Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Παρουσιάστηκε η μελέτη για τον αυτοκινητόδρομο Ε-65

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου σύσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής παρουσία όλων των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, όπου και παρουσιάστηκε η μελέτη της οδού Ε-65 και συγκεκριμένα στο τμήμα της που διέρχεται πλησίον της πόλης των Τρικάλων...
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Σακκάς, ο πρώην Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Κατσαρός και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Τσιάρας, Θανάσης Βαβύλης, Γιώργος Καΐκης, Ζήσης Γκουγκουστάμος και Απόστολος Κολότσιος.
Την σχετική ενημέρωση επί της μελέτης έκαναν οι εκπρόσωποι της Εγνατίας Α.Ε. κ.κ. Πέγιος και Καμτζίδης οι οποίοι και παρουσίασαν αναλυτικά την πορεία από όπου θα διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας καθώς επίσης και τους ανισόπεδους κόμβους από όπου θα διέρχονται οι επαρχιακοί οδοί της περιοχής μας.
Πρόβλημα ανέκυψε όταν, σύμφωνα με την μελέτη του Ε-65, προβλέπεται μόνον ένας ανισόπεδος κόμβος εισόδου και εξόδου που να συνδέει την πόλη των Τρικάλων με τον αυτοκινητόδρομο. Συγκεκριμένα αυτή η σύνδεση, σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται στην περιοχή μεταξύ του Λογγακίου και της Κρηνίτσας, ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε τόσο ο Δήμαρχος όσο και όλοι οι παριστάμενοι θα πρέπει να κατασκευασθεί μία ακόμη είσοδος-έξοδος στην περιοχή του Λόγγου που να εξυπηρετεί όσους έρχονται από Αθήνα με κατεύθυνση τις δυτικές περιοχές της πόλης και του Νομού Τρικάλων.
Συμφωνήθηκε λοιπόν αφενός το θέμα να συζητηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αφετέρου το θέμα της κατασκευής της δεύτερης εισόδου-εξόδου να τεθεί στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ) καθώς και στην κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει επίλυση του προβλήματος.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

Νίκος Σαλέπης είπε...

Άντε να ξεκινήσει ένα από τα πιο σημαντικά έργα που θα βγάλει από την απομόνωση τα Τρίκαλα που είναι και στο κέντρο της Ελλάδας!
Πριν από 2 δευτερόλεπτα · Διαγραφή

varelogiannis photos & videos είπε...

Άντε Σαλέπη όταν για να πας στην Αθήνα θα πληρώνεις 50 ευρώ διόδια και 40 ευρώ βεντζίνα θα κλαίς
Ρε αυτά τα έργα γίνονται για τις εταιρίες ρεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!