Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Για μία ακόμη χρονιά εκατοντάδες δρομείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας έδωσαν το παρόν και έτρεξαν στον 7ο Ημιμαραθώνιο Τυρνάβου-Γιάννουλης-Λάρισας. Από τον αγώνα αυτόν δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων που συμμετείχε με πολυπληθή αποστολή...
Οι συμμετοχές στον αγώνα πάντα ήταν πολλές, φέτος όμως ξεπέρασαν και τις προβλέψειςΟι Οι συμμετοχές στον αγώνα πάντα ήταν πολλές, φέτος όμως ξεπέρασαν και τις προβλέψεις των διοργανωτών (400 συμμετοχές), γεγονός που δείχνει το ήδη διαπιστωμένο εδώ και καιρό ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα.
Ο καιρός ήταν ιδανικός με ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκειά του, γεγονός που έδωσε στους δρομείς τη δυνατότητα να ευχαριστηθούνε τη διαδρομή και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Τα πρώτα 18 χιλιόμετρα του αγώνα γίνονται στον δρόμο Τυρνάβου-Λάρισας με παράκαμψη κι από τα χωριά Αγία Σοφία και Δένδρα για να συμπληρωθεί η απόσταση, ενώ τα υπόλοιπα 3 χιλιόμετρα γίνονται παράπλευρα της κοίτης του Πηνειού που έχει διαμορφωθεί σε χώρο αναψυχής, κάτι πολύ όμορφο για τον αγώνα, αν και το συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής δυσκόλεψε λίγο τους αθλητές λόγω των συνεχών εναλλαγών στο έδαφος και την παρουσία ανηφορικών και κατηφορικών κομματιών.Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Γιάννης Χαμόδρακας, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χρήστος Χατζάκης - Καζάνης και στη τρίτη ο Βλάσης Καραβασίλης.Η Παρασκευή Γρατσάνη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες, δεύτερη ακολούθησε η Θεολογία Αρβανίτη και τρίτη η Marie Leautey.
Από τους υπόλοιπους Τρικαλινούς δρομείς ξεχώρισαν η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Μπαρτζιώκας και τερμάτισε στην 3η θέση της κατηγορίας ανδρών (55-59 ετών), ο συγκινητικός για μία ακόμη φορά Γιώργος Θέμελης που πήρε την 3η θέση στην κατηγορία 68 και άνω, ενώ στις γυναίκες εκτός της Παρασκευής Γρατσάνη, που πήρε και την 1η θέση φυσικά στην κατηγορία της (έως 29 ετών), ξεχώρισε και η Ελένη Ντόβα που κατέλαβε την 3η θέση στην ίδια κατηγορία.Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές στο Κηποθέατρο της Λάρισας.
Αναλυτικά όλοι οι τρικαλινοί δρομείς που πήραν μέρος στον Αγώνα ήταν:
ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΟΥΡΙΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΝΤΟΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΞΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Το επόμενο ραντεβού για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων δόθηκε για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 3:30μμ στο Πάρκο του Άη-Γιώργη Τρικάλων, στην ημερίδα που διοργανώνει ο ίδιος ο σύλλογος και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5.000μ (ανδρών-γυναικών) και 1.000μ (για παιδιά έως 12 ετών) και όπου περιμένουν και την παρουσία και τη συμμετοχή πολλών Τρικαλινών.
Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!