Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ο πόλεμος μόλις άρχισε………!!!!!!!!!!

Γράφει ο διαχειριστής του trikalaola Νίκος Σαλέπης.
Σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες μέσω διαδικτύου.
Κάποιος-οι μας περίμεναν στη γωνία για να μας πυροβολήσουν και μας πυροβόλησαν… δεν άντεξαν, γιατί αν δεν το έκαναν θα έσκαγαν αυτοί!!!
Μόνο που τα σκάγια εξοστρακίζονται και επειδή είναι πολλά, θα χτυπήσουν πολλούς δυστυχώς. (Mιλώ για τον ευρύτερο χώρο των Μ.Μ.Ε.).
Σίγουρα μετά από αυτό, ανοίγονται πολλοί δρόμοι, ή μάλλον καλύτερα, κλείνονται δρόμοι σε πολλά. Έλα όμως που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια…
Είναι εμφανές και γκαρίζει πως το trikalaola ενόχλησε, όχι μόνο ενόχλησε, αλλά βρήκαν τον τρόπο για να πλήξουν το γόητρο και τη «ΜΟΥΛΑΡΟ» – δουλειά που γίνεται στο site. Οι 72.475 (μέχρι στιγμής) επισκέπτες του trikalaola από τις 19 Μαΐου 2009 το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Να δούμε αν τελικά πόσο αυτές οι βολές βρήκαν το στόχο τους. Εμείς θα υποστούμε τις συνέπειες του νόμου, αν υπάρξουν στοιχεία εις βάρος μας, όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν αυτοί που έχουν άμεσο συμφέρον και θίγονται!!! και αν έχουμε παραβιάσει τις υπάρχουσες διατάξεις του εργασιακού κώδικα και αν φωτογραφίζουμε τον κάθε ασθενή, αντί να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες και αν στα 21 χρόνια υπηρεσίας έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και αν έχουμε προσφέρει στην Τρικαλινή κοινωνία. Αυτά είναι γνωστά μέσα από τις δραστηριότητες χρόνια τώρα. Μόνο που αυτός ο πόλεμος, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα υπόγειος, συνέπεσε και με την έναρξη της ιστοσελίδας trikalaola.gr οπότε καταλαβαίνετε πως τα “Γομάρια” ή τα “Μουλάρια” που θα συνεργάζονται στο trikalaola.gr θα μουλαρώσουν περισσότερο…
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το blog του trikalaola δε θα κλείσει όπως κάποιοι ευελπιστούν ή δεν θ’ ανοίξει ποτέ το trikalaola.gr Μετά απ’ αυτό τον πόλεμο, είπαμε, το trikalaola θα μουλαρώσει περισσότερο!!! (καλό αυτό για το αναγνωστικό κοινό).
Δεν έχουν όμως διανοηθεί κάποιοι, που μπορεί να φτάσει αυτός ο πόλεμος που άρχισε, τι συνέπειες θα έχει γενικά στον ευρύτερο χώρο των Μ.Μ.Ε. Θα πάρερε μία γεύση πως τις τελευταίες μέρες, το trikalaola βάλλεται παταγωδώς και αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου τυχαίο!!!!!!!!!
Σήμερα θα το εξηγήσουμε αυτό. Να ξεκαθαρίσω κάτι, πως εγώ δεν ασχολήθηκa ποτέ με το τι κάνει ο άλλος και ούτε πρόσβαλα ποτέ κανέναν. Ο πόλεμος φυσικά από σήμερα θα παιχτεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων και ένας Θεός ξέρει πότε θα τελειώσει.
Γιατί η λάσπη είναι είναι μπόλικη.
Η συνέχεια επί της οθόνης…
Με όλο το σεβασμό προς τους φίλους και αναγνώστες του trikalaola

Ο Διαχειριστής blogger Νίκος Σαλέπης
Βαλομάνδρι Τρικάλων
Δήμος Πιαλείων
Θεσσαλία GREECE
Σημ. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους από το εξωτερικό, Γερμανία, Αμερική, Καναδά, και Αυστραλία για τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Παρακαλώ όλους τους φίλους από το Facebook και όλα τα bloggs να το διαδώσουν. Ευχαριστώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΠΗ

bloger του trikalaola.blogspot.com

Μας χωρίζουν πολλά με τον κύριο Σαλέπη , αλλά με αυτόν το ευγενικό άνθρωπο μας ενώνουν περισσότερα .

Πολλά μπορείς να πεις για το Νίκο αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για μη προσφορά ο Σαλέπης προσφέρει στον συνάνθρωπο και όχι μόνο. Τον θυμάμαι πάντα σε όλες τις εθελοντικές ασκήσεις να είναι εκεί έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ,είναι άδικο να ασχολούνται με τον Νίκο ακόμη και το γραφείο του Πρωθυπουργού έμαθα ενημερώθηκε γιατί; για κάποιες φωτογραφίες από γεγονότα τροχαία . Αυτοί που κατηγορούν τον Νίκο δεν μας στέλνουν και μερικές φωτογραφίες από τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ.

Μακάρι να τρέχανε οι αρμόδιοι τόσο γρήγορα όταν καλείς ένα ασθενοφόρο και φτάνει μετά από ώρες και ποτέ δεν μάθαμε για την έκβαση του γεγονότος, εδώ μαθαίνω ότι η υπουργός υγείας ενημερώθηκε , έρχεται ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ !!!

Δεν είναι τυχαίο τώρα που η σελίδα του άρχισε να ανεβαίνει τώρα χτυπάνε τον Νίκο που τρέχει να καλύψει κάθε εκδήλωση και του ποιου μικρού χωριού .

Πόσα από τα μικρά αυτά χωριά θα ανέβαιναν στο διαδύκτιο οι εκδηλώσεις τους αν δεν ήταν ο Νίκος με την κάμερα του να αποθανατίζει τα πάντα .

Ο Σαλέπης είναι ένας ευπατρίδης της blogκοσφαιρας αγωνιστής σε βάρος του ελεύθερου χρόνο του .

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ

Φίλε μην ξεχνάς τα έλατα τα πετροβολούν όσοι δεν μπορούν να δουν την κορυφή τους.

Με εκτίμηση

Μακρυγιάννης Χρήστος

Aνώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δημήτρης Μπουντούρης είπε...

Ο πόλεμος υποκρισίας συνεχίζεται ...σε άλλο μέτωπο αυτή τη φορά! Ενοχλήθηκαν οι επαγγελματίες της cLopy-paste ενημέρωσης γιατί ένας άνθρωπος με μεράκι τρέχει (παράλληλα με τη δουλειά του) και καταγράφει ειδήσεις στο νομό, πολλές φορές κατά αποκλειστικότητα.

Με μία κατάπτυστη ανάρτηση τον κατηγορούν ότι αντί να κάνει τη δουλειά του και να μεταφέρει άμεσα παθόντες στο Νοσοκομείο, εκείνος (τραυματιοφορέας) τα φωτογράφιζε. Κάτι που σαν αναφορά και μόνο φαντάζει ηλίθια, πόσο μάλλον για κάποιον που είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και που κάνει αυτή τη δουλειά-λειτούργημα χρόνια. Μάλιστα όπως λένε ενημερώθηκαν διευθυντές, πρόεδροι, εισαγγελείς και υπουργοί, έφτασαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού (!!!).

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μόνο μεμπτό στην όλη ιστορία, θα ήταν αν ο εργαζόμενος παραμελούσε τα καθήκοντά του, ή αν φωτογραφίζοντας παθόντες παραβίαζε τα προσωπικά τους δεδομένα/ιατρικό απόρρητο. Κάτι που μπορεί (και μπορούσε) να γίνει εύκολα αντιληπτό με 2 τρόπους:

-Με μία επώνυμη καταγγελία παθόντος κατά του τραυματιοφορέα.
-Με μία παρακολούθηση του ιστολογίου του, όπου αναρτά τις "επίμαχες" φωτογραφίες και ρεπορτάζ.

Απ' ότι ξέρω, ούτε το πρώτο έγινε, ούτε και το δεύτερο (όσο καιρό τουλάχιστον το παρακολουθώ το ιστολόγιο).

Αναμένουμε εξελίξεις και εδώ λοιπόν...

http://3kala-strava-paraloga.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Νίκο εμείς σε στηρίζουμε!!
Όσοι ξαφνικά ανακάλυψαν το blog αυτό, δεν είχαν ιδέα μέχρι τώρα για τη θεματολογία του..
Είσαι θαυμάσιος άνθρωπος και σίγουρα ποτέ δε θα πόνταρες να πατήσεις επί πτωμάτων για μερικούς αναγνώστες παραπάνω!!
Είμαστε μαζί σου

MINIMARKET είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΠΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG.

Unknown είπε...

ΝΙΚΟΛΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΛΙΠΩΣ!!!

ΑΡΗΣ ΖΑΜΠΡΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!