Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Σύσκεψη των διευθύνσεων των υπηρεσιών στο δήμο Τρικάλων.

Σύσκεψη όλων των διευθύνσεων των υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου. Παρόντες ήταν όλου οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών καθώς επίσης και όλοι οι αρμόδιοι για την σύνταξη του ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου, ενώ εισηγητής των προτάσεων, οδηγιών και διευκρινήσεων για την σύνταξή του ήταν ο Διευθυντής Προγραμματισμού κ. Γιώργος Χαρίσης.
Ο κ. Χαρίσης περίγραψε τις λεπτομέρειες της σύνταξης του ετήσιου προγράμματος δράσης καθώς επίσης στις τροποποιήσεις που θα πρέπει να υπάρξουν προκειμένου να ξεπερασθούν ορισμένες δυσκολίες ή συγχύσεις όσον αφορά τις αρμοδιότητες των τμημάτων.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο κατάρτισης του ετήσιου προγράμματος δράσης κάθε διεύθυνση του Δήμου Τρικκαίων θα προχωρά στην καταγραφή των μεταβολών που επέρχονται στο τμήμα, όπως επίσης των ενεργειών που απαιτούνται στους τομείς δραστηριότητας του συγκεκριμένου τμήματος.
Ακόμη θα πρέπει να συντάσσει ένα ενδεικτικό παραγραμματισμό του κόστους που απαιτείται για την υλοποίηση του προγράμματος έργων.
Τέλος θα πρέπει να προτάσσει ενδεικτικό προγραμματισμό επενδύσεων που το κάθε τμήμα επιθυμεί να υλοποιήσει.
Παρεμβαίνοντας ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι πράγματι απαιτείται ορθολογικότερος προγραμματισμός από κάθε τμήμα του Δήμου Τρικκαίων και ότι οι οποιεσδήποτε δυσκολίες στη σύνταξη του νέου ετήσιου προγράμματος δράσης σταδιακά θα ξεπερασθούν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!