Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Μπορεί το κρύο να ήταν τσουχτερό, η βροχή συνεχής, αλλά η διάθεση των αθλητών, των θεατών και των διοργανωτών ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Αν ο καιρός ήταν καλύτερος, τότε σίγουρα η συμμετοχή στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων θα ήταν πολύ μεγάλη...

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Όπως και να 'χει όλοι ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα δίνοντας παράλληλα το μήνυμα που ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων θέλησε να περάσει με τον αγώνα αυτό. Το τρέξιμο είναι πρωτίστως "υγεία" και η συμμετοχή σε οποιοδήποτε λαϊκό αγώνα δρόμου είναι νίκη από μόνη της. Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς κατάφερε να αγγίξει μερικούς ανθρώπους με αυτήν την προσπάθεια του, φέρνοντάς τους σε επαφή με το άθλημα και τους εύχεται να συνεχίσουν το δρόμο αυτό της άθλησης που τόσα έχει να προσφέρει.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, που κι αυτό προσφέρει με τη σειρά του τα δικά του συναισθήματα, στα 5.000μ και στις κατηγορίες των ανδρών, αλλά και των γυναικών τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν φοιτητές της ομάδας της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στους άνδρες κατέλαβε σε απόσταση αναπνοής και με διαφορά μόλις ενός δευτερολέπτου, ο Τριδημάς Ευάγγελος με 2ο τον Ιωάννου Θωμά, αμφότεροι της ομάδας της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Αχιλλέας Χριστάνας του Σ.Δ.Τρικάλων. Στην κατηγορία των γυναικών την 1η θέση κατέλαβε η Παπακωστοπούλου Πηνελόπη της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων με 2η την Αλεξίου Κατερίνα του Σ.Δ.Τρικάλων και 3η την Πιτσιλίδου Ρένα του συλλόγου «Περικλής Δημητρίου» από την Κύπρο. ‘Οσον αφορά την κατηγορία των παίδων και τον αγώνα των 1.000μ την 1η θέση κατέλαβε ο Τσάπας Τζον, τη 2η ο Μπαρτζιώκας Κων/νος και την 3η ο Τζιουρτζιώτης Κων/νος, ενώ στη κατηγορία των κορασίδων την 1η θέση κατέλαβε η Ελένη Τσιγκαρίδα.
Από το Σ.Δ.Τρικάλων συνολικά συμμετείχαν οι δρομείς: ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΣΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΙΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΖΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οι δρομείς του Σ.Δ. Τρικάλων πρόκειται να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις νέες τους δράσεις, αγωνιστικές και μη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Σημ. Το trikalaola ανέρτησε το σχετικό φωτορεπορτάζ την ημέρα των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!