Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελία του δημοσιογράφου του trikalacity.gr Χάρη Μαντέλλου

Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι,
Στην ιστοσελίδα fatsimare και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου αναρτήθηκε ένα, κατά την γνώμη μου κατάπτυστο λιβελογράφημα στο οποίο αναφέρεται ότι το 90% των ειδήσεων του trikalacity είναι κλεμμένες ειδήσεις από τον τοπικό Τύπο...
Ασφαλώς ο γνωστός σε όλους μας κύριος που το έγραψε θα κληθεί να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη καθώς έχω δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες μέσω του δικηγόρου μου με την κατάθεση αγωγής και μήνυσης. Θα πρέπει λοιπόν να αποδείξει από το εδώλιο του κατηγορουμένου τα όσα ισχυρίζεται περί κλεμμένων ειδήσεων.
Επίσης θα πρέπει να απαντήσει πως αυτοαναγορεύεται σε υπερασπιστή των δικαιωμάτων των εφημερίδων που δεν νομίζω ότι οι εφημερίδες το έχουνε ανάγκη και μάλιστα στην συγκεκριμένη υπόθεση μιας και υπάρχει μεταξύ του trikalacity και αυτών μία άριστη συνεργασία.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν από εδώ και στο εξής να βάλλει κατά του trikalacity με κακόβουλα και αστήρικτα σχόλια και δεν διαπραγματεύομαι την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και τον καθημερινό αγώνα τον δικό μου και των συνεργατών μου με κανέναν υστερόβουλο και κακοήθη κύριο.
Χάρης Μαντέλλος
Δημοσιογραφικός Υπεύθυνος trikalacity.gr

1 σχόλιο:

Δημήτρης Μπουντούρης είπε...

Καλά, το cLopy-paste είναι γνωστή μέθοδος στα ειδησεογραφικά site (ειδικά στα τοπικά!), αλλά δε θα έλεγα ότι το trikalacity εχει κάνει χοντράδες που έχω δει σε άλλα τρικαλινά site... Ακόμη και εφημερίδες!

Και στην τελική, ο Χάρης υπογράφει σχεδόν όλα τα κείμενα στο trikalacity.. Και έχω δει ότι σε διαφορετική περίπτωση γράφει την πηγή της είδησης.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!