που στεγάζεται σε κλειστό γυμναστήριο, είναι ένα συν για τους γονείς και για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Τραμπολίνο. Ο σύλλογος, όπως και κάθε σύλλογος που είναι στην επαρχία, θα πρέπει να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τον τοπικό δήμο και από την πολιτεία γενικότερα. Αν θέλουμε να μιλάμε για αποκέντρωση και να μην ερημώνει η ύπαιθρος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες ανάγκες που από μόνος ο σύλλογος του ΦΙΚΟΣ δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως είναι ο καθαρισμός και το βάψιμο του γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!