Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Στο δημαρχείο Τρικάλων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου δημοτικού.

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκε σήμερα (12 Νοεμβρίου 2009) στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων που βρίσκεται στην περιοχή των Σαραγίων. Στη συνάντηση παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Αργυροπούλου και Δημήτρης Παζαΐτης...
Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχολείο της πόλης. Έγινε αρχικά αναφορά στο θέμα της μεταφοράς του Νηπιαγωγείου που λειτουργεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού με αποτέλεσμα να περιορίζεται πολύ ο χώρος προαυλισμού των μαθητών του σχολείου. Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι ήδη έχει συμφωνηθεί και με την Νομαρχία η μεταφορά του εν λόγω Νηπιαγωγείου δίπλα από την είσοδο της ΚΟΜΔΕ στα Σαράγια, σε ένα χώρο που και οι κάτοικοι και γονείς επίσης συμφωνούν.
Ακόμη έγινε συζήτηση για επιπλέον προβλήματα, όπως τα μικρά πεζοδρόμια που πρέπει να τσιμεντωθούν προκειμένου να μην εμποδίζουν την διέλευση των μαθητών, η έλλειψη διαβάσεων στις οδούς καθώς και η δημιουργία δενδροστοιχίας που να λειτουργεί και ως ηχοπέτασμα στην αυλή του σχολείου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!