Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η ομάδα του Στέλιου Βάσκου κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Πραγματοποιούν τα όσα έχουν υποσχεθεί, ο Στέλιος Βάσκος μαζί με την ομάδα του εγχειρήματος του περασμένου Καλοκαιριού. Φιλανθρωπικός ήταν ο σκοπός την περασμένη Παρασκευή 18-12-09 στην ταβέρνα «Η φωλιά του Κόκορα», όπου προσφέρθηκε πλούσιο γεύμα στα άτομα της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μαζί με το προσωπικό...





Εκτός από τον Στέλιο Βάσκο, παρευρίσκονταν και τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Πράπας, ο προπονητής του Στέλιου κ. Βασίλης Καμπαγιάννης και ο ταμίας κ. Ευθύμιος Μαγκουρίτσας. Ο κ. Γιώργος Τσίγκας που είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος της μονάδας, εξήρε τον χαρακτήρα του Στέλιου Βάσκου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Τα άτομα της μονάδας χάρισαν χριστουγεννιάτικα δώρα στον Στέλιο Βάσκο και την ομάδα του.

Από πλευράς της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, εξεδόθη το παρακάτω δελτίο τύπου – ευχαριστήριο.
«Ο Στέλιος Βάσκος κοντά στους φιλοξενούμενους στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Τρικάλων».

Η αναπηρία οφειλόμενη σε ψυχική διαταραχή αποτελεί την χειρότερη των συνθηκών που ένα ανθρώπινο ον μπορεί να αντιμετωπίσει και στην οποία πρέπει να ζήσει. Σε μια κοινωνία ατομική και ανασφαλή όπου η αλληλεγγύη έγινε μηχανή και πεδίο εκμετάλλευσης, σήμερα που η «καρδιά έχει γίνει πολύ σκληρή», πράξεις σαν κι αυτή του Τρικαλινού βετεράνου Πρωταθλητή ποδηλασίας Ελλάδος και Βαλκανιονίκη δείχνουν το δρόμο της ελπίδας και ενός τόπου για να ζει ο άνθρωπος ειδικά αυτός που πάσχει.
Ο επιστημονικά υπεύθυνος, το προσωπικό και όλοι οι φιλοξενούμενοι στις στεγαστικές μονάδες Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Τρικάλων, ευχαριστούν το Στέλιο για την ανθρώπινη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και αντοχή για να συνεχίσει τον αγώνα του, που στόχο έχει την ανάδειξη της δυνατότητας του ανθρώπου, την αγάπη προς την πατρίδα και την αγάπη προς τους συνανθρώπους που πάσχουν. Το βράδυ της Παρασκευής 18-12-09 ο Στέλιος Βάσκος και οι συνεργάτες του συνέφαγαν και διασκέδασαν με τους φιλοξενούμενους των μονάδων σε γνωστό κέντρο της πόλης, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.
Δείτε το σχετικό βίντεο και το φωτορεπορτάζ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!